Užite si parádny pobyt v Rakúsku v oblasti Zell am See pri jazere a rôznych atrakcií. Hotel Grüner Baum **** ponúka komfortné izby, chutné raňajky či polpenziu a tiež vstup do wellness centra so saunami. Tešte sa aj na fľašu Prosecca a mnoho rôznych zliav.

O ubytovaní

Rodinný Hotel Grüner Baum **** stojí na pešej zóne v centre mesta Zell am See, len niekoľko minút chôdze od mestských pamiatok, brehu jazera a lanoviek a je ideálnym miestom pre vašu aktívnu dovolenku počas celého roka.

V lete si tu užijete prechádzky okolo jazera Zeller See (230 m), vysokohorským masívom Kaprun (7,5 km) alebo si zájdite trochu ďalej až ku Krimmelským vodopádom (55 km). V meste Kaprun (7,6 km) na vás čaká hrad Kaprun z 12. storočia, bobová dráha Alpine Coaster Maisi Flitzer alebo termálne kúpele Tauern Spa. Za návštevu stojí aj kaprunské múzeum a múzeum veteránov.

V zime, samozrejme, nemôžete vynechať blízke luxusné lyžiarske stredisko Schmittenhöhe (2,3 km), kde si zalyžuje celá rodina, horský ľadovec Kitzsteinhorn (19,6 km), lyžiarske strediská Maiskogel (9 km) a Lechnerberg (9,6 km) alebo rezort Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn (18,4 km) s 270 km zjazdoviek.

Kde budete spať?

Hotel ponúka 42 izieb a apartmánov, vo všetkých nájdete WiFi pripojenie, káblovú televíziu s plochou obrazovkou, telefón, rýchlovarnú kanvicu so setom na prípravu čaju, trezor, chladničku a vlastnú kúpeľňu. Niektoré izby majú aj balkón s výhľadom na Schmittenhöhe.

  • Izba Economy má plochu 16 m² a je bez balkóna. K vybaveniu izby patrí dvojlôžková posteľ (160x200 cm) a písací stôl, v kúpeľni nájdete vaňu.

  • Izba Classic ponúkne plochu 20 m² a modernejší interiér. Izba je bez balkóna, vo vnútri nájdete dvojlôžkovú posteľ, písací stôl a kreslo na posedenie. Kúpeľňa je vybavená priestranným sprchovacím kútom.

  • Izba Superior je veľká 23 m² a má vlastný balkón. V izbe nechýba komfortné dvojlôžko, kreslo na posedenie či písací stôl. V kúpeľni môže byť veľký sprchovací kút alebo vaňa.

  • Izba Junior Suite poteší plochou 36 m², na ktorej je umiestnená dvojlôžková posteľ, rozkladacia pohovka a písací stôl. Výhodou je aj kúpeľňa so sprchovacím kútom aj vaňou. Izba nemá balkón.

Na čom si pochutnáte?

Dosýta sa najete v štýlovej reštaurácii, v ktorej sa z mäsa z hotelového mäsiarstva pripravujú klasické jedlá aj špeciality rakúskej kuchyne. V lete si na jedle môžete pochutnať aj v záhradke.

V modernom bare si potom užijete posedenie nad pohárom vína či zaujímavým kokteilom.

Kde budete relaxovať?

Malá, ale útulná wellness zóna ponúka relaxáciu v 2 saunách (fínska a bio), Kneippovom kúpeli a odpočinkovej miestnosti.

Cestujete s deťmi?

Pre deti je na zapožičanie detská postieľka a vysoká stolička, po predchádzajúcej rezervácii.

Niečo naviac

K dispozícii budete mať aj úschovňu bicyklov a lyží so sušiakom na lyžiarky.

Hotel Grüner Baum ****

Hotel Grüner Baum ****

Seegasse 1 , Zell am See
Rakúsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Schultes GmbH IČ: FN464163v


+43 6542 7710

hotel@gruener-baum.at

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 25 €/noc - okrem izby Economy
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 13 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fitness
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
100 m
Vzdialenosť od jazera
0,3 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
0,4 km
Zjazdovka
0,4 km
Bežkovanie
6,8 km

Tipy na výlet

Vysoké Taury

Vysoké Taury Tip na výlet

Národný park Vysoké Taury je známy ako obľubená dovolenková destinácia v lete aj v zime. So svojou úctyhodnou rozlohou 1 836 km² sa pýši titulom najväčší národný park v Rakúsku a na svojej ploche ukrýva mnohé unikáty, ktoré sa rozhodne oplatí navštíviť aj s celou rodinou:

Kam sa vydať vo Vysokých Taurách?

  • najvyšší vrch Rakúska Grossglockner (3 798 m)
  • najvyšší vodopád Rakúska Walcherfall (500 m)
  • najvyššie vodopády v celej Európe Krimmelské vodopády
  • najväčší rakúsky ľadovec Pasterze s rozlohou 2 400 ha
  • obľúbené kúpeľné mesto Bad Gastein

Počas túr si nezabudnite všímať vzácne rastlinky lemujúce turistické chodníky či zvieratá ako kamzíky, kozorožce, aj orly a supy. V zime sa Vysoké Taury menia na raj zimných športov. Stredisko Raurisertal obľubujú hlavne lyžiari, bežkári a snowboardisti, na svoje si tu prídu aj vaše deti pri sánkovaní na osvetlenej sánkarskej dráhe či milovníci dobrodružstva pri prechádzke za pomoci snežníc. Stačí si vybrať, na aký šport sa vrhnete skôr!

Viac informácií
Bad Gastein
Bad Gastein
Skalné kúpele Bad Gastein
Skalné kúpele Bad Gastein
Visutý most a vyhliadka Glocknerblick
Visutý most a vyhliadka Glocknerblick