Vyrazte na dovolenku do Krkonôš. Z Chaty Světlanka budete mať perfektný prístup do Rokytnice nad Jizerou, ku krásnym vodopádom a ďalším výletným cieľom. Navyše si pochutnáte na skvelej polpenzii a užijete si veľa zábavy pri šípok, stolného tenisu a ďalších aktivít. Pre deti je pripravený detský kútik.

O ubytovaní

Horská Chata Světlanka sa nachádza v Krkonošiach, kúsok od Rokytnice nad Jizerou a rovnomenného ski areálu. Ubytovanie je perfektné pre turistov, lyžiarov, športovcov i rodiny s deťmi, každý si sem môže prísť oddýchnuť do pokoja malebnej krkonošskej prírody.

Rokytnica nad Jizerou je doslova rajom lyžiarov a vyznávačov zimných športov. V okolí na vás čaká cca 10 väčších či menších lyžiarskych areálov s perfektne upravenými zjazdovkami a bežeckými traťami, okolo 30 vlekov a 2 štvorsedačkové lanovky. Za návštevu stojí napríklad lyžiarsky areál Rokytnice nad Jizerou so 16 zjazdovkami všetkých obťažností. Rodiny s deťmi si zase obľúbili skiareál Studenov pre jeho široké a mierne svahy. Populárne sú tiež skiareály Modrá hvězda, kúpalisko Pařez alebo Sachrovka.

Teplejšie mesiace budú ideálnou príležitosťou na pešie alebo cyklistické výlety. Vydajte sa napríklad k 20 metrov vysokému Huťskému vodopádu alebo k Mumlavskému vodopádu, prejdite si chodník Po stopách pašerákov a vystúpte na skalnú vyhliadku Stráž, odkiaľ uvidíte na Rokytnicu, Lysú horu, Studenov, Paseky nad Jizerou aj Kotel. Pre zvedavcov je v okolí aj niekoľko zaujímavých múzeí, napríklad Banícke múzeum, Múzeum skla, Múzeum ozubnicovej dráhy alebo Múzeum Járy Cimrmana. Aktívnejší jedinci zase ocenia Bikepark Rock-it-nice alebo Lanový park Rokytnice nad Jizerou.

Na čom si pochutnáte?

V útulnej reštaurácii chaty si pochutnáte na tradičných českých jedlách aj medzinárodných špecialitách. Otvorený je tu aj bar s pestrým výberom alkoholických aj nealkoholických nápojov.

Kde budete relaxovať?

Chcete si po lyžovaní či výletoch zaslúžene oddýchnuť? Využite horúcu saunu priamo v chate.

Cestujete s deťmi?

Deti sa skvele zabavia v detskom kútiku, ktorý príde vhod nielen pri nepriazni počasia.

Niečo naviac

K zábave vám poslúžia šípky, stolný tenis či vonkajšie ihrisko na nohejbal a volejbal. Posedieť si môžete aj pri táborovom ohnisku.

Chata Světlanka

Chata Světlanka

Rokytno 51 , Rokytnice nad Jizerou
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
ATANERŠ HOTELS s.r.o. IČ: 24217247


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Lyžiareň

Okolie ubytovacieho zariadenia

Aquapark
41,6 km
Zjazdovka
1 km
Bežkovanie
5,6 km

Tipy na výlet

Skiareál Rokytnice nad Jizerou

Skiareál Rokytnice nad Jizerou Tip na výlet

Skiareál Rokytnice je so svojimi skoro 18 kilometrami zjazdoviek piatym najväčším skiareálom v Čechách. Rozdeľuje sa na dve strediská - menší Studenov, ktorý je obľúbený najmä u rodín s deťmi a začínajúcich lyžiarov a väčší Horní Domky, ktorý sa rozkladá na južných svahoch Lysej hory až do výšky 1 315 m n. m. V areáli nájdete 10 klasických a 2 sedačkové lanovky, snowpark aj detský vlek.

Huťský vodopád
Huťský vodopád
Bikepark Rokytnice
Bikepark Rokytnice
Ski Resort Rokytnice
Ski Resort Rokytnice