Objavte krásnu prírodu Kysuckých Beskýd a užite si dovolenku v Hoteli Husárik ****. Čaká vás skvelý zážitok s kúpaním v unikátnom jaskynnom bazéne. Tešte sa aj na chutné raňajky, večere s regionálnymi pokrmami či na ochutnávku domácich pív a syrov, ktoré si určite zamilujete. K dispozícii vám bude aj fitness centrum a skvele si oddýchnete počas masáže či kozmetickej procedúry.

Overené Travelkingom

“Hotel Husárik **** je perfektným miestom na oddych od mestského ruchu. Jeho poloha uprostred krásnej prírody Kysuckých Beskýd je ideálna pre turistiku, cyklistiku aj zimné športy. Navyše je v okolí množstvo zaujímavých výletných cieľov, takže nudiť sa tu nebudete v žiadnom ročnom období. Hotel je vybavený v štýle tradičnej loveckej chaty, avšak so všetkými modernými vymoženosťami. Jeho súčasťou je moderné wellness centrum s jaskynným bazénom, fínskou saunou a vonkajšou vírivkou. Navyše je tu fitness a skvelé zázemie pre rôzne športy ako tenis a volejbal. V rámci polpenzie sme si pochutnali na vynikajúcej lokálnej kuchyni, ktorú sme zapili skvelým domácim pivom. Pobyt v tomto hoteli vám vrelo odporúčam, či už teda si tu chcete v krásnej kysuckej krajine hlavne oddýchnuť, alebo dovolenku radi strávite aktívne.” Prečítajte si celú recenziu

Jozef Benovič - Obchodný tím
Osobne overené v: Máji 2023

O ubytovaní

Hotel Husárik *** nájdete v meste Čadca obklopený malebnou krajinou slovenských Kysucí. Tešiť sa môžete na výlety do prírody, zaujímavé historické a kultúrne pamiatky aj lyžovanie a zimné športy.

Ak vás zaujíma história regiónu, navštívte Kysucké múzeum (5,3 km), alebo sa vydajte do Skanzenu Vychylovka (32,4 km), kde sa môžete na vlastné oči pozrieť na historické obydlia aj životný štýl . Za videnie stojí aj zámok Radoľa, ktorý patrí k najstarším pamiatkam v danej oblasti. Pokiaľ patríte skôr k obdivovateľom modernejšieho umenia, vydajte sa do Starej Bystrice (22,6 km), kde nájdete pôsobivý Slovenský orloj, mnohokrát označovaný za najväčšiu drevenú sochu na svete.

Peší či cyklovýlet si môžete naplánovať napríklad k vodnej nádrži Nová Bystrica (30,7 km) a urobiť si príjemnú prechádzku po chodníku okolo brehu. Kysucký región je tiež miestom rôznorodých prírodných divov. Nájdete tu povrchovo vyvierajúci Korňanský ropný prameň (21 km) alebo obrie kamenné gule v Megoňkách (12,6 km). Tie sú považované za dielo mimozemšťanov alebo sa im prisudzujú liečebné účinky – majú ženám vracať plodnosť.

Ani v zime sa v Kysuciach nebudete nudiť. Len 12,5 km od hotela nájdete Sportcentrum Oščadnica, ktoré bude ideálne pre rodiny s deťmi, začínajúcich a mierne pokročilých lyžiarov. O kúsok ďalej na vás čaká Snow Paradise Veľká Rača Oščadnica (16,7 km) so 16 zjazdovkami rôznych obťažností, kde sa vyšantia aj skúsení športovci. Celoročne je tu v prevádzke aj najdlhšia bobová dráha na Slovensku.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v dvojlôžkovej izbe s nábytkom a vybavením v historickom štýle, v ktorom sa budete cítiť ako na zámku. Môžete si zvoliť variantu s oddelenými posteľami alebo s manželskou posteľou, izby s dvojlôžkovou posteľou sú tiež vo verziách s balkónom alebo s výhľadom na hory (izba Panorama).

Všetky izby sú okrem postelí vybavené aj posedením, šatníkovými skriňami či komodami, televíziou, rádiom, trezorom a minibarom. Súčasťou izby je vždy vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom alebo vaňou a fénom na vlasy. Do izby je možné pridať detskú postieľku alebo prístelku.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou hotela je priestranná reštaurácia s poľovníckym salónikom a Bavorskou izbou, ktorej dominuje rustikálna keramická pec. Ráno tu naštartujete deň bohatými raňajkami vo forme bufetu alebo servírované. Cez deň si môžete vyberať z klasického menu, ktoré ponúka pokrmy lokálnej i medzinárodnej kuchyne pripravované tradičnými postupmi s dôrazom na čerstvosť. Na večeru vás potom čakajú lahodné regionálne špeciality. A aby toho nebolo málo, zažijete aj ochutnávku domácich pív a syrov.

Kde budete relaxovať?

Dominantou hotelového wellness centra je krásny vnútorný bazén štylizovaný do podoby jaskyne. Relaxovať môžete aj v horúcej vírivke s masážnymi tryskami alebo vo fínskej saune. Celý wellness zážitok ešte pozdvihne niektorá z ponuky masáží alebo skrášľujúcich procedúr.

Niečo naviac

Pokiaľ sa ani na dovolenke nezaobídete bez pravidelného tréningu, máme pre vás dobrú správu, k dispozícii budete mať plne vybavené fitness centrum. V letných mesiacoch si môžete v areáli hotela zašportovať aj na volejbalovom alebo tenisovom ihrisku, na zapožičanie sú tiež elektrobicykle pre pohodlné výlety. V hoteli si tiež zahráte biliard alebo si môžete požičať spoločenské hry alebo knihy.

Hotel Husárik ****

Hotel Husárik ****

Časť u Husárikov 2259 , Čadca
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
JAMA - GASTRO, spol. s r.o. IČ: 35819740


+421 414 334 766

recepcia@hotelhusarik.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Kúpele
Reštaurácia
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fitness
Požičovňa bicyklov
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
3,5 km
Zjazdovka
18,4 km

Tipy na výlet