Užite si Karlove Vary elegantne v Hoteli Krásná Královna ****, ktorý nájdete na hlavnej pešej zóne v budove z 18. storočia. V cene budete mať raňajky a čaká vás aj darček na privítanie - kúpeľné oblátky. Iste si užijete aj hodinový vstup do Alžbětiných lázní s bazénom, vírivkou a saunou.

O ubytovaní

Hotel Krásná Královna **** nájdete na hlavnej pešej zóne Karlových Varov, len pár krokov od rieky a slávnej kolonády. Budova hotela so šedou fasádou tu stojí už od 18. storočia. Príjemnou prechádzkou dôjdete behom pár minút na najznámejšiu Vřídelní kolonádu (300 m) s prameňom Vřídlo. Potom môžete pokračovať cez Mlynskú a Sadovú kolonádu (500 m) až do prekrásnych Dvořákových sadov. Pokiaľ sa od hotela vydáte na druhú stranu, prídete za chvíľku k impozantnej budove Grandhotela Pupp (100 m), v ktorého cukrárni si môžete dať obľúbené zákusky. Od Grandhotela je možné vyjsť lanovkou na rozhľadňu Diana (1 km), odkiaľ uvidíte celé kúpele ako na dlani. Počas pobytu v Karlových Varoch odporúčame navštíviť aj Múzeum Jana Bechera (2 km) a skláreň Moser (4,5 km). Za zimnými radovánkami sa vydajte do obľúbených lyžiarskych areálov na Božom Dare (22 km), na Klínovci (24 km) alebo v Jáchymove (18 km).

Kde budete spať?

Tešte sa na ubytovanie v dvojlôžkovej izbe v klasickom štýle s dreveným dobovým nábytkom, zamatovým čalúnením a závesmo i orientálnym kobercom. Súčasťou izby je satelitná televízia, telefón, trezor, chladnička, ventilátor, WiFi pripojenie a, samozrejme, vlastná kúpeľňa so sprchou, WC, fénom a kozmetikou. Z izby budete mať krásny výhľad na mesto.

Na čom si pochutnáte?

Každé ráno si v hotelovej reštaurácii pochutnáte na raňajkách formou bufetu. Dať si tu môžete aj obed, ktorý si vyberiete zo stálej ponuky, alebo si doprajte večeru. V letných mesiacoch si užite vonkajšie posedenie pred hotelom.

Kde budete relaxovať?

Kedykoľvek si môžete dopriať niektorú zo skvelých masáží, čo tak napríklad thajskú?

Hotel Krásná Královna ****

Hotel Krásná Královna ****

Stará Louka 335/48 , Karlovy Vary
Česká republika

+420 353 811 600

info@krasna-kralovna.eu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 250 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 350 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,4 km
Vzdialenosť od kúpeľov
2,1 km
Zastávka
0,2 km

Tipy na výlet

Karlove Vary

Karlove VaryTip na výlet

Karlove Vary boli založené už v roku 1350 na povel Karla IV. História liečby tu trvá už viac ako 660 rokov. Zlatú éru a najväčší rozkvet ale kúpele zažívajú až od 18. a 19. storočia, kedy získavajú celosvetový ohlas a tiež dnešnú architektonicky úchvatnú podobu. Liečivé pramene tu pomocou termálnych kúpeľov a pitné kúry pomáhajú na liečbu ochorení pohybového a tráviaceho ústrojenstva a pri poruchách látkovej výmeny.

Najkrajšie kolonády Karlových Varov:

  • Tržná kolonáda
  • Mlynská kolonáda
  • Sadová kolonáda
  • Vřídelná kolonáda
  • Všetky kolonády ukrývajú pramene, ktoré môžete ochutnať. Kúpte si v jednom z miestnych stánkov kúpeľný pohárik a vydajte sa na prieskum. K odpočinku je k dispozícii veľké množstvo lavičiek. Posaďte sa a vychutnávajte nezabudnuteľnú atmosféru.

Pri návšteve mesta by ste nemali vynechať niekoľko pamiatok a atrakcií. Patrí k nim pravoslávny kostol sv. Petra a Pavla, rozhľadňa Diana, pri ktorej sa nachádza Motýlí dom a výletné reštaurácie, sklárne Moser a Návštevnícke centrum Becherovka. K prechádzkam kúpeľným lesom pozýva niekoľko vyhliadok. Najznámejšia je vyhliadka Jelení skok, jeden zo symbolov mesta. K Varom neodmysliteľne patria aj tradičné kúpeľné oplátky. Pri prechádzkach mestom si ich môžete vychutnávať jednotlivo v podobe horúcej oblátky. Celé balenia sú potom v ponuke aj v darčekovom prevedení a v mnohých príchutiach.

Viac informácií
Vřídlo a Vřídelní kolonáda
Vřídlo a Vřídelní kolonáda
Bazénové centrum v Karlových Varoch
Bazénové centrum v Karlových Varoch
Múzeum Becherovky
Múzeum Becherovky