Užite si Krakov s dokonalým komfortom! Ubytujte sa v historickej budove z 19. storočia, v ktorej dnes sídli moderný Aparthotel Cracovia Residence s luxusnými izbami a apartmánmi. Doprajte si pobyt v luxuse len pár krokov od najznámejších pamiatok - Kráľovský hrad, Hlavné námestie, množstvo múzeí a ďalších atrakcií, to všetko budete mať na dosah.

O ubytovaní

Aparthotel Cracovia Residence je nový apartmánový dom, ktorý v roku 2020 otvoril svoje brány priamo v centre poľského Krakova. Samotná budova aparthotela má naozaj dlhú históriu, postavená bola už v roku 1893. Po citlivej rekonštrukcii sa premenila na moderný apartmánový dom inšpirovaný newyorským štýlom.

Od ubytovania to budete mať len pár krokov k Hlavnému námestiu (850 m) s historickou tržnicou, Kráľovskému hradu (1 km) s Dračou jaskyňou aj promenáde pozdĺž rieky Visla, kde nájdete veľa reštaurácií, kaviarní a ďalších atrakcií. Božský pokoj si zase užijete v parku Błonia, ktorý budete mať prakticky cez ulicu (300 m).

Dobrú správu máme aj pre milovníkov histórie – aparthotel je obklopený najrôznejšími múzeami. Navštíviť tak môžete napríklad Národné múzeum (300 m), Múzeum Stanisława Wyspiańskiego (400 m), Múzeum Emeryka Hutten-Czapskiego (240 m), Múzeum vitráží (190 m ), Archeologické múzeum (850 m) a ďalšie.

Cez leto si v meste užijete aj kúpanie, napríklad na prírodnom kúpalisku Zakrzówek (2,5 km), pri jazere Bagry (6,7 km) s plážou alebo v Aquaparku Krakow (6 ,3 km) s piesočnou plážou, toboganmi a mnohými ďalšími atrakciami. V zime sa zase môžete tešiť na krásne vianočné trhy s voňavými pochúťkami a vareným vínom.

Kde budete spať?

Izby v aparthoteli sú jednoducho krásne. Tešiť sa môžete na moderné, štýlové vybavenie, luxusné materiály a elegantný dizajn. V každej izbe či apartmáne je k dispozícii klimatizácia, televízia, kávovar Nespresso, rýchlovarná kanvica a kúpeľňa s fénom a kozmetikou.

  • Izba Classic ponúkne priestor 21 m² a nájdete v nej manželskú posteľ alebo 2 jednolôžka a pracovný stôl so stoličkou.

  • Apartmán Deluxe sa nachádza na prízemí, má plochu 40 m² a je vybavený 2 manželskými posteľami (jednu je možné rozdeliť na 2 samostatné jednolôžka), posedením s pohovkou a stolom so stoličkami.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou aparthotela nie je reštaurácia, vďaka perfektnej polohe priamo v centre mesta ale nebudete mať o kulinárske zážitky núdzu. Dopriať si tu môžete aspoň raňajky, ktoré sa pripravujú v neďalekej reštaurácii.

Aparthotel Cracovia Residence ***

Aparthotel Cracovia Residence ***

Józefa Piłsudskiego 28a , Kraków
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Sangalli Hotels Sp. z o.o. IČ: 386735283


790 214 199

hotel@cracoviaresidence.pl

Check In
od 16:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Mestské parkovisko v okolí.

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,9 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
7,4 km

Tipy na výlet

Vianočné trhy v Krakove

Vianočné trhy v Krakove Tip na výlet

Ako si užiť návštevu najkrajšieho poľského mesta ešte viac? Príďte sem v čase adventu a navštívte vianočné trhy, ktoré sa konajú na Hlavnom námestí (Rynek Glowny) a v okolitých uličkách. Stánky sa zameriavajú na predaj tradičných výrobkov a pochutín, prevádzkovatelia stánkov musia splniť viacero nariadení. Môžete sa teda spoľahnúť, že zakúpite len kvalitné produkty. Miestnou špecialitou je napríklad tekutý med, úplne odlišný od našej medoviny. Ochutnajte.

Historická tržnica Sukiennice
Historická tržnica Sukiennice
Wawel
Wawel
Kráľovský hrad Wawel
Kráľovský hrad Wawel