Na dovolenku do Špindlu len v zime? Omyl! V Hoteli Hradec *** budete priamo v centre diania v akomkoľvek ročnom období. Pešo dôjdete do aquaparku, lanového centra, Adventure Parku aj k bobovej dráhe. Zdatnejší môžu zdolať aj slávne horské chaty alebo pokoriť Sněžku. V hoteli sa vždy náležite posilníte raňajkami či chutnou polpenziou a po aktívnom dni si oddýchnete vo wellness centre s vírivkou, saunou a soľnou jaskyňou.

O ubytovaní

Hotel Hradec *** stojí priamo v centre Špindlerovho Mlýna, jedného z najnavštevovanejších miest v Krkonošiach. Možno poznáte „Špindl“ iba ako lyžiarske stredisko, dovolenku nabitú aktivitami si tu však užijete v každom ročnom období.

Neďaleko hotela nájdete Aquapark Špindlerův Mlýn (1,2 km) s bazénovým svetom (rekreačný bazén, detský bazén, vírivky, tobogany, divoká rieka, atď.), wellness zónou (vonkajšia vírivka, aróma sauna, fínska sauna, Kneippov chodník, parná sauna, soľná jaskyňa) a ponukou masáží a procedúr. Patrične sa tu vyšantíte aj na Bobovej dráhe (1,2 km), v lanovom centre Monkey park (1,2 km) alebo v Adventure Parku (700 m), kde nájdete zas obriu hojdačku, zipling, štvorkolky, lezeckú stenu a množstvo ďalších aktivít.

Milovníci horskej turistiky budú mať ideálnu príležitosť zdolať najvyšší vrchol - Sněžku (17 km). Za výlet stojí aj Prameň Labe (8,9 km) s impozantnou kamennou stenou s 26 znakmi miest, ktorými rieka Labe preteká, alebo krásny Labský (8,6 km) a Pančavský vodopád (7,3 km). Pravú horskú atmosféru si užijete pri návšteve najznámejších špindlerovských chatiek, ako je Vrbatova bouda (6,1 km) otvorená od roku 1964, Labská bouda (8,4 km) v budove zo 70. rokov alebo Moravská bouda (5,7 km), ktorej história siaha až do 19. storočia.

V zime si dostatočne oceníte polohu hotela, k najbližšej lanovke to totiž budete mať len približne 400 m a ani tie ďalšie sa nenachádzajú oveľa ďalej. Ak by vám náhodou nestačilo 25 km lyžiarskych a 85 km bežkárskach tratí priamo v Špindlerovom Mlýne, ski areály v Strážnom (16 km), Štěpanickej Lhote (27 km), Peci pod Sněžkou (46 km), Janských Lázňach (33 km) a mnohých ďalších okolitých mestách určite preveria vaše lyžiarske schopnosti viac než dostatočne.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v pohodlnej, útulnej, moderne vybavenej izbe s televíziou, sadou na prípravu kávy a čaju, písacím stolom, trezorom a WiFi pripojením. Súčasťou izby je aj kúpeľňa so sprchovacím kútom, toaletou a fénom na vlasy.

  • Dvojlôžkové izby č. 105, 107, 108, 113, 114 a 201 sú vybavené manželskou posteľou.

  • Dvojlôžkové izby č. 112 a 205 disponujú oddelenými posteľami.

  • Trojlôžkové izby č. 102, 103, 104, 111, 203, 204 ponúknu manželskú posteľ a samostatné jednolôžko.

  • Trojlôžková izba č. 160 je vybavená 3 samostatnými lôžkami.

  • Rodinné izby č. 101 a 109 ubytujú 4 osoby v jednej priestrannej spálni s manželskou posteľou a samostatnými jednolôžkami.

  • Rodinná izba č. 110 je vhodná až pre 5 osôb, zahŕňa manželskú posteľ, samostatné jednolôžko a poschodovú posteľ pre 2 osoby.

  • Rodinné izby č. 202, 1+2 a 3+4 sa skladajú z 2 samostatných spální, v jednej je manželská posteľ, v druhej oddelené jednolôžka.

Na čom si pochutnáte?

Hotelová reštaurácia je preslávená najmä krkonošskými špecialitami, ale pochutnáte si tu aj na medzinárodných jedlách. Tešiť sa môžete aj na domáce dezerty a malinovky.

Kde budete relaxovať?

Na oddych vám poslúži wellness zóna, kde sa uvoľníte v horúcej vírivke, zohrejete sa vo fínskej saune, schladíte sa v ponornom bazéniku a užijete si relax v soľnej jaskyni s ležadlami.

Hotel Hradec ***

Hotel Hradec ***

Bedřichov 41 , Špindlerův Mlýn
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotýlek Diana s.r.o IČ: 27394239


+420 737 348 754

hotelhradec@email.cz

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 300 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 100 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Lyžiareň
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,2 km
Zastávka
0,6 km
Aquapark
1,2 km
Zjazdovka
0,4 km
Bežkovanie
0,4 km

Tipy na výlet

Krkonošský národný park v lete

Krkonošský národný park v lete Tip na výlet

Jeden z českých najkrajších národných parkov bol vyhlásený 17. mája 1963. Nekonečné možnosti pešej i cykloturistiky uspokoja zdatných športovcov aj každého, kto túži po pokojnej prechádzke nádhernou krkonošskou prírodou. Bohatý kultúrny život miestnych stredísk ponúkne odpočinok vašim nohám a zamestná vašu hlavu. Tak či tak, Krkonoše sú ideálnym miestom pre výlet. Nasajte čerstvý horský vzduch a užívajte si chvíle pokoja i zábavy.

Najväčšie lákadlá Krkonôš:

  • najvyššia hora Českej republiky Sněžka
  • Mumlavský vodopád
  • Chodník korunami stromov Krkonoše
  • Nevynechajte ani Čiernohorské rašeliniská, Krkonošské múzeum v Jilemnici, prechádzku k prameňu Labe a Labský vodopád.

Medzi najvýznamnejšie obce Krkonôš patrí Harrachov, Janské Lázně, Jilemnice, Špindlerův Mlýn, Vrchlabí, Pec pod Sněžkou či Rokytnice nad Jizerou. V Jánskych Lázňach si môžete užiť prechádzky po miestnej kolonáde alebo sa vyviezť kabínovou lanovou na vrchol Čiernej hory. V Harrachove navštívte múzeum skla a v Špindlerovom Mlýne zamierte za relaxáciou do aquaparku.

Viac informácií
Špindlerův Mlýn
Špindlerův Mlýn
Aquapark Špindlerův Mlýn
Aquapark Špindlerův Mlýn
Sněžka
Sněžka