Vyrazte do mestečka Visla, perly poľských Beskýd, a užite si dovolenku plnú relaxu a zábavy! Čaká na vás Dom Wczasowy Beskidy s modernými izbami, wellness centrom s bazénom, vírivkou a saunou a skvelými raňajkami alebo polpenziou. Tešiť sa môžete aj na úžasné výletné ciele v okolí.

O ubytovaní

Dom Wczasowy Beskidy sa nachádza v poľskom mestečku Visla len približne 50 km od slovenských hraníc. Tešiť sa môžete najmä na krásnu horskú prírodu, nie nadarmo je toto miesto označované za „perlu Beskýd“. Lokalita je tiež perfektná pre športovcov, milovníkov výletov aj všetkých, ktorí si chcú užiť ničím nerušený relax v malebnom prostredí.

Milovníci pešej turistiky môžu vyraziť na vrchol Trzy Kopce Wiślańskie (4,5 km), odkiaľ je možné po značkách pokračovať na ďalšie kopce, ako je Smrekowiec (3,7 km), Orłowa (10,1 km) alebo Stary Groń (9,1 km). Za krásnymi výhľadmi sa vydajte na Beraní horu (12 km), ktorá je najvyšším vrcholom v tejto oblasti a nájdete na nej populárnu rozhľadňu. Za videnie stojí tiež Czerniańskie jazero (4,5 km) alebo jaskyňa Malinowska (9,8 km).

Malebná promenáda Visly s mnohými reštauráciami, kaviarňami a obchodíkmi je od ubytovania vzdialená cca 20 minút chôdze. Navštíviť tu môžete napríklad Múzeum farmácie (3,5 km), múzeum magického realizmu Ochorowiczówka (2,1 km), Beskydské múzeum (3 km) alebo Ekologické vzdelávacie centrum vo Wisłe (1,1 km).

Visla je perfektnou destináciou aj na zimnú dovolenku. V okolí mesta je totiž viac ako 20 ski areálov všetkých obťažností a navyše je v tejto oblasti mnoho skokanských mostíkov. Najbližšie zjazdovky sú vzdialené len 650 m od ubytovania. Obľúbené sú aj moderné lyžiarske strediská v Szczyrku (21,4 km), Brenne (26,6 km) a Ustroni (11,7 km). Milovníci bežkovania sa tu môžu prejsť v najlepších bielych stopách v Poľsku a pre vodné živly je tu zase Aquapark Tropikana (3,7 km) s celoročnou prevádzkou.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v komfortnej izbe alebo apartmáne s moderným vybavením, vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom alebo vaňou, televíziou a WiFi pripojením.

  • Izba Economy je jednoducho zariadená, ponúkne dve lôžka, pohovku a písací stôl, niektoré izby môžu mať aj balkón.

  • Izba Standard ponúkne manželskú posteľ, pohovku a písací stôl, niektoré izby disponujú vlastným balkónom.

  • Izba Premium zaujme novším interiérom, k vybaveniu izby patria dve lôžka (môžu byť spojené), písací stôl a pohovka. Súčasťou je aj balkón.

  • Apartmán Premium je štýlovo vybavený a zahŕňa spálňu s manželskou posteľou a obývaciu izbu s pohovkou. K apartmánu patrí priestranná zastrešená terasa.

Na čom si pochutnáte?

Tešiť sa môžete na pokrmy inšpirované regionálnymi tradíciami, pripravované zo zaručene čerstvých, kvalitných surovín od miestnych dodávateľov. Po dohode je možné pripraviť aj vegetariánske, vegánske a bezlepkové pokrmy.

Kde budete relaxovať?

V modernom wellness centre na vás čaká krytý bazén (12,5 x 7 m), vírivka a fínska sauna s aromaterapiou. Zavítať môžete aj do masážneho salónu s pestrou ponukou masáží a ďalších procedúr.

Niečo naviac

Pre všetkých hostí, ktorí sa aj na dovolenke radi udržujú v kondícii, je k dispozícii fitnes centrum s posilňovacími aj kardio strojmi.

Dom Wczasowy Beskidy

Dom Wczasowy Beskidy

Wypoczynkowa 10, , Wisła
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Liburnia Hotel &SPA Sp. z o. o. IČ: 243294795


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 40 Zł/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Detský kútik
Detské ihrisko
Lyžiareň
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,9 km
Vzdialenosť od jazera
3,9 km
Zastávka
2,3 km
Aquapark
3,8 km
Zjazdovka
2 km
Bežkovanie
1 km

Tipy na výlet