Vyrazte na aktívnu dovolenku na poľskú stranu Krkonôš do vyhľadávaného kúpeľného mesta Karpacz. V okolí štýlových apartmánov Sun & Snow Karpatia nájdete množstvo príležitostí na turistiku aj zaujímavé atrakcie - urobte si výstup na Sněžku, navštívte vodný park Tropicana alebo si užite zábavu vo Westernovom mestečku.

O ubytovaní

Štýlové Apartmány Sun & Snow Karpatia stoja v malebnom kúpeľnom mestečku Karpacz na úbočí poľských Krkonôš. Vyzývajú k príjemne strávenému pobytu v horách neďaleko zaujímavých turistických lokalít. Vydať sa sem môžete v akomkoľvek ročnom období, v lete za turistikou, v zime zas za lyžovaním.

Kúpeľné mesto Karpacz sa rozprestiera v tieni Sněžky (8 km), na ktorú tu môžete vystúpiť z poľskej strany. Regiónom sa vinie nespočetné množstvo turistických trás, preto nezabudnite objavovať aj ďalšie cenné úkazy poľských Krkonôš, ako napríklad skaly na Karpatke (2 km), Divoký vodopád (2,5 km) alebo Krkavčie skaly a Krivé bašty. Na svoje si v tejto oblasti prídu nielen milovníci prírody, ale aj horolezci.

Pozoruhodnou pamiatkou v Karpaczi je kostol Wang (3 km). Postavili ho nórski Vikingovia a do Poľska bol prevezený až o 700 rokov neskôr, v momente, kedy ho v nórskej dedine nahradil jeho kamenný následník. Vďaka tomu si teraz návštevníci poľských Krkonôš môžu prezrieť historickú nórsku architektúru bez toho, aby pri tom museli vycestovať do Škandinávie.

Okolie mesta Karpacz je vyhľadávanou lyžiarskou lokalitou. Horské prostredie poskytuje tomuto miestu perfektné podmienky na zimné športy a ubytovanie Sun & Snow Karpatia pre vás bude skvelým východiskovým bodom. Najbližšia zjazdovka sa nachádza necelých 200 metrov od ubytovania, a to v skiaeráli Karpatka. Neďaleko nájdete tiež moderný Skiareál Karpacz (2,7 km). Pokročilým lyžiarom sa bude páčiť aj v jednom z najväčších lyžiarskych stredísk Sklárska Poruba (27 km).

Zábava vás čaká aj vo Westernovom mestečku (3,8 km) alebo vo vodnom parku Tropicana (1,9 km). Môžete sa tiež vydať spoznávať okolité mestá. Nablízku sa nachádza napríklad známe mesto Jelenia Góra (18 km), ktoré vás očarí svojím historickým centrom.

Kde budete spať?

Po dni strávenom na krkonošských hrebeňoch sa vrátite do štýlovo a komfortne zariadených štvorlôžkových apartmánov s jednou spálňou. V tej sa nachádza pohodlná manželská posteľ. Ďalšou miestnosťou apartmánu je potom obývacia izba s kuchynským kútom, v ktorom nechýba chladnička, rýchlovarná kanvica a varná doska. Samozrejme, je vybavený aj riadom, príbormi a jedálenským stolom s posedením. Niektoré apartmány sú vybavené aj ďalšími vychytávkami, ako je napríklad umývačka, práčka, kávovar, mikrovlnná rúra a podobne. V obývacej časti nájdete veľký rozkladací gauč, ktorý je možné využiť ako prístelku pre ďalšie dve osoby.

V modernej kúpeľni je sprchový kút, fén a uteráky. Určite vás poteší aj balkón alebo terasa s výhľadom na horské panorámy či areál apartmánov. Ďalej do vybavenia spadá satelitná televízia a WiFi pripojenie.

Apartamenty Sun & Snow Karpatia

Apartamenty Sun & Snow Karpatia

Myśliwska 5C , Karpacz
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Sun & Snow Sp. z o. o. IČ: 141534979


+48224502626

rezerwacja@sunandsnow.pl

Check In
16:00 - 17:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 30 Zł/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,2 km
Zastávka
1,4 km
Aquapark
1,6 km
Zjazdovka
0,2 km
Bežkovanie
0,2 km

Tipy na výlet

 Poľské Krkonoše

Poľské KrkonošeTip na výlet

Poľské Krkonoše pôsobia oproti tým na českej strane mohutne a strmo. Nájdeme tu ľadovcové jazerá, vodopády a horské mestečká. Za návštevu určite stojí Karpacz a jeho okolie. Kúsok od mesta sa nachádza jazierko ľadovcového pôvodu, pri ktorom je krásna horská chata Samotnia.

Čo ďalej navštíviť v tejto oblasti?

  • Drevený kostol Wang
  • Hrad Chojnik
  • Vodopád Kamieńczyka
  • Piechowice - sklárska huť Julia
  • Deti ocenia návštevu Parku miniatúr v Kowaroch alebo westernové mestečko neďaleko Karpacze.

Do poľského krkonošského národného parku je potrebné zaplatiť vstupné. Vstupenky môžete zakúpiť na mieste alebo aj elektronicky.

Viac informácií
Karpacz
Karpacz
Kostol Wang
Kostol Wang
Sněžka
Sněžka