Zavítajte len kúsok za hranice, do poľského Termy Karkonosze Resort & SPA, kde si užijete dokonalú dovolenku v obklopení prírody. V rezorte na vás čaká moderné ubytovanie, výborné raňajky či polpenzia a neobmedzený relax vo vírivke. V okolí potom nájdete termálne kúpele, zámky, vodopády a ďalšie prekrásne výletné ciele.

O ubytovaní

Termy Karkonosze Resort & SPA sa nachádza neďaleko poľských Krkonôš, obľúbeného mesta Jelenia Hora (Jelenia Góra) a len kúsok od českých hraníc. Na svoje si tu prídu nadšení turisti, milovníci relaxu aj športovci, a to po celý rok. Veľkým lákadlom neďalekej Jelenia Hory sú obľúbené termálne kúpele, užijete si ale aj krásne prechádzky a výlety. V meste preskúmajte napríklad Kúpeľný park a Nórsky park, obaja priliehajú k kúpeľnému komplexu.

Malebná okolitá krajina sa nazýva Údolie zámkov a parkov, a nie je sa čomu diviť. Nachádza sa tu okolo troch desiatok zámkov, napríklad Wojanów, Debowy, Milków či Staniszów. Vydajte sa po mnohých turistických trasách na výlet pešo či na bicykli a objavte na vlastné oči región plný romantiky. Turistov zase určite poteší výlet do Krkonošského národného parku, vyraziť môžete napríklad k hore Żar alebo vodopádu Podgórna. V zime potom pribaľte snowboard či lyže a zájdite si do skiareálu Sklárska Poruba, ktorý patrí k najväčším v Poľsku, Ski Areny Szrenica alebo skiareálu Karpacz.

Na čom si pochutnáte?

V rezorte vás pohostia vynikajúcimi regionálnymi aj medzinárodnými špecialitami, pripravenými z tých najčerstvejších surovín. V reštaurácii Góra Słońca vám ponúknu aj autentickú taliansku kuchyňu, vrátane čerstvo upečení pizze.

Kde budete relaxovať?

Užijete si tu aj oddych v horúcej vírivke, ktorý po dni strávenom výletmi a aktivitami zaručene príde vhod.

Termy Karkonosze Resort & SPA

Termy Karkonosze Resort & SPA

ul. Zdrojowa 2 , Staniszów
Poľsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Karkonosze Springs Sp. z o.o. Sp.k. IČ: 380718020


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
15:00 - 24:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 80 Zł/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Reštaurácia
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od rybníka
0,2 km
Aquapark
4,7 km
Zjazdovka
11,3 km

Tipy na výlet

Hrad princa Henryka

Hrad princa Henryka Tip na výlet

Nad vodnou nádržou Sosnówka neďaleko Jeleniej Hory sa týči čarovný Zámok kniežaťa Henryka. Gotická zrúcanina stojí na vrchu Grondo v nadmorskej výške 504 metrov a ponúka krásny výhľad na okolité Krkonoše. Hradné múry na tomto pôsobivom mieste boli postavené v rokoch 1806 až 1841 a bola tu vybudovaná rozhľadňa, ktorá je dnes obľúbeným cieľom mnohých turistov.

Na hrade si dnes môžete vychutnať rôzne kultúrne podujatia, spoznať sokoliarov alebo absolvovať tajnú nočnú prehliadku s lampášom. Na okolitých svahoch čaká na odvážnych návštevníkov lanové centrum, kde si môžete vyskúšať trasy rôznej náročnosti.

A ako sa dostať na hrad? Zrúcaninu objavíte len 9 km od Jeleniej Hory, neďaleko kúpeľného mesta Cieplice. Na vrchol sa potom môžete vydať z obce Sosnówka, cesta vám potrvá približne 20 minút.

Viac informácií
Cieplické termálne kúpele
Cieplické termálne kúpele
Jelenia Góra
Jelenia Góra
Vtáčí park ZOObaczysko
Vtáčí park ZOObaczysko