Juhomoravský Hotel Happy Star **** sľubuje, že urobí šťastné hviezdy aj zo svojich klientov. Príďte sa o tom do Hnaníc pri Znojme presvedčiť. Čakajú vás bohaté bufetové raňajky a neobmedzený vstup do wellness s bazénom, vírivkou, parou a fitness centrom.

Overené Travelkingom

“V hoteli sa nachádza pekné wellness, bowling, obrovské parkovisko a záhrada s altánkom aj posedením. Vždy milý a ochotný personál mi skvele poradil a vyriešil moje žiadosti. Navyše je odtiaľ skvelá dostupnosť k lokálnym moravským pivničkám aj našim rakúskym susedom. Najlepšou oblasťou na poznávanie prírody a pivníc vinárov na Znojemsku je Nový Šaldorf. Z hotela doň vedie hneď niekoľko turistických aj cyklistických trás, prípadne sa dá cestovať autobusom (najbližšia zastávka je 10 minút).” Prečítajte si celú recenziu

Jozef Benovič - Obchodný tím
Osobne overené v: Apríli 2022

Vedeli ste, že…?

Hotel vybudovali súrodenci, ktorí veria, že "Happy Star" nie je len názov, ale pocit. Pocit, ktorý si v batožine, mysli aj srdci odváža každý ich hosť, ktorý už pri odchode plánuje svoj budúci príchod.


O ubytovaní

Ubytujte sa v Hnaniciach na južnej Morave v Hoteli Happy Star **** a majte to do Národného parku Podyjí čo by kameňom dohodil. Hotel je skvelým východiskovým bodom na pešie výlety, navyše mnoho cyklotrás začína priamo pri hoteli, preto preskúmavanie prírodných krás môžete skúšať aj zo sedadla bicykla. Kostol sv. Wolfganga z 13. storočia, do ktorého kaplnky so zázračnou uzdravujúcou vodou prichádzali pútnici z celej Európy, potom nájdete len 850 m od hotela. Za vodou sa prejdete 29 km k Vranovskej priehrade, do Znojma s jeho hradom cca 10 km. Ak vás zaujímajú ďalšie hrady a zámky, navštívte zámok vo Vranove nad Dyjí (20 km) či hrad Bítov (35 km).

Kde budete spať?

V hnanickom Hoteli Happy Star **** je pre vás pripravená luxusná klimatizovaná izba Superior s vlastnou kúpeľňou a toaletou, satelitným TV, WiFi a veľkým minibarom. Ponúkajú tu ale tiež prenocovanie aj v zrekonštruovaných priestoroch bunkra z 2. svetovej vojny, ktorý sa v areáli hotela tiež nachádza.

Na čom si pochutnáte?

Na raňajkách formou bufetu si pochutnáte priamo v útulnej hotelovej reštaurácii s barom, ktorého služby iste oceníte po večeri. Ochutnať by ste mali výborné vína zo Znojemska.

Kde budete relaxovať?

Okrem turistických výletov po NP Podyjí alebo krásnom Znojme si poriadne užite relaxu v hotelovom wellness s krytým bazénom, vírivkou, parnou kabínou a fitness.

Wellness centrum je ubytovaným hosťom k dispozícii od 9:00 do 21:00 (v zimných mesiacoch od nedele do štvrtka len do 20:00, zároveň si hotel vyhradzuje právo upraviť otváraciu dobu alebo umožniť blokáciu pre súkromnú rezerváciu kedykoľvek počas otváracej doby) .

Môžete si vopred objednať aj saunu, infrasaunu, solárium, hydromasážnu vaňu, bylinný parný kúpeľ, masáže či kozmetiku s platbou na mieste podľa aktuálneho cenníka.

Cestujete s deťmi?

Pre deti je v hoteli pripravený vnútorný detský kútik, vonku sa potom môžu vyblázniť na trampolíne, hojdačkách, lanovke a pieskovisku.

Niečo naviac

V areáli Happy Star **** môžete využiť tiež tenisový kurt, ruské kolky, bowling, požičovňu bicyklov a elektrobicyklov vrátane úschovne, biliard, stolný futbal a šípky alebo stolný tenis. Na želanie vám vždy ochotný a ústretový personál hotela pomôže zabezpečiť aj vychádzku na koňoch pozdĺž krásnej rieky Dyje.

Hotel Happy Star ****

Hotel Happy Star ****

Znojemská 111 , Hnanice
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel HAPPY STAR s.r.o IČ: 26285291


+420 515 210 360

recepce@hotelhappystar.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,9 km
Zastávka
0,7 km

Tipy na výlet

Znojmo

ZnojmoTip na výlet

Južná Morava je jednou z najkrajších oblastí v Česku, keď k tomu navyše pripočítate priateľskú atmosféru a početné vínne pivnice, o skvelú dovolenku je postarané. Znojmo svojou polohou na kraji Národného parku Podyjí aj množstvom zaujímavých pamiatok spĺňa požiadavky na obľúbenú turistickú lokalitu. Ochutnajte miestne vína, kochajte sa malebným okolím a zapojte sa do bohatého kultúrneho diania.

Čo nevynechať pri návšteve Znojma:

  • Znojemský hrad s Rotundou sv. Kateřiny
  • Radničnú vežu
  • Znojemské podzemie
  • Vydajte sa aj na prehliadkovú trasu po hradobnom opevnení alebo do expozície pivovarníctva.

V Znojme zažijete neopakovateľnú atmosféru aj počas kultúrnych podujatí, ktoré sa tu konajú v priebehu celého roka. Najznámejšie je septembrové Znojemské historické vinobranie, ďalej potom Májové slávnosti, letné Hudobný festival, júnové Pivné slávnosti či augustové Slávnosti uhoriek.

Viac informácií
Kostol sv. Mikuláša
Kostol sv. Mikuláša
Znojemské podzemie
Znojemské podzemie
Loucký kláštor
Loucký kláštor