Poľská dedinka Pobierowo leží priamo na brehu Baltského mora a ponúka tak možnosť celoročnej relaxácie v oblasti s čerstvým morským vzduchom a peknou menšou plážou. Hotel Paula Wellness & SPA *** nájdete len 2 minúty od pláže a mora a okrem komfortných izieb ponúka aj stravovanie formou polpenzie. Čaká vás tu aj báječná relaxácia vo wellness s bazénom so slanou vodou, vírivke či niektorej zo sáun.

O ubytovaní

Hotel Paula *** nájdete v dedinke Pobierowo, ktorá patrí medzi obľúbené letoviská na pobreží Baltského mora, neďaleko mesta Kołobrzeg.

Ak sa vám práve nebude chcieť opaľovať na pláži, vydajte sa na prechádzku po okolí. Za návštevu stojí napríklad Dom Evy Braunovej (2,7 km) alebo Čarovný domček (1,7 km), ktorý je postavený hore nohami. Deti aj dospelých určite zaujme Oceanárium (1,6 km) so žralokmi a inými morskými živočíchmi, alebo expozície papagájov a ďalších exotických vtákov Papugarnia (650 m).

Pozrieť sa môžete aj do populárneho mesta Kołobrzegu (55 km), ktorého hlavným lákadlom sú desiatky kúpeľných domov s pestrou ponukou liečebných procedúr. Aktívnejší jedinci si môžu vyjsť na miestny maják, kde môžete z 26-metrovej výšky pozorovať celé mesto a tiež hladinu Baltského mora.

More a pláže

Veľkým lákadlom sú v tomto prípade samozrejme pláže, z hotela to budete mať pár krokov k piesočnej pláži Pobierowo (1,4 km). Tá je veľmi čistá, udržiavaná a cez leto strážená plavčíkmi. Vďaka miernemu zostupu do vody si tu užijú veľa zábavy aj deti a v niektorých miestach je povolený vstup so psami. O komfort sa postarajú toalety, plážové bary a požičovňa ležadiel.

Pozrieť sa môžete aj na pláže Trzęsacz (2,9 km) a Rewal (9,3 km). Pláž Trzęsacz sa nachádza pod útesom, ktorý vrhá na časť pláže tieň. Zostup do vody je tu mierny a pláž je piesočnato-kamienková. Pláž Rewal je piesočnatá, veľmi obľúbená, plná zábavných atrakcií pre deti i dospelých. Nájdete tu aj požičovňu vodných skútrov.

Kde budete spať?

Priestranné dvojlôžkové izby sú vybavené komfortným nábytkom a ladené sú do upokojujúcich farieb. Izby môžu mať oddelené postele alebo manželské lôžko, v niektorých nájdete tiež rozkladaciu pohovku, stolík s posedením či pracovný stôl. Samozrejmosťou je vlastná kúpeľňa, televízor, chladnička a WiFi pripojenie.

Na čom si pochutnáte?

O vaše maškrtné jazýčky sa počas celého dňa postará hotelová reštaurácia. Ráno vás budú čakať raňajky servírované formou švédskych stolov, kde si vyberiete, na čo práve budete mať chuť. Obed je klasicky servírovaný, dočkáte sa tradičnej poľskej kuchyne, ale aj medzinárodných špecialít. Na večeru sa opäť môžete utrhnúť z reťaze, aj tá je totiž vo forme bufetu, môžete tak ochutnať najrôznejšie pokrmy.

Kde budete relaxovať?

Hotelové wellness centrum je pravou oázou zdravia a krásy. Na relaxáciu môžete využiť bazén, vírivku alebo soľný kúpeľ. Ak si chcete trochu nakopnúť imunitný systém, pomôže vám sauna alebo parná komora, telo do formy zas dostanete v hotelovej posilňovni s kompletným vybavením.

Rozmaznávať sa môžete nechať aj v spa salóne, kde máte na výber najrôznejšie masáže, vrátane masáže lávovými kameňmi a ďalších liečebných či skrášľovacích procedúr, ako sú rašelinové zábaly, terapie infračerveným svetlom, lymfodrenáže a iné.

Hotel Paula Wellness & SPA ***

Hotel Paula Wellness & SPA ***

Grunwaldzka 131 , Pobierowo
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Maciej Slapek IČ: 362438457


+48 510 307 300

spa@paula-pobierowo.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 11 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 8 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Fitness
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,5 km
Vzdialenosť od mora
0,3 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
11 km

Tipy na výlet

Mesto Pobierowo

Mesto Pobierowo Tip na výlet

Baltský raj! Tým je poľské mestečko Pobierowo, ktoré sa rozkladá na pobreží, obklopené lesmi zo všetkých strán. Vďaka nádhernej piesočnatej pláži lemovanej borovicami a mnohým príležitostiam na šport a rekreáciu sa stalo Pobierowo obľúbeným turistickým letoviskom. Pokiaľ neholdujete extrémne vysokým teplotám, je pre vás Baltik tým správnym miestom na letné kúpanie. V Pobierowo je v lete zriadené morské kúpalisko s plavčíkmi, občerstvením aj hudbou. Užijete si tu tak príjemné kúpanie, slnenie na piesočnatej pláži aj večerné prechádzky mestskou kolonádou.

Pobierowo si vás získa svojou veselou atmosférou. Počas sezóny to tu jednoducho žije! Stánky s výborným občerstvením, romantické reštaurácie a krásne ubytovanie tu nájdete na každom rohu. Večerné prechádzky mestom pre vás budú skvelým zážitkom. Ľudia sa smejú, hrá hudba a všade to vonia dobrým jedlom, na ktoré si pri Baltskom mori veľmi potrpia.

Čo podniknúť v Pobierowe okrem leňošenia na pláži?

  • Športový areál s futbalovým, basketbalovým ihriskom a skateparkom
  • Ocenárium Pobierowo so žralokmi alebo rajami
  • Papugrania – expozícia papagájov a exotického vtáctva
  • Kúzelný domček – unikátny dom stojaci hore nohami
  • Dom Evy Braunovej
Viac informácií
Wolinský národný park
Wolinský národný park
Kúpele Kołobrzeg
Kúpele Kołobrzeg
Pláž Grzybowo
Pláž Grzybowo