Objavte prírodné aj kultúrne krásy severného Slovenska - vydajte sa do Vily Zuberec a užite si skvelé výlety, na ktoré budete vyrážať z krásneho, moderného apartmánu. Ak sa chcete naozaj rozmaznať, doprajte si aj relax vo wellness centre, ktoré nájdete priamo v areáli. K dispozícii navyše budete mať úschovňu bicyklov a pre deti je pripravený detský kútik.

O ubytovaní

Vila Zuberec sa nachádza na Orave, neďaleko poľských hraníc a v obklopení chránených oblastí. CHKO Horná Orava, Tatranský národný park, Malá Fatra, Veľká Fatra... to všetko budete mať na dosah. V okolí je navyše nespočetne príležitostí na výlety pešo aj na bicykloch po prírodných krásach a historických pamiatkach.

Urobte si vychádzku k Brestovskej jaskyni (3,6 km) alebo na Sivý vrch (6,5 km), prejdite náučný chodník Zverovka (7,8 km), zdatnejší turisti môžu vyraziť aj k Roháčskemu vodopádu (11,8 km), do Kvačianskej doliny (12,4 km), k Ťatliakovmu jazeru (12,7 km) alebo pokoriť Skorušinské vrchy (15 km). Pokiaľ vás zaujíma história regiónu, navštívte Múzeum oravskej dediny (3,8 km), alebo si urobte dlhší výlet na Oravský hrad (28,2 km).

V zime využite ski areály v okolí, najbližšie nájdete Ski centrum Zuberec-Janovky (850 m) so 7 zjazdovkami, vhodnými hlavne pre začiatočníkov a stredne pokročilých lyžiarov. Tí skúsenejší môžu vyraziť do lyžiarskeho strediska Roháče-Spálená (9,1 km), kde čaká 8 zjazdoviek všetkých obťažností, vrátane čiernych. Vyskúšať môžete tiež Ski centrum Uhliská (10,5 km), Skipark Meander Oravice (12,4 km) a ďalšie lyžiarske areály.

Po dni strávenom na výletoch či na zjazdovke sa môžete odmeniť zábavou a relaxom v aquaparku. Ten najbližší – Meander Thermal Oravice (12,4 km) sa navyše pýši blahodarnou termálnou vodou. Na horúce termálne bazény narazíte aj v poľských kúpeľoch Chochołowskie Termy (29,2 km) alebo Aquaparku Bešeňová (35,4 km). Veľa vodných atrakcií si zase užijete v obrovskom aquaparku Tatralandia (30,5 km) a v lete pri priehrade Liptovská Mara (28,4 km).

Kde budete spať?

Privíta vás naozaj krásny, moderne vybavený apartmán, ktorý poskytuje dokonalý komfort. K dispozícii budete mať vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom alebo vaňou, plne vybavený kuchynský kút (varná doska, rýchlovarná kanvica, chladnička, mikrovlnka...), satelitnú televíziu a WiFi pripojenie.

  • Štúdio ponúkne plochu 27,6 m² a vlastný balkón alebo terasu (2,5-6,5 m²), vyspíte sa tu na manželskej posteli s možnosťou výsuvnej prístelky a k dispozícii budete mať aj jedálenský stôl a úložné skrine.

  • Apartmán Superior je veľký 67 m² a patrí k nemu balkón či terasa s plochou 10-17 m². Skladá sa zo spálne s manželskou posteľou, izby s poschodovou posteľou a obývacej izby s rozkladacou pohovkou a jedálenským stolom.

Na čom si pochutnáte?

Ubytovanie nemá vlastnú reštauráciu, môžete ale otestovať obľúbenú kaviareň Little Paddock (41 m) s kvalitnou ponukou kávy a výborným občerstvením, či iné podniky v okolí.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou vily je aj moderné wellness centrum s fínskou saunou, infrasaunou a hydromasážnou vírivkou, kde si môžete po nabitom dni skvele oddýchnuť.

Cestujete s deťmi?

Pre deti je pripravený roztomilý detský kútik s hračkami a posedením pre rodičov.

Niečo naviac

Športovci môžu využiť úschovňu lyží, bicyklov a ďalšieho vybavenia.

Vila Zuberec

Vila Zuberec

Nad Vrškami 867/1 , Zuberec
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
VILA ZUBEREC, s. r. o. IČ: 53420772


+421 911 06 06 77

info@vilazuberec.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 15 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Detský kútik
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Vzdialenosť od jazera
21,5 km
Zastávka
0,6 km
Aquapark
30,7 km
Zjazdovka
0,9 km
Bežkovanie
0,9 km

Tipy na výlet

Národný park Malá Fatra

Národný park Malá Fatra Tip na výlet

Malá Fatra je priam turistický raj, v ktorom je možné podnikať prekrásne, viac alebo menej náročné túry. Bezpochyby najnamáhavejšia z nich je veľmi atraktívna hrebeňovka. O Malej Fatre sa tvrdí, že má v sebe trochu z každého kúta Slovenska. Mnoho ľudí je dokonca presvedčených, že sa tu nachádza najkrajší slovenský vrchol, ktorým je Veľký Rozsutec. Veľmi obľúbeným je tiež najvyšší vrchol Malej Fatry - Veľký Kriváň. Nielen tieto dva, ale aj mnohé iné vrcholy ponúkajú za dobrej viditeľnosti prekrásne výhľady na Veľkú Fatru, Západné Tatry, Chočské vrchy a ďalšie pohoria.

Viac informácií
Oravský hrad
Oravský hrad
Múzeum oravskej dediny Zuberec - Brestová
Múzeum oravskej dediny Zuberec - Brestová
Liptovská Mara
Liptovská Mara