Penzión Nesvady leží v rovnomennom mestečku v okrese Komárno. Ponúka ubytovanie v moderných dvojposteľových štúdiách s kuchynkou, obývacou časťou aj balkónom a zadarmo vám tu zapožičajú detskú postieľku. Penzión je vzdialený len 350 m od miestnych termálnych kúpeľov Thermal Nesvady, kde nájdete 6 bazénov, 4 sú otvorené celoročne, 2 potom iba v lete. V niektorých z nich si užijete geotermálnu vodu.

O ubytovaní

Penzión Nesvady sa nachádza v malebnom mestečku Nesvady. Vydajte sa sem za odpočinkom aj krásami juhu Slovenska.

Termálne kúpele Thermál Nesvady ležia len 500 m od penziónu, a tak to za odpočinkom aj radovánkami v bazénoch s liečivou termálnou vodou budete mať naozaj blízko. Vyskúšať môžete však aj ďalšie neďaleké termály: Aquapark Thermal Corvinus vo Veľkom Mederi (35 km) alebo termálne a zážitkové kúpele v maďarskom meste Györ (64 km), kde je možné vidieť aj nádherné historické centrum.

K zaujímavým výletným cieľom patrí mesto Komárno (26 km) ležiace na sútoku riek Váh a Dunaj a na samotnej hranici s Maďarskom. Vidieť sa tu oplatí obrovskú protitureckú pevnosť zo 16. storočia. Navštíviť tu môžete tiež Podunajské múzeum a termálne kúpele. Na druhom brehu rieky Dunaj leží maďarské mesto Komárom (27 km), ktoré je s Komárnom prepojené Alžbetiným mostom. Hlavnými turistickými zaujímavosťami mesta sú Hviezdicová, Monoštorská a Igmándska pevnosť (27,5 km). Za krásnou prírodou sa vydajte do CHKO Dunajské luhy (41 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v komfortnom dvojlôžkovom štúdiu. Súčasťou je plne vybavený kuchynský kút, obývacia miestnosť s vlastnou kúpeľňa. K vybaveniu patrí klimatizácia, LCD televízia, WiFi pripojenie a moderný nábytok. Rozkladaciu pohovku v obývacej miestnosti je možné využiť ako prístelku. Každé štúdio disponuje terasou alebo balkónom s vonkajším posedením. Jednotlivé štúdiá je možné prepojiť cez dvere, čo je ideálna možnosť pre rodiny či väčšie skupiny.

Na čom si pochutnáte?

Štúdiová kuchynka je plne vybavená. Nájdete v nej chladničku, keramickú varnú dosku, mikrovlnnú rúru a všetok potrebný riad.

Penzion Nesvady

Penzion Nesvady

Fialková ulica 2987 , Nesvady
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Penzión Nesvady a.s. IČ: 53786921


+421 905 607 320

info@ubytovanienesvady.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od kúpeľov
1,2 km
Zastávka
0,7 km

Tipy na výlet

Termálne kúpele Thermál Nesvady

Termálne kúpele Thermál Nesvady Tip na výlet

Slovenské kúpele Thermál Nesvady sú liečivým rajom pre každého, kto si potrebuje oddýchnuť. Nachádzajú sa asi 9 kilometrov od mesta Nové Zámky a 23 kilometrov od Komárna. Oddajte sa tu odpočinku v piatich bazénoch s geotermálnou vodou, ktorá tu vyviera z hĺbky jedného a pol kilometra. Vo vode uvoľníte namáhané svalstvo a necháte zrelaxovať telo i myseľ. Využívať môžete aj liečivých účinkov termálneho prameňa, ktorý pomáha s pohybovými, kožnými a nervovými problémami.

Kúpele Thermál Nesvady sú ideálnym miestom pre rodiny s deťmi, pre malé ratolesti je tu totiž pripravených mnoho atrakcií aj animačný program. V lete si môžu užívať vodné radovánky vo vonkajších bazénoch, v detskom bazéniku alebo na unikátnom nafukovacom Pirátskom pobreží, kde sa na moment stanú skutočnými pirátmi. Vy zase pri letnom kúpalisku oceníte relax na lehátku na bazénovej terase, lúku na opaľovanie alebo bufet a reštauráciu, aby ste potešili aj svoje chuťové poháriky.

Na čo sa do kúpeľov Thermál Nesvady tešiť?

  • Päť bazénov – dva s geotermálnou vodou (38-39 °C), detský bazén (32 °C), rekreačný bazén (30 °C) a ochladzovací bazénik.
  • Letné vonkajšie kúpalisko – lehátka, detské ihrisko, lúka na opaľovanie, krásne prostredie
  • Pirátske pobrežie – najväčšia vodná nafukovacia atrakcia na Slovensku, s animačným programom pre deti
  • Profesionálne masáže – klasické masáže, masáže s lávovými kameňmi alebo tzv. bankovanie, ktoré má priaznivý vplyv na funkciu nervového systému
  • Občerstvenie v reštaurácii a bistre

Kúpele Nesvady majú otvorené po celý rok denne od 10:00 do 18:00 hodín. Dospelého hosťa vyjde jeden deň v kúpeľoch na 12 €, seniori, študenti a deti staršie ako 4 roky potom zaplatia 10 €.

Viac informácií
Komárno
Komárno
Mesto Györ
Mesto Györ
Aquapark Thermal Corvinus
Aquapark Thermal Corvinus