Užite si dokonalý relax v poľských Krkonošiach! Ubytujete sa v prepychovom apartmáne Luxury Szklarska Apartments, kde na vás čaká terasa s privátnou vírivkou aj neobmedzený vstup do sauny. Tešiť sa môžete aj na krásne výletné ciele v okolí, vrátane termálnych kúpeľov.

O ubytovaní

Štýlové apartmány Luxury Szklarska Apartments sa nachádzajú v mestečku Szklarska Poręba, len kúsok od českých hraníc. V kúzelnej prírode poľských Krkonôš tu zažijete dovolenku plnú relaxácie, zábavy, jedinečných výletných cieľov a rôznorodých aktivít. Priamo v Szklarskej Porębe nájdete napríklad lanový park Trollandia, zábavný park Espalanda, Múzeum Lega, Dinopark alebo Lesnú skláreň. Do prírody vyrazte preskúmať kúzelný vodopád Kamieńczyka, najvyšší v poľských Krkonošiach, a užiť si jedinečné scenérie z vyhliadky Złoty Widok.

V zime sa potom okolie stáva rajom pre všetkých lyžiarov. Bežkárov nadchne komplex bežeckých trás Polana Jakuszyce, za zjazdovým lyžovaním môžete vyraziť do neďalekej Ski Areny Szrenica, kde na vás čaká celých 12 km udržiavaných zjazdoviek všetkých obťažností. Po výletoch či lyžovaní si môžete oddýchnuť v privátnej vírivke priamo na terase apartmánu, alebo vyrazte za termálnymi prameňmi do kúpeľov Swieradów Zdrój, či do termálov Cieplice. Vďaka prameňom s teplotou až 87 °C ide o najteplejšie termálne kúpele v Poľsku.

Na čom si pochutnáte?

Každý apartmán je vybavený modernou kuchyňou s umývačkou, mikrovlnnou rúrou, indukčnou varnou doskou, chladničkou a digestorom, kde si kedykoľvek môžete pripraviť jedlo podľa chuti.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou apartmánu je terasa s privátnou vírivkou, z ktorej budete obdivovať panorámu Krkonôš - od Szrenice po Snežné Kotly alebo od Sněžky po Szrenicu, v závislosti od apartmánu. K odpočinku môžete využiť aj horúcu saunu, ktorú nájdete priamo v budove.

Luxury Szklarska Apartments

Luxury Szklarska Apartments

Górna 33E , Szklarska Poręba
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Michał Baraniecki IČ: 387863528


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
1,1 km
Aquapark
12,5 km
Zjazdovka
4,4 km