Zažite pravú horskú dovolenku v poľských Tatrách! Vyrazte do Hotela Willa Pod Skocznią *** v poľskom Zakopanom a užite si pohodlné izby, chutné raňajky, čerstvý horský vzduch, nádherné výhľady a skvelé výlety po okolí. Pokoriť môžete napríklad neďalekú horu Gubałowka.

O ubytovaní

Horský Hotel Willa pod Skocznią *** nájdete v poľskom meste Zakopané, na kraji Tatranského národného parku, neďaleko slovenských hraníc. Ide o ideálnu lokalitu na pokojný odpočinok v prírode, ale aj najrôznejšie výlety a športové aktivity po celý rok.

Do centra Zakopaného sa dostanete príjemnou prechádzkou. Srdcom mesta je obľúbená promenáda Krupowki (1,2 km) lemovaná tradičnými drevenými horskými domami. Okrem množstva obchodov, reštaurácií a kaviarní tu nájdete známe trhovisko Gubałowka (1,9 km), kde ponúkajú najrôznejšie remeselné výrobky aj miestne delikatesy. K návšteve ďalej láka múzeum voskových figurín (800 m), aquapark (1,4 km) alebo Tatranská zoo (130 m).

Vďaka polohe priamo pri Tatranskom národnom parku ide o ideálny východiskový bod pre turistiku v Tatrách. Zo Zakopaného sa môžete nechať vyviezť lanovkou (3,7 km) na neďalekú horu Gubałówka. Na jej vrchole je niekoľko reštaurácií, vyhliadka či bobová dráha a vedie z nej množstvo značených turistických trás. K obľúbeným turistickým cieľom patrí vodopád Siklawica (5,1 km) alebo ľadovcové jazero Morské oko (17,5 km).

Zakopané je zároveň rajom zimných športov. Len necelé 2 km od vás bude najvyššie položený lyžiarsky areál v Poľsku - Kasprowy Wierch, s dostatkom prírodného snehu na celú sezónu. Vyskúšať môžete tiež ski areály Polana Szymoszkowa (3,9 km), Harenda (6,5 km), Nosal (2,2 km) a ďalšie. Po dni strávenom na svahoch alebo turistikou si môžete oddýchnuť v termálnych kúpeľoch Chochołowskie Termy. (18,7 km).

Kde budete spať?

Hotel ponúka ubytovanie v dvoch budovách. Pripravená pre vás bude útulná, moderne vybavená izba s vlastnou kúpeľňou, balkónom, televíziou a WiFi pripojením.

  • Izba Economy sa nachádza vo vedľajšej budove Villa, meria 15 m² a je vybavená manželskou posteľou alebo oddelenými lôžkami a stolíkom s posedením.

  • Izbu Standard nájdete v hlavnej budove, má plochu 17 m² a k jej vybaveniu patrí manželská posteľ, písací stôl a posedenie s kreslami.

  • Izba Lux je umiestnená v hlavnej budove, ponúkne priestor 27 m² a nájdete v nej manželskú posteľ, písací stôl a posedenie s pohovkou.

Na čom si pochutnáte?

Reštaurácia Pod Skocznią sa špecializuje na tradičné poľské jedlá a regionálne špeciality. Pôžitok z jedla ešte umocní štýlový interiér v horskom duchu. Zavítajte tiež do príjemného Lobby Baru, kde sa občerstvíte aromatickou kávou či osviežujúcimi koktailmi. V lete môžete s drinkom posedieť aj na vonkajšej terase.

Kde budete relaxovať?

Ak sa chcete trochu rozmaznať, vyrazte do hotelového wellness centra a doprajte si odpočinok v suchej fínskej saune alebo parnom kúpeli.

Hotel Willa Pod Skocznią ***

Hotel Willa Pod Skocznią ***

Ul.Piłsudskiego 59a , Zakopane
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
"KRAMB" S.C. KRYSTYNA TRZCIŃSKA, RYSZARD TRZCIŃSKI IČ: 351186754


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Úplná
Parkovanie
Parkovanie za 30 Zł/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Lyžiareň
Konferenčná miestnosť
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,4 km
Zastávka
95 m
Aquapark
1,4 km
Zjazdovka
4,5 km
Bežkovanie
8,6 km

Tipy na výlet

Poľské Tatry

Poľské Tatry Tip na výlet

Poľské Tatry patria medzi majestátne skvosty a majú čo ponúknuť každému, kto do nich zavíta. Leží tu najvyššia poľská hora - Rysy (2 499 m). Každého návštevníka tu čaká dobrodružstvo spojené s objavovaním prírodných krás. Na rozdiel od slovenských Tatier tu neprebiehajú sezónne uzávery chodníkov, jediné obmedzenie pre turistiku je teda počasie.

Aké sú skvosty poľských Tatier?

  • Zakopané
  • Czarny Staw pod Rysami
  • Kasprowy Wierch
  • navštívte tiež vodopád Siklawica alebo Morskie Oko - najväčšie pleso, ktoré leží na poľskej strane. Pleso je prístupné pešo po celý rok.

Pre nadšencov pešej turistiky a horolezeckých aktivít je správnou voľbou vyhľadávaná Dolina Gąsienicowa. Nezabudnuteľný zážitok vo vás zanechá návšteva národného poľského vrchu Giewont, s ktorým je spätá legenda.

Viac informácií
Zakopané
Zakopané
Gubałówka
Gubałówka
Kasprowy Wierch
Kasprowy Wierch