Urobte si výlet do Bratislavy a užite si štýlové ubytovanie v modernom WX Hoteli ***, relaxáciu v privátnom wellness centre s bazénom, vírivkou a fínskou saunou a chutné raňajky formou bufetu. Navyše budete len kúsok od zaujímavých výletných cieľov a rakúskych hraníc.

O ubytovaní

W Hotel Bratislava *** sa nachádza v pokojnej, okrajovej časti slovenského hlavného mesta, kúsok od vlakovej stanice Devínska N. Ves (110 m). Pešo sa odtiaľto dostanete k Bielym skalám (6,1 km) a vyhliadke Devínska Kobyla (4,9 km), prejsť sa môžete aj k Devínskemu hradu (5,8 km) – gotickej zrúcanine na slovensko-rakúskej hranici. Cesta do centra vám potom zaberie cca 20 minút autom alebo 40 minút hromadnou dopravou.

Pri návšteve centra mesta nesmiete vynechať Bratislavský hrad (14,8 km), ktorého výstavba začala už v 9. storočí a očarí vás nielen krásnou architektúrou, ale aj pôvabnou barokovou záhradou. Pozrieť sa môžete aj k ďalším historickým monumentom, ako je Prezidentský palác (14,4 km) z 18. storočia s veľkou zámockou záhradou, Michalská brána (14,5 km) zo 14. storočia alebo Katedrála sv. Martina (19 km) z 12. storočia.

Prejdite si tiež krásne Námestie slobody (14,3 km) alebo Hlavné námestie (14,9 km). O pár ulíc ďalej nájdete klasicistický Primaciálny palác (14,8 km) a môžete si urobiť fotku so slávnou sochou Čumila (15,9 km). Za kultúrou vyrazte do Slovenského národného divadla (21,3 km), Galérie Nedbalka (15 km), Slovenskej národnej galérie (15,7 km) alebo do Slovenskej filharmónie ( 16,1 km). V zime si potom nenechajte ujsť skvelé vianočné trhy, ktoré mestu dodávajú magickú atmosféru.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v pohodlnej dvojlôžkovej izbe Komfort s moderným interiérom a vlastnou kúpeľňou s fénom a toaletnými potrebami. V izbe nájdete manželskú posteľ, smart televízor, rýchlovarnú kanvicu, malú chladničku a mikrovlnnú rúru. Využiť môžete tiež klimatizáciu a WiFi pripojenie, niektoré izby majú navyše balkón.

Na čom si pochutnáte?

Reštaurácia Moravia vás pohostí tradičnou slovenskou kuchyňou a medzinárodnými špecialitami. V lete si navyše môžete posedieť na priestrannej vonkajšej terase.

Kde budete relaxovať?

Zlatým klincom hotela je moderné wellness centrum s relaxačným bazénom, privátnou vírivkou, fínskou saunou, odpočinkovou zónou a Kneippovým chodníkom. Nechýba ani pestrá ponuka masáží, ktorými si môžete spestriť svoj wellness zážitok.

Cestujete s deťmi?

Hneď vedľa terasy reštaurácie sa nachádza detské ihrisko s preliezkami, na svoje ratolesti tak môžete pohodlne dohliadať aj nad šálkou kávy.

Niečo naviac

V hoteli sú k dispozícii nabíjačky na elektrobicykle.

WX Hotel ***

WX Hotel ***

Opletalova 1/A , Bratislava
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
WX HOTEL, s. r. o. IČ: 36841391


+421 948 946 835

recepcia@wxhotel.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
15 km
Zastávka
100 m
Aquapark
16 km

Tipy na výlet

Bratislava

Bratislava Tip na výlet

Hlavné a najväčšie mesto Slovenska ponúka bohaté kultúrne zážitky, divadlá, historické pamiatky a múzeá aj športové udalosti. Pri pobyte tu si môžete zakúpiť Bratislava City Card, s ktorou máte možnosť spoznať to najlepšie z nášho hlavného mesta so zľavou. Aké výhody ponúka? Napríklad neobmedzené cestovanie zadarmo verejnou dopravou (v zónach 100 + 101), bezplatnú pešiu prehliadku v historickom centre mesta a zľavy v 59 zariadeniach (múzeá, kúpaliská, reštaurácie atď.).

Čo nevynechať v Bratislave?

  • Bratislavský hrad
  • Dóm sv. Martina
  • Starú radnicu
  • Primaciálny palác
  • Vyhliadku na Moste SNP - UFO
  • Michalskú bránu
  • Bratislavskú ZOO
  • Slovenskú národnú galériu
  • a mnohé ďalšie pamiatky
Viac informácií
Hrad Devín (Národná kultúrna pamiatka)
Hrad Devín (Národná kultúrna pamiatka)
Bratislavský hrad
Bratislavský hrad
Bratislavské pouličné sochy
Bratislavské pouličné sochy