Vydajte sa na pobyt do Penziónu Tereza, ktorý leží v Kladskom pomedzí len kúsok od Náchodu, vodnej nádrže Rozkoš či Babičkinho údolia. Od hraníc s Poľskom budete necelých 5 km, takže môžete vyraziť aj do poľských kúpeľných mestečiek či Stolových hôr. V cene pobytu sú raňajky formou bufetu, relaxácia podľa vášho výberu, možnosť grilovania a stolného tenisu, deti zase nadchne detské ihrisko.

O ubytovaní

Penzión Tereza sa nachádza v pokojnom a zelenom prostredí len 1 km od mesta Náchod. Vydajte sa na pobyt plný zážitkov do penziónu, ktorý vďaka jeho originálnej architektúre rozhodne neobídete.

Dominantou neďalekého Náchoda je na kopci stojaci renesančný náchodský zámok (2 km), v ktorého interiéroch je možné vidieť cenné zbierky obrazov, rádov, medailí a zbraní. Nahliadnuť tu môžete dokonca aj do hladomorne a stredovekej pivnice. Skvelým spestrením (nielen) pre milovníkov zlatistého moku je exkurzia do pivovaru Primátor (3 km). Za krásnymi výhľadmi sa vydajte na rozhľadňu Na Signálu (5,8 km), na rozhľadňu Varta (10 km) alebo na rozhľadňu Dobrošov (5,9 km), ktorá je postavená podľa projektu architekta Dušana Jurkoviča . V blízkom Hronove (7 km) lákajú na návštevu múzeum Aloisa Jiráska či múzeum svetelných reklám.

Za nádhernou prírodou sa vyberte do CHKO Broumovsko (10 km), kde vás uchvátia romantické skalné útvary, rokliny, vyhliadky do ďalekého kraja. Najnavštevovanejšími miestami chránenej krajinnej oblasti sú prírodné rezervácie Adršpašsko-teplické skaly (32 km), Broumovské stěny (38 km) a Ostaš (21 km). Najvyšším bodom je Ruprechtický špičák (40 km) týčiaci sa na česko-poľských hraniciach.

Mnoho zaujímavých výletných cieľov nájdete aj na poľskej strane hranice. Patria k nim napríklad Národný park Stolové hory (11 km) alebo malebné kúpeľné mestá Kudowa-Zdrój (11 km) či Duszniki-Zdrój (21 km).

Za zimnými radovánkami sa vyberte do Ski areálu Deštné v Orlických horách (29 km), Ski areálu Hartman (17 km) alebo do obľúbeného poľského strediska Ski Zieleniec (27 km).

Kde budete spať?

Vo dvojlôžkovej izbe typu Standard s vlastnou kúpeľňou vám pre vaše pohodlie nebude vôbec nič chýbať. Súčasťou vybavenia je WiFi pripojenie, televízia a balkón. Na izbu je možné umiestniť prístelku.

Na čom si pochutnáte?

Každé ráno pobytu si pochutnáte na raňajkách vo forme bufetu.

Kde budete relaxovať?

Nerušený odpočinok si užijete v hotelovej saune a vírivke. K dispozícii je tu tiež solárium a masážne kreslo. V letnej sezóne je v prevádzke vonkajší bazén.

Cestujete s deťmi?

Deti sa môžu vyšantiť na vonkajšom ihrisku s pieskoviskom a hojdačkou.

Niečo naviac

Za priaznivého počasia je na záhrade možné využívať gril.

Penzion Tereza

Penzion Tereza

Náchodská 269 , Dolní Radechová
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Terezia Boldiová IČ: 65218973


602411808

penzion.terezaboldi@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Detské ihrisko
Lyžiareň

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
3 km
Zastávka
35 m
Aquapark
12,4 km
Zjazdovka
20 km

Tipy na výlet

Zámok Náchod

Zámok Náchod Tip na výlet

Náchodský zámok je od polovice 13. storočia neprehliadnuteľnou dominantou mesta. V zámockom komplexe, ktorého súčasťou je celkom 5 nádvorí, môžete prejsť hneď niekoľko prehliadkových okruhov zameraných na reprezentačné sály, vežu alebo zámockú kaplnku. Zaujímavosť zámku je tiež rozlohou najväčší medvedinec v Čechách , kde žijú medvede Ľudovít a Dáša.

Adršpašské skaly
Adršpašské skaly
Broumovské steny
Broumovské steny
Rozhľadňa Na Signálu
Rozhľadňa Na Signálu