Vydajte sa za odpočinkom kúsok od českých hraníc do kúpeľného mesta Świeradów-Zdrój. V Park Hoteli KUR & SPA **** vás čaká relax priamo pri kúpeľnom parku. V hotelovej reštaurácii si navyše pochutnáte na bufetových raňajkách a servírovanej večeri.

O ubytovaní

Park Hotel KUR & SPA **** nájdete len 8 km od českých hraníc v poľskom mestečku Świeradów-Zdrój. Toto malebné kúpeľné mestečko v srdci Jizerských hôr je ideálnou destináciou pre oddych v prírode. Pobyt v kúpeľoch si užijete aj vďaka ponuke procedúr v hoteli.

Kúpele Świeradów-Zdrój sú známe svojimi minerálnymi prameňmi, ktorých liečivé účinky boli objavené už v roku 1572. V centre mesta sa nachádza 80 m dlhá kolonáda, kúpeľný park a krásny kúpeľný dom. Nechýba ani aquapark (1,3 km) s množstvom atrakcií a wellness služieb.

Okolie hotela ocenia hlavne milovníci prírody a turistiky. Jizerské hory pretína hustá sieť cyklistických a turistických trás, ktoré vás zavedú na krásne miesta. Navštívte napríklad obľúbené atrakcie hneď za mestom – chodník korunami stromov (750 m), horu Stóg Izerski (5 km) alebo vodopád na rieke Kwisa (3,8 km). Ďaleko to nebudete mať ani do poľských Krkonôš, kde sa vyšplháte na najvyššiu horu Sněžku (41 km) alebo sa pokocháte vodopádom Szklarki (20 km).

V zime vás poteší blízkosť skiareálov, ktoré ponúkajú perfektné podmienky na zimné športy. Deti a začiatočníci si vystačia s lyžiarskym vlekom Bambino Ski (700 m), prianie pokročilých lyžiarov zase splní stredisko SKI & SUN Świeradów Zdrój (1,1 km) s 2,5 km zjazdoviek.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednej z pohodných a štýlovo zariadených izieb s vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom, toaletou a fénom. Chýbať nebude písací stôl, šatníková skriňa, televízia, trezor, rýchlovarná kanvica a chladnička. Spoľahnite sa aj na bezplatné pripojenie k WiFi.

Vyberať môžete z týchto možností:

  • Dvojlôžková izba Standard (17–30 m2) s dvojlôžkovou posteľou. Priestranná izba so všetkým, čo potrebujete na pohodlný pobyt vo dvojici.

  • Dvojlôžková izba Superior (20–30 m2) s dvojlôžkovou posteľou, posedením s dvoma kreslami a rozkladacou pohovkou, ktorú možno využiť ako prístelku pre dvoch hostí. Priestrannejšia izba pre náročnejších hostí, ktorí si potrpia na svojom pohodlí.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii s elegantným interiérom sa podávajú raňajky a večere formou pestrého bufetu. Špeciality šéfkuchára si ale tu ale doprajte kedykoľvek počas dňa výberom z menu. Pochutnáte si tu najmä na tradičnej poľskej kuchyni pripravovanej z čerstvých a kvalitných surovín.

Reštaurácia má dve miestnosti - Olivia a Stone a tiež slnečnú terasu s výhľadom na kúpeľný park, ktorá priamo nabáda k odpočinku so šálkou kávy. Na dobrú kávu alebo originálne koktaily vás pozýva aj Lobby bar so štýlovým interiérom.

Kde budete relaxovať?

Nechajte sa na chvíľu rozmaznávať rukami profesionálov. V hoteli si doprajete kúpeľné procedúry alebo masáže, pri ktorých sa o vás postará skúsený personál.

Niečo naviac

Na chodbách hotelov môžete obdivovať slávne maľby poľských umelcov.

Park Hotel Kur & Spa ****

Park Hotel Kur & Spa ****

Orzeszkowej 2 , Świeradów - Zdrój
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
W. BUCZYŃSKI SPÓŁKA JAWNA IČ: 230407930


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 25 Zł/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Lyžiareň
Fitness
Minibar
Fén
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,4 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,5 km
Zastávka
0,7 km
Aquapark
1,7 km
Zjazdovka
1,1 km
Bežkovanie
1,1 km

Tipy na výlet

Kúpeľné mestečko Świeradów-Zdrój

Kúpeľné mestečko Świeradów-Zdrój Tip na výlet

Świeradów-Zdrój je príjemným kúpeľným mestečkom, ktoré leží v oblasti Dolnosliezského vojvodstva a obýva ho približne 5 tisíc ľudí. Pre osud mesta bol kľúčový rok 1572, kedy si berlínsky lekár Leonard Thurneysser všimol liečivé účinky tunajších prameňov, čo ovplyvnilo budúce smerovanie mesta smerom ku kúpeľným službám. Z miestnych pamiatok stojí za videnie predovšetkým kostol sv. Jozefa postavený v roku 1899 v novogotickom štýle. Pokiaľ budete mať chuť si zašportovať, k dispozícii je tu ihrisko pre minigolf, skate park alebo aquapark.

Viac informácií
Chodník v oblakoch Świeradów-Zdrój
Chodník v oblakoch Świeradów-Zdrój
Vodopád Szklarki
Vodopád Szklarki
 Poľské Krkonoše
Poľské Krkonoše