Vydajte sa do poľského mestečka Grzybowo, ktoré leží na brehu Baltského mora a len kúsok od miesta s unikátnou mikroklímou. Ubytovaní budete v Hoteli Victoria Spa *** s pohodlnými izbami, chutnou polpenziou a tiež neobmedzeným wellness s bazénom, hydromasážnou vaňou a saunou. Tešte sa aj na 2 procedúry podľa svojho výberu.

Overené Travelkingom

“V Hoteli Victoria sme strávili príjemný a odpočinkový pobyt. Personál hotela bol veľmi milý a ochotne nám všetko vysvetlil. Izba bola dostačujúca a príjemným prekvapením bol veľký balkón. Najviac sme boli nadšení z wellness centra. Do sauny sme sa chodili zohriať po kúpaní v osviežujúcich vodách Baltu. Odporúčame navštíviť piesočnú pláž kúsok od hotela, vyskúšať kúpanie v Baltskom mori a zájsť do susedného mesta Kolobreh.” Prečítajte si celú recenziu

Aneta Kotrlová - Zákaznícka podpora
Osobne overené v: Auguste 2022

Vedeli ste, že...?

Aj napriek tomu, že sa hotelu skvele darí a majitelia by si mohli najať pracovníkov, rozhodli sa, že chcú zachovať rodinnú atmosféru hotela a pracujú tu sami. Trebárs pána majiteľa môžete stretnúť na recepcii.


O ubytovaní

Hotel Victoria Spa *** sa nachádza v malebnom prímorskom mestečku Grzybowo. Objavte krásy Baltského mora, ktorého pobrežie leží iba 750 m od hotela. Vedie tadiaľ aj novovybudovaná pobaltská promenáda napojená na turistické trasy pre výlety pešo aj na bicykli. Ľahko tak môžete preskúmavať krásnu okolitú prírodu. More je tu čisté a ani v sezóne sa nemusíte obávať davov turistov. Blízky Kołobrzeg (5 km) je najväčším kúpeľným mestom v Poľsku a má naozaj čo ponúknuť. Nájdete tu kilometre dlhú piesočnú pláž, preslávený maják aj historické opevnenie, ktoré kedysi odolalo aj Napoleonovi Bonaparte. Zaujímavosťou je tiež 220 m dlhé mólo ležiace približne 4,5 m nad hladinou mora. Mesto je navyše plné zelene a udržiavaných parkov.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v komfortnej dvojlôžkovej izbe s balkónom. Okrem pohodlnej postele k vybaveniu patrí satelitná televízia, rýchlovarná kanvica a vlastná kúpeľňa.

Na čom si pochutnáte?

V príjemnej vzdušnej hotelovej reštaurácii si pochutnáte na bohatých raňajkách a večerách vo forme bufetu.

Kde budete relaxovať?

Po dni strávenom pri mori či v očarujúcom Kołobrzeg nie je nič lepšie ako oddych v hotelovom wellness. K dispozícii je krytý bazén, fínska sauna, zážitkové sprchy a ľadová fontána. Pre ešte viac relaxu si môžete dopriať niektorú z pestrej ponuky masáží a kozmetických procedúr.

Cestujete s deťmi?

K hotelu prilieha príjemná záhrada, ktorej súčasťou je detské ihrisko.

Hotel Victoria Spa ***

Hotel Victoria Spa ***

Borkowska 2, 78-132 , Grzybowo
Poľsko

+48 883 778 737

info@victoriaspa.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 10 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 5 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detské ihrisko
Požičovňa bicyklov
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
5 km
Vzdialenosť od mora
0,8 km
Zastávka
80 m
Aquapark
13 km

Tipy na výlet

Kúpele Kołobrzeg

Kúpele KołobrzegTip na výlet

Už samotná návšteva Kołobrzegu pre vás bude liečivá vďaka špecifickej mikroklíme, kde je vzduch nasýtený jódom a lieči rôzne ochorenia respiračného systému. K tomu tu vyrástlo niekoľko desiatok kúpeľných domov, kde sa môžete oddať liečivému bahnu, soľným kúpeľom a ďalším liečebným procedúram na liečbu reumy, porúch metabolizmu či krvného obehu. Na množstvo kúpeľných domov narazíte medzi parkom Stefana Żeromskiego a ulicami Zdrojowa a Kasprowicza.

Maják v Kołobrzegu
Maják v Kołobrzegu
Mólo v Kołobrzegu
Mólo v Kołobrzegu
Bazylika Konkatedralna
Bazylika Konkatedralna