Hľadáte dovolenku pri mori s tým najlepším komfortom? s Hotelom Lambert Medical Spa **** nešliapnite vedľa! Pripravte sa na jedinečné gastronomické zážitky vďaka skvelým raňajkám či polpenzii, ubytovaniu priamo na pláži, zábavný animačný program a luxusné wellness centrum s bazénom a saunami. Navyše budete len pár kilometrov od obľúbeného Kołobrzegu a všetkých jeho atrakcií.

O ubytovaní

Hotel Lambert Medical Spa **** sa nachádza priamo pri pláži, v malebnom prímorskom mestečku Ustronie Morskie, niekoľko kilometrov od Kolobrzegu. Výhľad na more si môžete vychutnať priamo z hotela a vonkajších terás a v lete si môžete vychutnať pobyt na pláži. Pobrežie Baltského mora má svoje čaro aj v chladnejších mesiacoch, keď vás pozýva na krásne prechádzky.

Mesto Ustronie Morskie je bohaté na rôzne zábavné parky. Navštívte napríklad Bajkolandiu (1,8 km) s detským ihriskom, trampolínami, šmýkačkami a ďalšími atrakciami. Neďaleko sa nachádza aj Robland (1,2 km) a Gibon (850 m), jeden z najväčších v Európe. Dobrodružní návštevníci si môžu vyskúšať skok z 11 metrov. Nielen v prípade nepriaznivého počasia príde vhod aquapark Helios (550 m) s plaveckými a rekreačnými bazénmi, vírivkami a vodnými atrakciami.

Urobte si výlet do kúpeľného mesta Kołobrzeg, ktoré je vzdialené necelých 14 km. K pamätihodnostiam mesta patrí 26 metrov vysoký majestátny maják a 9 metrov široké morské mólo. Lákavé sú aj kúpeľné domy, kde si môžete vyskúšať bahenný zábal alebo iné procedúry. Pre zvedavcov je tu aj interaktívne 6D múzeum, Múzeum voskových figurín, Múzeum poľskej armády alebo Oceanárium s veľkým morským akváriom.

More a pláže

Hotel stojí doslova priamo pri pláži. Tá pri mestečku Ustronie Morskie je čistá, piesočná, s krásnym útesom a dvoma pešími mólami. Tešiť sa môžete na naozaj priezračnú vodu a o vašu bezpečnosť sa v lete postarajú skúsení plavčíci. Podobný charakter majú pláže aj v okolí, relax na piesočnom pobreží si užijete v mestečku Sianożęty (2,6 km) alebo v Kołobrzegu (16,4 km), medzi mestami Grzybowo a Dźwirzyno sa potom nachádza nudistická pláž (23,5 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v pohodlnej ekonomickej izbe s interiérom v dobovom štýle. Izba má rozlohu 18 m² a je vybavená manželskou posteľou, kreslami na sedenie, TV, minibarom a trezorom. Súčasťou izby je kúpeľňa so sprchovacím kútom, v ktorej nájdete aj sušič vlasov, toaletné potreby, župany a papuče. Samozrejmosťou je WiFi pripojenie na internet.

Na čom si pochutnáte?

Čo by to bolo za dovolenku bez skvelého jedla? V reštaurácii hotela Lambert Medical Spa **** si vychutnáte tie najlepšie pochúťky z najčerstvejších surovín. Jedlá sa tu pripravujú podľa tradičných receptov s použitím moderných technológií a miestnych surovín od tunajších dodávateľov. Tešiť sa môžete aj na tematické bufety a živé kuchárske šou.

Navštívte Lobby bar s rôznymi nápojmi a skvelou hudbou vrátane živých koncertov. Vychutnajte si šálku kávy alebo čaju v pokojnej kaviarni Orangeria Café. A to nie je všetko - k dispozícii je aj bar na pláži so skvelou kuchyňou a osviežujúcimi kokteilmi. Doprajte si výborné dezerty od miestneho cukrára a odneste si domov originálny suvenír v podobe miestneho medu alebo olivového oleja.

Kde budete relaxovať?

Perlou hotela je luxusné wellness centrum so štýlovým interiérom, kde môžete relaxovať. Čaká tu na vás:

  • vodný svet s bazénom, detským bazénom, veľkou vírivkou, suchou saunou a relaxačnou vnútornou terasou s ležadlami
  • relaxačná zóna s fínskou saunou, bylinkovou saunou, infračervenou saunou, aromatickým parným kúpeľom, jantárovou komorou, soľnou jaskyňou, tepidáriom, Kneippovým kúpeľom a ľadovou misou
  • SPA s ponukou masáží a procedúr
  • rehabilitačné centrum
  • fitness centrum s posilňovacími strojmi a ďalším vybavením

Cestujete s deťmi?

Najmä v letnej sezóne je pre deti pripravený bohatý animačný program, ktorý zahŕňa rôzne hry, workshopy, ale aj lekcie plávania a ďalšie aktivity. K dispozícii je tiež detská herňa alebo vonkajšie ihrisko. Okrem toho hotelové wellness centrum zahŕňa detské SPA zázemie, kde si najmenší hostia môžu vychutnať zábavnú manikúru, relaxačnú masáž s vôňou pomaranča alebo čokolády a dobrodružný pobyt v soľnej jaskyni. V reštaurácii čaká na malých dobrodruhov špeciálne pirátske menu.

Niečo naviac

Nudiť sa nebudú ani dospelí, pre ktorých je pripravená herňa s biliardom, ping-pongom, šípkami, konzolami a futbalom.

Hotel Lambert Medical Spa ****

Hotel Lambert Medical Spa ****

Tadeusza Kościuszki 14 , Ustronie Morskie
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Lambert Travel Group Sp. z o.o. IČ: 522177409


94 35 154 31

rezerwacje@lambert-hotel.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 60 Zł/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
35 - 50 zł - v závislosti od obsadenosti, nutné rezervovať vopred

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Požičovňa bicyklov
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
10 m
Vzdialenosť od mora
50 m
Zastávka
50 m
Aquapark
33 km

Tipy na výlet

Kúpele Kołobrzeg

Kúpele Kołobrzeg Tip na výlet

Už samotná návšteva Kołobrzegu pre vás bude liečivá vďaka špecifickej mikroklíme, kde je vzduch nasýtený jódom a lieči rôzne ochorenia respiračného systému. K tomu tu vyrástlo niekoľko desiatok kúpeľných domov, kde sa môžete oddať liečivému bahnu, soľným kúpeľom a ďalším liečebným procedúram na liečbu reumy, porúch metabolizmu či krvného obehu. Na množstvo kúpeľných domov narazíte medzi parkom Stefana Żeromskiego a ulicami Zdrojowa a Kasprowicza.

Maják v Kołobrzegu
Maják v Kołobrzegu
Mólo v Kołobrzegu
Mólo v Kołobrzegu
Pláž Grzybowo
Pláž Grzybowo