Sun & Snow Resorts Kołobrzeg **** sa nachádza v poľskom meste na brehu Baltského mora, Kołobrzegu. Mestu sa hovorí aj vzdušné kúpele, pretože je tu unikátna, jódom nasýtená mikroklíma. Už len pobyt tu vám dokáže zlepšiť rôzne zdravotné ťažkosti, ale to nie je jediné, čo môže mesto ponúknuť - nádherné mestské parky, krásne historické mesto i múzeá. Navyše vás čaká moderný apartmán aj relaxácia v bazéne a saune.

O ubytovaní

Sun & Snow Resorts Kołobrzeg **** sa nachádza v pokojnej časti severopoľského letoviska Kołobrzeg obklopeného zeleňou veľkého mestského parku. Brehy Baltského mora a pláž sú vzdialené iba 350 m. Mesto Kołobrzeg je známe svojou unikátnou mikroklímou s najväčšou koncentráciou jódu vo vzduchu a nazýva sa preto aj vzdušnými kúpeľmi. Ide zároveň o najväčšie kúpeľné centrum na pobreží Baltu. Malebné okolie môžete objavovať po niekoľkých cyklotrasách alebo pri prechádzke po promenáde (4 km) pozdĺž mora a rieky Parset. V historickom centre nájdete veľa zelene a parkov, skvelých kaviarní a reštaurácií i nádhernú baziliku (4 km). Za návštevu stojí tiež impozantný kamenný maják (3 km), ktorý je symbolom celého mesta.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v modernom apartmáne pre 4 osoby. Súčasťou apartmánu je jedna spálňa s pohodlnými posteľami, druhá izba s rozkladacou pohovkou až pre dve osoby, plne vybavená kuchyňa a priestranná terasa. V kuchyni nájdete chladničku, umývačku, mikrovlnnú rúru, sporák, kávovar, rýchlovarnú kanvicu a riad. Samozrejmosťou je vlastná kúpeľňa so sprchou, práčkou, fénom a uterákmi. Vo vybavení apartmánu nechýba WiFi pripojenie, káblová televízia, žehlička a ďalšie vybavenie.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou areálu je záhrada, vnútorný bazén a sauna.

Sun & Snow Resorts Kołobrzeg ****

Sun & Snow Resorts Kołobrzeg ****

Plażowa 6A , Kołobrzeg
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Sun & Snow Sp. z o. o. IČ: 141534979


+48 94 721 66 12

rezerwacja@sunandsnow.pl

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 20 Zł/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Fén
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
3,3 km
Vzdialenosť od mora
0,5 km
Zastávka
0,2 km