Na dovolenku k moru do Poľska? Áno! V Apartmánoch Sun & Snow GEA ECO sa budete cítiť ako v luxusnom prímorskom letovisku. Ubytovanie je len 350 m od pláže a okrem skutočne štýlovo vybaveného interiéru sa môžete tešiť na plne vybavenú kuchyňu a priestrannú terasu s posedením. Súčasťou komplexu je aj moderné fitness centrum. A na výlet si zájdite napríklad do kúpeľného mesta Kołobrzeg, ktoré je odtiaľto vzdialené len cca 10 km.

O ubytovaní

Apartamenty Sun & Snow GEA ECO sa nachádzajú v malebnom prímorskom mestečku Sianożęty, niekoľko kilometrov od mesta Kołobrzeg a približne 30 km od mesta Koszalin. Pôvodne rybárske mestečko je dnes obľúbeným letoviskom s piesočnatými plážami a krásnou promenádou. Čerstvé ryby sú tu obľúbenou pochúťkou.

Blízkosť niekoľkých zábavných parkov je skvelou správou pre rodiny s deťmi. V susednom mestečku Ustronie Morskie (1,9 km) nájdete Zábavný park Bajkolandia s detským ihriskom, trampolínami, šmýkačkami a ďalšími atrakciami. Neďaleko sa nachádza aj Robland Lunapark a GibonLan Park, jeden z najväčších v Európe, kde si odvážlivci môžu vyskúšať skok z 11 metrov. V prípade nepriaznivého počasia oceníte aj Helios Aquapark (2,9 km) s plaveckými a rekreačnými bazénmi, vírivkami a vodnými atrakciami.

Vynechať by ste nemali ani návštevu neďalekého Kołobrzegu (10 km). Jednou z hlavných atrakcií tohto mesta sú kúpeľné domy so širokou ponukou liečebných procedúr, ako sú napríklad bahenné zábaly. Medzi dominanty mestečka patrí 9 m široké mólo s krásnym výhľadom na more a 26 m vysoký maják, ktorý slúži aj ako rozhľadňa. Pre zvedavcov je tu interaktívne Múzeum 6D, Múzeum voskových figurín, Múzeum poľskej armády alebo Oceanarium s veľkým morským akváriom.

More a pláže

Pláž Sianożęty budete mať iba cca 400 m od ubytovania. Piesočná, 1 400 m dlhá a dostatočne široká pláž ponúkne jemný piesok, tieň stromov, čisté more a mierny zostup do vody. Na občerstvenie tu poslúži plážový bar La Palma.

Navštívte tiež pláže v okolí – tá pri mestečku Ustronie Morskie (1,5 km) je čistá, piesočná, s krásnym útesom a dvomi pešími mólami. Tešiť sa môžete na naozaj priezračnú vodu a o vašu bezpečnosť sa v lete postarajú skúsení plavčíci. Medzi mestami Grzybowo a Dźwirzyno sa potom nachádza nudistická pláž (29,8 km).

Kde budete spať?

Ubytujete sa v luxusnom apartmáne pre 4 osoby, kde budete mať všetko pre svoje úplné pohodlie. Apartmány majú rozlohu približne 40 m² a pozostávajú zo samostatnej spálne s manželskou posteľou, obývacej izby s rozkladacou pohovkou a TV s plochou obrazovkou a plne vybavenej kuchyne (umývačka riadu, varná doska, mikrovlnná rúra, chladnička...) s jedálenským stolom. K dispozícii je moderná kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC a z obývacej izby a spálne budete mať prístup na priestrannú terasu s vonkajším sedením, apartmány na vyšších poschodiach majú veľký balkón.

Na čom si pochutnáte?

Vo vybavenej kuchyni apartmánu si môžete kedykoľvek pripraviť, čo chcete, varí sa tu jedna báseň. Oplatí sa však navštíviť aj reštaurácie v okolí, hneď vedľa apartmánu nájdete reštauráciu Level 5 (500 m), ktorá bola v roku 2023 zaradená medzi 100 najlepších reštaurácií v Poľsku. Ochutnať môžete aj poľskú špecialitu - vyprážané ryby, napríklad v neďalekej reštaurácii so smaženými rybami Bałtyckie Rarytasy (550 m).

Kde budete relaxovať?

Kde inde sa dá lepšie relaxovať ako na pláži? Sianozety lemuje krásna piesočnatá pláž s pozvoľným zostupom do vody, ktorá bude skvelá pre rodiny s deťmi. Za svoje výnimočne čisté prostredie dokonca získala ocenenie Modrá vlajka.

Niečo naviac

Súčasťou apartmánového komplexu je moderne vybavené fitness centrum, takže sa môžete dostať do formy aj počas dovolenky.

Apartamenty Sun & Snow GEA ECO

Apartamenty Sun & Snow GEA ECO

Wschodnia 2 , Sianożęty
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Sun & Snow Sp. z o.o. IČ: 141534979


+48 224 502 626

rezerwacja@sunandsnow.pl

Check In
16:00 - 17:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 20 Zł/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Vzdialenosť od mora
0,4 km
Zastávka
1,5 km

Tipy na výlet

Kúpele Kołobrzeg

Kúpele Kołobrzeg Tip na výlet

Už samotná návšteva Kołobrzegu pre vás bude liečivá vďaka špecifickej mikroklíme, kde je vzduch nasýtený jódom a lieči rôzne ochorenia respiračného systému. K tomu tu vyrástlo niekoľko desiatok kúpeľných domov, kde sa môžete oddať liečivému bahnu, soľným kúpeľom a ďalším liečebným procedúram na liečbu reumy, porúch metabolizmu či krvného obehu. Na množstvo kúpeľných domov narazíte medzi parkom Stefana Żeromskiego a ulicami Zdrojowa a Kasprowicza.

Maják v Kołobrzegu
Maják v Kołobrzegu
Mólo v Kołobrzegu
Mólo v Kołobrzegu
Oceanárium Kołobrzeg
Oceanárium Kołobrzeg