Vyrazte na dovolenku do poľského mestečka Karpacz a užite si všetky lákadlá Krkonôš. Ubytujete sa vo Ville Karpacz a v rámci balíčka na vás čaká nielen skvelá polpenzia, ale aj vstup do aquaparku. Pri dlhších pobytoch sa môžete navyše tešiť na podzemnú výstavu - Tajomstvo Krkonôš či celodenný výlet po okolitých zaujímavostiach.

O ubytovaní

Villa Karpacz poskytuje útulné ubytovanie v rovnomennom poľskom mestečku v Krkonošiach. Rovnako ako väčšina horských stredísk, aj toto je v zime rajom lyžiarov, po celý rok vás ale uchváti krásnou prírodou a rôznorodými výletnými cieľmi.

Okolie je pretkané turistickými chodníkmi, ktoré môžete zdolávať pešo alebo na bicykli. Na výlet sa vydajte napríklad na Krkavčie skaly (750 m), k vodopádu Dziki (4 km) či k horskému jazeru Malý Staw (7,8 km), na ktorého brehu leží najstaršia horská chata v Poľsku. Na vlastné oči môžete vidieť aj unikátnu pamiatku - drevený kostol Wang (4,7 km), ktorý bol postavený v 12. storočí v Nórsku a do Poľska bol presunutý v 19. storočí.

Neďaleké lyžiarske stredisko Winterpol (4,9 km) ponúka skvelé zázemie pre zimné športy. Svahy Karpacz Ski Areny sú potom od ubytovania vzdialené iba 5,1 km a ďalšie skvelé lyžiarske areály nájdete v Szklarskej Porebe (29,5 km) alebo v českej Peci pod Sněžkou (37,6 km). Dokonalý relax po výletoch a lyžovaní zažijete vo vodnom parku Tropikana (4,8 km) s mnohými bazénmi a saunovým svetom alebo v aquaparku rezortu Sandra SPA (900 m) s 1 000 m² vodnej plochy, plaveckým bazénom, toboganmi a ďalšími atrakciami.

Kde budete spať?

Privíta vás moderná, komfortne vybavená dvojlôžková izba s plochou 20 m². K dispozícii budete mať manželskú posteľ alebo 2 oddelené jednolôžka, stolík so stoličkami na posedenie, písací stôl, malú chladničku, televíziu, WiFi pripojenie a rýchlovarnú kanvicu. Každá izba má vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom, WC a fénom na vlasy.

Na čom si pochutnáte?

Štýlová reštaurácia Villy sa zameriava predovšetkým na tradičné poľské a regionálne jedlá, budete tak mať ideálnu príležitosť ochutnať to najlepšie, čo poľské Krkonoše ponúkajú. Kuchyňa vychádza v ústrety aj hosťom s bezlepkovou diétou.

Villa Karpacz

Villa Karpacz

M.Skłodowskiej Curie 9A , Karpacz
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
P.H.U. MARZENA SAŁEK IČ: 020394510


+48 79 051 18 11

rezerwacje@villakarpacz.pl

Check In
15:00 - 22:00
Check Out
8:00 - 11:00
Domáci maznáčik
za 40 Zł/noc
Bezbariérovosť
Úplná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Detský kútik
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,1 km
Zastávka
1 km
Aquapark
1,3 km
Zjazdovka
0,8 km

Tipy na výlet

 Poľské Krkonoše

Poľské Krkonoše Tip na výlet

Poľské Krkonoše pôsobia oproti tým na českej strane mohutne a strmo. Nájdeme tu ľadovcové jazerá, vodopády a horské mestečká. Za návštevu určite stojí Karpacz a jeho okolie. Kúsok od mesta sa nachádza jazierko ľadovcového pôvodu, pri ktorom je krásna horská chata Samotnia.

Čo ďalej navštíviť v tejto oblasti?

  • Drevený kostol Wang
  • Hrad Chojnik
  • Vodopád Kamieńczyka
  • Piechowice - sklárska huť Julia
  • Deti ocenia návštevu Parku miniatúr v Kowaroch alebo westernové mestečko neďaleko Karpacze.

Do poľského krkonošského národného parku je potrebné zaplatiť vstupné. Vstupenky môžete zakúpiť na mieste alebo aj elektronicky.

Viac informácií
Karpacz
Karpacz
Vodný park Tropikana Karpacz
Vodný park Tropikana Karpacz
Chodník v oblakoch Świeradów-Zdrój
Chodník v oblakoch Świeradów-Zdrój