25 km od Plzne sa nachádza dedinka Radnice a v nej Penzión Farma Dvorec. Okrem perfektnej polohy v prírode blízko k niekoľkým prírodným aj historickým krásam sa môže chváliť svojou vlastnou vybudovanou farmou. Užite si s celou rodinou pobyt v tomto prostredí spoločne s chutnou polpenziou, degustačnou doskou a aktivitami na farme. Za príplatok skúste jogu či masáž.

O ubytovaní

V Penzióne Farma Dvorec si užijete úplne iný typ rodinnej dovolenky, než na ktorý ste pravdepodobne boli doteraz zvyknutí. Dedinka Radnice len 25 km od Plzne ukrýva „uprostred ničoho“ tento útulný penzión, okolo ktorého vytvorili farmu a mnoho ďalších aktivít. Zároveň to odtiaľto budete mať len 500 m k prírodnému parku Horní Berounka, 3 km k rozhľadni Na Vrchách a 6 km k barokovému zámku Liblín.

Ak sa rozhodnete spoznávať Plzeň, nevynechajte Plzenské historické podzemie, Pivovar Prazdroj a Pivovarské múzeum ani Katedrálu sv. Bartolomeja. Za zábavou sa vydajte do Techmania Science Centra, DinoParku s pohyblivými modelmi prehistorických jašterov, Zoologickej a botanickej záhrady alebo Air Parku s rozsiahlou zbierkou lietadiel a tankov z 2. svetovej vojny. Pre odvážlivcov je tu potom ultramoderná motokárová dráha KartArena a paintballové ihrisko.

Kde budete spať?

Celá rodina sa ubytuje vo vybavených a príjemných izbách. V každej z nich nájdete chladničku a vlastnú kúpeľňu so sprchou a WC. Súčasťou niektorých izieb je aj kuchynka.

Na čom si pochutnáte?

Reštaurácia penziónu ponúka výdatnú polopenziu pre hostí. Okrem stravovania ubytovaných hostí je ale zatvorená.

Kde budete relaxovať?

Svoj pobyt môžete obohatiť o relaxačné masáže a hodiny jogy, pri ktorých si skvele oddýchnete od všedných starostí.

Cestujete s deťmi?

Potvrdené: deti pobyt na farme v obklopení zvieratiek nesmierne baví! Môžete ich vziať na prehliadku farmy, alebo im dohodnúť jazdu na poníkovi.

Niečo naviac

Na zapožičanie sú tu stolové, spoločenské a záhradné hry, ale aj bicykle. Môžete si tu zahrať stolný tenis, zastrieľať na asfaltové holuby a pokiaľ máte radi rybárčenie, dostanete tu povolenie.

Penzion Farma Dvorec

Penzion Farma Dvorec

Radnice 652 , Radnice
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Mokoš Pavel s.r.o. IČ: 26331951


+420 606 666 886

info@farmadvorec.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 150 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Prednášková sála
Česky hovoriaci personál
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
3 km
Vzdialenosť od jazera
1,3 km
Zastávka
0,1 km
Aquapark
13 km

Tipy na výlet

Plzeň

Plzeň Tip na výlet

Keď sa povie Plzeň, väčšine z nás napadne svetoznáme pivo, ktoré z tohto mesta pochádza. Dozveďte sa priamo v pivovare Plzeňský Prazdroj, ako sa obľúbený zlatistý mok vyrába a ochutnajte ho ešte skôr, než sa uzavrie do sudov. Po správnom osviežení si prezrite aj historické centrum a obhliadku začnite na námestí Republiky. Uvidíte na ňom gotickú katedrálu sv. Bartoloměja s najvyššou kostolnou vežou v Českej republike. Pri odchode neobíďte anjelika na zadnej strane katedrály - podľa miestnych prináša šťastie a pokiaľ sa ho aj dotknete, splní vám želanie. Svoje kroky ďalej smerujte okolo renesančnej radnice, modernej fontány, Morového stĺpa k ďalším pamiatkam - v Plzni ich je skutočne neúrekom.

Viac informácií
CHKO Křivoklátsko
CHKO Křivoklátsko
Křivoklát
Křivoklát
Zámok Zbiroh
Zámok Zbiroh