Pobyt v stredisku Winter & Summer Resort na úpätí Belianskych Tatier si užijú dospelí aj deti. Tešiť sa môžete na elegantne zariadené izby, chutnú polpenziu plnú špecialít slovenskej kuchyne a súkromné wellness centrum s vírivkou a saunou. Okrem toho budete mať na dosah množstvo atrakcií - Beliansku jaskyňu, Chodník korunami stromov, bobovú dráhu a mnoho ďalších.

O ubytovaní

Penzión Winter & Summer Resort sa nachádza v malebnej obci Ždiar, neďaleko Belianskych Tatier a Spišskej Magury. Poloha penziónu je ideálnym východiskovým bodom na rôzne výlety, pešie aj cyklistické. Zároveň v okolí nájdete aj bohatú ponuku aktivít pre dospelých i deti.

Veľkým lákadlom sú najmä rekreačné strediská. V areáli Bachledka Ski & Sun (3,2 km) si môžete v zime užiť 8,5 km lyžiarskych zjazdoviek a 2 bežkárske trate. V lete tu nájdete bike park, bobovú dráhu, trampolíny a ďalšie atrakcie. Chodník korunami stromov je otvorený celoročne a je dlhý viac ako 600 metrov. Vybrať sa môžete aj do Strednice (3,8 km) s lyžiarskym strediskom (v zime) a detskými atrakciami (v lete), Ski Strachan (3,3 km) alebo Monkovej doliny (2,4 km) s možnosťou lyžovania a náučným chodníkom.

Samozrejme, nemali by ste vynechať návštevu obľúbenej Belianskej jaskyne (6,3 km) s nádhernou kvapľovou výzdobou a podzemnými jazierkami. Milovníci histórie si môžu prezrieť Ľubovniansky hrad z prelomu 13. a 14. storočia a historický skanzen v Starej Ľubovni (40 km). Oddýchnuť si potom môžete v Termálnom kúpalisku Tatranská Bukovina (21,2 km), Thermal parku Vrbov (27,9 km) alebo AquaCity Poprad (30,1 km) so 14 vnútornými a vonkajšími bazénmi.

Kde budete spať?

Interiér penziónu vás očarí kombináciou pohodlia a elegancie. Izby sú vybavené dreveným a čalúneným nábytkom v historickom štýle, ale každá z nich má aj vlastnú modernú kúpeľňu a WiFi pripojenie. Skvelý spánok vám zabezpečia aj antialergické vankúše a periny s damaškovými obliečkami.

Izby Standard sa nachádzajú na 2. poschodí a majú rozlohu 20-25 m². V izbe je manželská posteľ, LCD TV a kreslo na sedenie, kúpeľňa je vybavená sprchovacím kútom. Niektoré izby môžu mať aj balkón.

Izby DeLuxe sa nachádzajú na 1. a 2. poschodí a majú rozlohu približne 30-39 m². K vybaveniu tohto typu izieb patrí manželská posteľ, rozkladacia pohovka, ktorú možno použiť ako prístelku, LED TV, sada na prípravu kávy a čaju a mini chladnička. V kúpeľni sa nachádza sprchovací kút. Za príplatok si môžete vybrať izbu DeLuxe s balkónom.

Apartmán sa nachádza na 1. poschodí a ponúka 56 m² priestoru a súkromný balkón s krásnym výhľadom na Belianske Tatry. Pozostáva z 2 izieb - samostatnej spálne s manželskou posteľou a obývacej izby s ďalšou manželskou posteľou, pohovkou a kreslami, TV a kuchynským kútom s mikrovlnnou rúrou, chladničkou a rýchlovarnou kanvicou. Obe izby majú prístup na balkón. V kúpeľni sa nachádza aj rohová vaňa, ideálna na relaxačný kúpeľ.

Na čom si pochutnáte?

V útulnej reštaurácii s interiérom zdobeným drevom a sklom si môžete vychutnať špeciality tradičnej slovenskej kuchyne. Bar vám ponúka skvelý výber vín a luxusnú taliansku kávu Lamborghini. Svoj obľúbený nápoj si môžete vychutnať aj na slnečnej letnej terase pred penziónom.

Kde budete relaxovať?

Súkromná wellness zóna ponúka oddych v horúcej fínskej saune a vírivke s hydromasážou v intímnej atmosfére. Dopriať si môžete aj relaxačnú masáž alebo kozmetickú masáž tváre.

Cestujete s deťmi?

Penzión je „baby friendly“ zariadenie a pre deti je k dispozícii vonkajšie ihrisko s drevenými preliezačkami a šmýkačkou či čarovný detský kútik s hračkami. K zapožičaniu je tiež detská postieľka, vanička a vysoká stolička.

Winter & Summer Resort ***

Winter & Summer Resort ***

Ždiar 672 , Ždiar
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
WINTER & SUMMER RESORT, s.r.o. IČ: 36617865


+421911109202

info@wsr.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,5 km
Vzdialenosť od kúpeľov
28 km
Zastávka
30 m
Aquapark
30 km
Zjazdovka
3,2 km
Bežkovanie
3,2 km

Tipy na výlet

Ždiar

Ždiar Tip na výlet

Obec Ždiar pri svojich potulkách po Belianskych Tatrách určite neobídete. Ide totiž o hlavné centrum turistického života v regióne, odkiaľ vychádza množstvo turistických chodníčkov a cyklotrás. Za pozornosť tu stojí zachovaná ľudová architektúra, ale tiež nádherný folklór. Najlepšie ho spoznáte počas každoročne sa konajúcich Goralských folklórnych slávností, na ktorých slovenské aj poľské tanečné súbory prezentujú tance, kroje, piesne a zvyklosti Goralov.

Čo navštíviť v Ždiari?

  • Múzeum Ždiarsky dom
  • Rodinný park Strachankovo
  • Svetelný dóm s expozíciou animatronických živočíchov
  • V zime tiež Ski centrum Strachan
Bachledka Ski & Sun – Leto
Bachledka Ski & Sun – Leto
Belianska jaskyňa
Belianska jaskyňa
AquaCity Poprad
AquaCity Poprad