Užite si prepychový pobyt v samotnom centre Karlových Varov. Hotel Palacký **** stojí pri populárnej kolonáde a 150 metrov od Zámeckých lázní. V cene máte bohaté raňajky, kúpeľné oblátky a vstupenku do Alžbětiných lázní.

Overené Travelkingom

“Krásne a štýlové ubytovanie umiestnené priamo pri hlavnej promenáde kúsok od prameňa Vřídlo. Dostal som izbu s krásnym výhľadom na divadlo a okolité hotely, čo bolo príjemné spestrenie. Navyše je odtiaľ všade blízko – do divadla, do kúpeľov, všetko je skvele dostupné. A milý personál vám ochotne poradí, čo v okolí určite nesmiete minúť, takže si tu určite užijete aj dlhšie pobyty.”

Jozef Benovič - Obchodný tím
Osobne overené v: Novembri 2021

O ubytovaní

Prepychový Hotel Palacký **** nájdete v samom srdci historického kúpeľného centra Karlových Varov, preslávená promenáda vedie priamo okolo neho. Všetky krásy mesta tak budete mať na dosah ruky.

K najznámejšiemu karlovarskému prameňu Vřídlo (250 m) dôjdete z hotela behom pár minút. Ak sa vydáte okolo riečky Teplá na druhú stranu, prídete k ikonickej budove Grandhotela Pupp (200 m). Od grandhotela jazdí lanovka k rozhľadni Diana, z ktorej uvidíte celé kúpele ako na dlani. Počas pobytu v Karlových Varoch odporúčame navštíviť aj múzeum Jana Bechera (2 km) a skláreň Moser (5 km).

Zimný pobyt si môžete spestriť lyžovaním vo ski areáloch v Jáchymove (23 km), v Božom Dare (28 km) alebo na Klínovci (30 km). Alebo načerpajte sviatočnú atmosféru na adventných trhoch či vo Vianočnom dome (5,8 km). Ten má celoročne otvorenú rozsiahlu predajnú expozíciu, ale nájdete v ňom aj Múzeum medvedíkov s najväčšou zbierkou v Českej republike, Múzeum Vianoc, kúzelné mestečko a prekrásnu kaviareň.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v elegantných izbách, ktoré vám poskytnú potrebný komfort. Okrem posedenia a veľkej kúpeľne sa tešte tiež na výhľad na mesto. Niektoré izby majú tiež balkón a možnosť prístelky.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii si môžete pochutnať na vynikajúcich pokrmoch stredomorskej kuchyne a vybrať si z pestrej ponuky lahodných dezertov. Počas letného obdobia je možné relaxovať v hotelovej záhrade s výhľadom na hlavnú ulicu.

Hotel Palacký ****

Hotel Palacký ****

Stará Louka 339/40 , Karlovy Vary
Česká republika

353 222 544

info@hotelpalacky.eu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 100 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 350 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,3 km
Zastávka
0,3 km
Zjazdovka
35 km

Tipy na výlet

Karlove Vary

Karlove VaryTip na výlet

Karlove Vary boli založené už v roku 1350 na povel Karla IV. História liečby tu trvá už viac ako 660 rokov. Zlatú éru a najväčší rozkvet ale kúpele zažívajú až od 18. a 19. storočia, kedy získavajú celosvetový ohlas a tiež dnešnú architektonicky úchvatnú podobu. Liečivé pramene tu pomocou termálnych kúpeľov a pitné kúry pomáhajú na liečbu ochorení pohybového a tráviaceho ústrojenstva a pri poruchách látkovej výmeny.

Najkrajšie kolonády Karlových Varov:

  • Tržná kolonáda
  • Mlynská kolonáda
  • Sadová kolonáda
  • Vřídelná kolonáda
  • Všetky kolonády ukrývajú pramene, ktoré môžete ochutnať. Kúpte si v jednom z miestnych stánkov kúpeľný pohárik a vydajte sa na prieskum. K odpočinku je k dispozícii veľké množstvo lavičiek. Posaďte sa a vychutnávajte nezabudnuteľnú atmosféru.

Pri návšteve mesta by ste nemali vynechať niekoľko pamiatok a atrakcií. Patrí k nim pravoslávny kostol sv. Petra a Pavla, rozhľadňa Diana, pri ktorej sa nachádza Motýlí dom a výletné reštaurácie, sklárne Moser a Návštevnícke centrum Becherovka. K prechádzkam kúpeľným lesom pozýva niekoľko vyhliadok. Najznámejšia je vyhliadka Jelení skok, jeden zo symbolov mesta. K Varom neodmysliteľne patria aj tradičné kúpeľné oplátky. Pri prechádzkach mestom si ich môžete vychutnávať jednotlivo v podobe horúcej oblátky. Celé balenia sú potom v ponuke aj v darčekovom prevedení a v mnohých príchutiach.

Viac informácií
Vřídlo a Vřídelní kolonáda
Vřídlo a Vřídelní kolonáda
Bazénové centrum v Karlových Varoch
Bazénové centrum v Karlových Varoch
Múzeum Becherovky
Múzeum Becherovky