Vyrazte do Mladej Boleslavi a užite si dokonalý relax v Hoteli Hejtmanka! Čaká tu na vás príjemné ubytovanie, raňajky formou bufetu a oddych v privátnej wellness zóne s vírivkou a saunou. Na dosah budete mať aj zaujímavé výletné ciele v meste aj okolí, navštívte napríklad Škoda múzeum.

O ubytovaní

Hotel Hejtmanka sa nachádza na kraji Mladej Boleslavi, neďaleko lesoparku Štěpánka a cca 2 km od centra mesta. V centre Mladej Boleslavi láka k návšteve Mladoboleslavský hrad stojaci na ostrohu nad sútokom Klenice a Jizery, Škoda Auto múzeum a Letecké múzeum Metoda Vlacha.

Po turistických či cyklistických trasách sa ľahko dostanete k zaujímavým výletným cieľom, ako je zámok Nový Valdštejn, zrúcanina hradu Michalovice alebo zrúcanina hradu Zvířetice s vyhliadkovou vežou. Peknými výletnými cieľmi sú tiež hrad Bezděz, zámok Bělá pod Bezdězem a zámok Mníchovo Hradiště.

V neďalekej chránenej krajinnej oblasti Český raj potom môžete navštíviť zrúcaninu hradu Trosky, hrad Kost, zrúcaninu skalného hradu Valečov či zrúcaninu hradu Hynšta. Za letným osviežením a zábavou sa vydajte k obľúbenému Máchovmu jazeru. V zime si naopak nenechajte ujsť vianočné trhy v centre mesta.

Na čom si pochutnáte?

Reštaurácia Hejtmanka prešla v roku 2018 kompletnou rekonštrukciou, vrátane nového posedenia v záhradke. Hosťom ponúka príjemnú atmosféru, kvalitné pokrmy českej i medzinárodnej kuchyne a správne vychladené tankové pivo Krušovice.

Kde budete relaxovať?

Po dni strávenom na výletoch a exkurziách si perfektne oddýchnete v modernom privátnom wellness centre, kde nájdete vírivku, saunu, ochladzovacie vedro a sprchu.

Hotel Hejtmanka

Hotel Hejtmanka

Pražská 92/67 , Mladá Boleslav
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
DOMINOSTAV s.r.o. IČ: 05236347


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 250 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
37 km

Tipy na výlet

Mladá Boleslav

Mladá Boleslav Tip na výlet

Mladá Boleslav vám nedovolí prepadnúť nude. V meste vzdialenom asi 50 km od Prahy, ktoré je známe predovšetkým vďaka sídlu automobilky Škoda, na vás čaká kopec nevšedných zážitkov. Začať môžete v ŠKODA múzeu, kde si prehliadnete zbierku automobilov značiek Laurin & Klement a Škoda a dozviete sa množstvo zaujímavostí z automobilovej histórie. Pozriete sa však aj do súčasnosti, a to vďaka unikátnej exkurzii do výrobnej prevádzky závodu. Pri technických záležitostiach môžete zostať a pokračovat rovno do Leteckého múzea Metoděje Vlacha, kde sa zoznámite s históriou letectva.

Spokojní tu však budú nielen milovníci lietadiel a áut, ale aj priaznivci histórie. Nadchne ich predovšetkým hrad Mladá Boleslav s múzeom a výstavou Venkov v proměnách času. Objavíte tu tiež šesť krásnych kostolov, z ktorých za návštevu určite stojí pútne miesto kaplnka Božia Voda alebo kostol sv. Havla.

Čo ešte v Mladej Boleslavi podniknúť?

  • navštíviť hrad Michalovice
  • zájsť do botanickej záhrady a mini zoo
  • výjsť sa na vyhliadkovú vežu starej radnice
  • relaxovať na kúpalisku Mladá Boleslav
Viac informácií
Mnichovo Hradiště
Mnichovo Hradiště
Park Mirakulum
Park Mirakulum
Hrad Kost
Hrad Kost