Vyrazte na výlet do Hostinného a užite si rodinnú atmosféru krásneho Penziónu 14 aj množstvo atrakcií v okolí. Náležite posilnenení výbornou polpenziou môžete objavovať krásy Krkonošského národného parku, užiť si dobrodružstvo v Safari Parku Dvůr Králové, vystúpiť na vrchol Sněžky a mnoho ďalšieho.

O ubytovaní

Penzión 14 sa nachádza v Hostinnom, neďaleko Krkonošského národného parku. V príjemnom rodinnom podniku sa budete cítiť ako doma a o zaujímavý program nebudete mať v okolí núdzu. Či už sa chystáte na aktívnu dovolenku alebo výlet s deťmi, pre každého sa tu niečo nájde.

V zime sa otvoria brány hneď niekoľkých lyžiarskych centier - Ski Rudník (5,2 km) s 58 km bežkárskych tratí, Ski areálu Černá hora - Janské lázně (18,6 km) so 17,5 km zjazdoviek, Ski areálu Mostek - Debrné (13,8 km), Ski areálu Černý Důl (13,1 km), Ski areálu Mladé Buky (15,4 km), Ski areálu Kebrlák (18,7 km) a mnohých ďalších. Okolím navyše prechádza aj Krkonošská magistrála.

V lete otestujte Prírodné kúpalisko Vejsplachy vo Vrchlabí (15,8 km), Tyršovo kúpalisko vo Dvore Králové (19,6 km), Kúpalisko Trutnov (17,8 km) alebo Kúpalisko Dachova pri Hořiciach (29,1 km) s piesočnými plážami. Po celý rok je potom otvorené Aquacentrum Jánské lázně (19,2 km), kde sa zohrejete v termálnom bazéne aj horúcej saune.

A to nie je ani zďaleka všetko - urobte si výlet do zoo vo Dvore Králové (19,5 km) s legendárnym Safari Parkom, podniknite výstup na Sněžku (31,6 km), zájdite si do Špindlerovho Mlýna (30,4 km), preskúmajte Černohorské rašelinisko (24,8 km) a pokorte strach na vyhliadkovom Chodníku korunami stromov (17 km). Nudiť sa skrátka nebudete ani minútu.

Kde budete spať?

V penzióne vás privíta jedna z útulných izieb či apartmánov. Tešiť sa môžete na moderné vybavenie a originálny dizajn, nijaká izba nie je rovnaká. V každej ale nájdete kúpeľňu, ústredné kúrenie a závesy.

  • Izba Třešeň, vybavená v tónoch ružovej, je vhodná pre 2 osoby. V izbe je manželská posteľ a stôl so stoličkami, v kúpeľni sa nachádza sprchovací kút.

  • Izba Švestka, ladená do sýto modrej farby, ubytuje 2 osoby na manželskej posteli, k vybaveniu patrí aj pracovný stôl so stoličkami. V kúpeľni nájdete sprchovací kút.

  • Izba Akát je priestrannejšia, so vzdušným interiérom. K manželskej posteli a pracovnému stolu tu pribudlo aj rozkladacie kreslo, kúpeľňa je navyše vybavená vaňou.

  • Rodinný apartmán Jilm sa skladá z dvoch oddelených miestností, jednej s manželskou posteľou, druhej s oddelenými jednolôžkami, a jedálne. V každej zo spální je aj stolík s posedením, kúpeľňa je vybavená vaňou.

  • Rodinný apartmán Ginko Biloba je mezonetový a zahŕňa priestrannú izbu s manželským dvojlôžkom a vyvýšenou posteľou (270x200 cm), jedáleň s chladničkou a varnou kanvicou, kúpeľňu so sprchovacím kútom a samostatnú toaletu.

Na čom si pochutnáte?

V krásnej reštaurácii s dreveným nábytkom a elegantnou výzdobou si pochutnáte na českej klasike aj medzinárodných špecialitách. Na výčape nechýba čapované pivo a nezabudnite nahliadnuť do vínneho lístka, zostaveného spolu s vinárstvom Somnium.

Reštaurácia je tiež častým dejiskom gastronomických a kultúrnych podujatí, ako je grilovanie, degustácia vína či hudobné koncerty.

Penzion 14

Penzion 14

Dr. E. Votočka 14 , Hostinné
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
JFM Point s.r.o. IČ: 28614232


+420 797 686 965

fakturace@siftanc.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Do 30 cm výšky 150 Kč/noc, väčší 200 Kč/noc.
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma - Vzdialené 100 m od hotela.

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Lyžiareň
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,4 km
Zastávka
1,2 km
Aquapark
19 km
Zjazdovka
5,5 km
Bežkovanie
5 km

Tipy na výlet

Krkonošský národný park v lete

Krkonošský národný park v lete Tip na výlet

Jeden z českých najkrajších národných parkov bol vyhlásený 17. mája 1963. Nekonečné možnosti pešej i cykloturistiky uspokoja zdatných športovcov aj každého, kto túži po pokojnej prechádzke nádhernou krkonošskou prírodou. Bohatý kultúrny život miestnych stredísk ponúkne odpočinok vašim nohám a zamestná vašu hlavu. Tak či tak, Krkonoše sú ideálnym miestom pre výlet. Nasajte čerstvý horský vzduch a užívajte si chvíle pokoja i zábavy.

Najväčšie lákadlá Krkonôš:

  • najvyššia hora Českej republiky Sněžka
  • Mumlavský vodopád
  • Chodník korunami stromov Krkonoše
  • Nevynechajte ani Čiernohorské rašeliniská, Krkonošské múzeum v Jilemnici, prechádzku k prameňu Labe a Labský vodopád.

Medzi najvýznamnejšie obce Krkonôš patrí Harrachov, Janské Lázně, Jilemnice, Špindlerův Mlýn, Vrchlabí, Pec pod Sněžkou či Rokytnice nad Jizerou. V Jánskych Lázňach si môžete užiť prechádzky po miestnej kolonáde alebo sa vyviezť kabínovou lanovou na vrchol Čiernej hory. V Harrachove navštívte múzeum skla a v Špindlerovom Mlýne zamierte za relaxáciou do aquaparku.

Viac informácií
ZOO Dvor Králové
ZOO Dvor Králové
Chodník korunami stromov Krkonoše
Chodník korunami stromov Krkonoše
Sněžka
Sněžka