Dokonalé miesto na relax, to je kúpeľné mesto Eger a Hotel Végvári ***. Užijete si tu dovolenku v skvelej lokalite, len pár krokov od Egerského hradu, minaretu a termálnych kúpeľov s 13 bazénmi. Do tých naviac budete mať každodenný vstup. Tešiť sa môžete aj na luxusne vybavené izby s klimatizáciou a výbornú polpenziu.

O ubytovaní

Végvári Hotel Eger *** má výbornú polohu v kúpeľnom meste Eger v pešej vzdialenosti od kúpeľov, všetkých najznámejších pamiatok a ďalších atrakcií. V pokojnej časti mesta si nádherne oddýchnete, ale zároveň budete mať na dosah skvelé reštaurácie, bary a rušný nočný život.

Najbližšou atrakciou je minaret Eger vzdialený len 450 metrov. Bol postavený v roku 1596 a poskytuje vám nádherný výhľad na mesto z výšky približne 40 metrov. Len kúsok odtiaľto sa nachádza Egerský hrad, ktorý v 16. storočí zohral kľúčovú úlohu pri obrane mesta pred Turkami. Dnes sa v ňom nachádza múzeum a galéria a môžete navštíviť aj podzemnú väznicu. Od hradu Eger sa za 10 minút dostanete k termálnym kúpeľom a tureckým kúpeľom a v parku Lajosa Szmrecsányiho si môžete vychutnať krásne fontány a zaujímavé sochy.

Ak nechcete stráviť dovolenku len v Egeri, urobte si výlet aj do okolitých miest. Len niekoľko kilometrov odtiaľto sa nachádza Egerszalók (7,5 km) s krásnym, moderným kúpeľným komplexom a jedným prírodným unikátom - termálna voda, ktorá tu vyviera, vytvorila Soľný vrch s rozlohou 1 200 m². Podobný jav nájdete už len na 2 ďalších miestach na svete. Za prírodnými krásami sa vyberte do údolia Szilvásvárad (26,7 km) a nechajte sa ohromiť nádherným Závojovým vodopádom, preskúmajte Jaskyňu Istállóskői a rozšírte si obzory v Lesníckom skanzene alebo Lesníckom múzeu.

Kde budete spať?

Môžete sa tešiť na zrekonštruované izby s moderným vybavením a elegantným interiérom. Všetky izby sú klimatizované, každá má súkromnú kúpeľňu a všade budete mať k dispozícii WiFi pripojenie.

Dvojlôžková izba Standard je vybavená manželskou posteľou, niektoré izby umožňujú aj prístelku na rozkladacej pohovke. K dispozícii budete mať klimatizáciu a TV a v kúpeľni je sprchovací kút a toaleta.

Štvorlôžková izba Standard pozostáva z 2 izieb a obsahuje manželskú posteľ a 2 samostatné postele alebo rozkladaciu pohovku. K dispozícii máte TV a klimatizáciu a kúpeľňa je opäť vybavená sprchovacím kútom a WC.

Päťlôžková izba Standard má 2 spálne, jednu s manželskou posteľou a druhú s 3 samostatnými lôžkami. Vybavenie je inak štandardné, t. j. klimatizácia a televízor, ako aj kúpeľňa so sprchovacím kútom.

Na čom si pochutnáte?

O vašu polpenziu sa postará reštaurácia neďalekého Hotela Minaret vzdialeného približne 300 metrov. Tu si každé ráno vychutnáte bohaté raňajky formou bufetu a deň zakončíte bufetom plným maďarských a medzinárodných špecialít.

Kde budete relaxovať?

Čo by to bolo za dovolenku v kúpeľnom meste bez návštevy kúpeľov? Mesto Eger ponúka 2 komplexy - Mestské termálne kúpele, založené v roku 1932, a Turecké kúpele, ktorých história siaha až do 17. storočia.

Areál Mestských termálnych kúpeľov sa rozprestiera na ploche 5 hektárov a zahŕňa 13 bazénov vrátane termálnych, detských, plaveckých a relaxačných bazénov. Očaria vás aj svojou architektúrou a atmosférou a dokonca sú považované za jedny z najkrajších mestských kúpeľov v Maďarsku.

V Tureckých kúpeľoch sa môžete okúpať v 6 bazénoch vrátane nádherného zrkadlového bazéna pod obrovskou zlatou kupolou. Okrem toho si môžete vychutnať parné kúpele, sauny, masáže a ďalšie procedúry.

Végvári Hotel Eger ***

Végvári Hotel Eger ***

Széchenyi István u. 41/b , Eger
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Minaret Hotel Kft IČ: 10-09-034133


06 709 070 940

info@vegvarihotel.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 4 000 Ft/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 3 000 Ft/noc - Nutné rezervovať vopred

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1 km
Vzdialenosť od kúpeľov
3 km
Zastávka
100 m
Aquapark
3 km

Tipy na výlet

Mesto Eger

Mesto Eger Tip na výlet

Eger je nielen známym kúpeľným mestom, ale aj miestom s mnohými historickými pamiatkami a možnosťami kultúrneho vyžitia. Vylezte na chvíľu z bazéna a spoznajte všetky jeho krásy, ktoré sa skutočne oplatí vidieť.

Čo vás v Egeri čaká?

  • starobylý hrad s bohatou históriou a úchvatným výhľadom na mesto
  • turecký Minaret týčiaci sa do výšky 40 m - zdolať jeho úzke točité schodisko je skutočný zážitok!
  • neoklasicistická Bazilika, ktorá je druhým najväčším chrámom v Maďarsku
  • múzeum Beatles či astronomické múzeum

Medzi poznávaním mesta s bohatou históriou a užívaním si oddychu v termálnej vode sa na chvíľu zastavte v jednej z mnohých reštaurácií či drobných kaviarničiek. Ochutnajte pikantné maďarské špeciality, typickú silnú kávu a hlavne miestne víno. Eger je proste ideálna lokalita pre pohodovú dovolenku.

Viac informácií
Kúpele Eger
Kúpele Eger
Turecké kúpele v Egeri
Turecké kúpele v Egeri
Egerský hrad
Egerský hrad