Zájdite si na dovolenku do Hotela Ködmön **** v malebnom kúpeľnom mestečku Eger. Pochutnajte si na výbornej polpenzii a užite si leňošenie v hotelovej vírivke, aroma terapiu alebo odpočinok v saune či parnej kabíne. Príjemným bonusom sú zľavy do reštaurácií a welcome drink.

O ubytovaní

Hotel Ködmön **** sa nachádza v pokojnej časti historického mesta Eger. Za perfektným odpočinkom sa vydajte do obľúbených termálnych kúpeľov. Pri prechádzke mestom by ste nemali minúť hrad Eger s expozíciou o hradnom väzení, gotický arcibiskupský palác, egerský minaret či uličku Lajosa Kossutha s niekoľkými nádhernými barokovými budovami. Skoro na každom kroku narazíte na vínnu pivnicu, kde môžete ochutnať výborné miestne víno.

Keby vám krásy Egeru nestačili, vyrazte na výlet napríklad do Demjénu, kde nájdete nádherné jaskynné kúpele, alebo do Bogácsu, kde môžete vyskúšať termálne kúpele aj skvelé víno. Za videnie stojí aj zámok De la Motte v Nosvaji s vtáčou komnatou. Pokiaľ vás lákajú skôr výlety do prírody, v Bukových horách rozhodne nebudete mať o príležitosti na turistiku núdzu. Trochu dlhší výlet môžete podniknúť aj k jazeru Tisza, ktoré je hneď po Balatone druhým najväčším maďarským jazerom.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii Ködmön si pochutnáte na obľúbených špecialitách maďarskej i medzinárodnej kuchyne.

Kde budete relaxovať?

O dokonalý relax sa postará wellness centrum, v ktorom nájdete vírivku a fínsku, parnú aj aroma saunu. Deň si môžete spríjemniť tiež masážou.

Hotel Ködmön ****

Hotel Ködmön ****

Szépasszonvölgy , Eger
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Minaret Hotel Kft. IČ: 10-09-034133


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 8 000 Ft/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
900 Ft/noc (pred hotelom), 1500 Ft/noc (vo dvore)

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,4 km
Vzdialenosť od kúpeľov
2,1 km
Zastávka
1,2 km

Tipy na výlet

Kúpele Eger

Kúpele Eger Tip na výlet

Termálne kúpele Eger, založené už v roku 1932, patria medzi najkrajšie mestská kúpalisko v Maďarsku. Nachádzajú sa priamo v centre Egeru, na hranici historického jadra mesta. V krásnom, udržiavanom areáli kúpeľov plnom stromov a zelene s rozlohou 5 hektárov sa rozprestiera 13 rôznych bazénov. Tu môžu hostia využívať benefity jedinečnej radónovej liečivej vody a sírovej termálnej vody po celý rok.

K dispozícii je 13 bazénov:

  • Kamienkový liečebný bazén s radónovou liečivou vodou (kavicsos), ktorý je napájaný vlastným zdrojom. Časť dna bazéna je kamienková, preto nesie tento názov, takže príjemne chladná radónová liečivá voda tu môže tryskať nepretržite.
  • Sezónny termálny bazén so sírnou vodou s teplotou 37 °C, čiastočne zakrytý s niekoľkými zážitkovými prvkami ako masážne fontány a sprchy
  • Detský liečebný bazén, ktorý je napájaný prameňom turecké kúpele, je ideálny pre odpočinok a zotavenie.
  • Liečebný bazén pre dospelých
  • Stály, plytký termálny bazén so sírnou vodou s teplotou 37 °C
  • Polokrytý zážitkový bazén
  • Detský zážitkový bazén so šmykľavkami a hradom
  • Plavecký bazén s 50-metrovými plaveckými dráhami
  • Pool Slides
  • Bazén pre batoľatá (bazénik)
  • Kúpeľný dom I. (Kenes termálvíz)
  • Kúpeľný dom II. (Kenes termálvíz)
  • Odpočinkový bazén s radónovou liečivou vodou

Termálna voda v kúpeľoch Eger je vhodná na liečbu kĺbových ochorení a reumy, chorôb chrbtice, kĺbov, svalov a šliach, určitých druhov gynekologických ťažkostí a mnohých ďalších ochorení.

Viac informácií
Mesto Eger
Mesto Eger
Minaret Eger
Minaret Eger
Kúpele Egerszálok
Kúpele Egerszálok