Užite si dovolenku vo Vysokých Tatrách so všetkým komfortom! Ubytujte sa vo Ville Domino s nádherným výhľadom na tatranské štíty a doprajte si relax v hydromasážnej vani a výborné kontinentálne raňajky. Na dosah navyše budete mať všetky krásy národného parku Vysoké Tatry a množstvo zaujímavých atrakcií, vrátane Dinoparku, galérie optických ilúzií Tricklandia alebo Thermal Parku Vrbov.

O ubytovaní

Villa Domino sa pýši krásnym výhľadom na Vysoké Tatry. Pochváliť sa môže aj mnohými spokojnými zákazníkmi, ktorí oceňujú predovšetkým príjemné ubytovanie, chutnú stravu a priateľskú atmosféru. Vila je obklopená lesmi a nachádza sa len pár desiatok metrov od Studeného potoka, pričom lanovka na Lomnický štít leží vo vzdialenosti len 3,6 km. Vyvezte sa nahor a urobte si krásnu prechádzku po okolí Skalnatého Plesa, napríklad rovno po náučnom chodníku.

Okrem nádherných turistických cieľov v podobe stúpania na okolité vrcholy otestujte napríklad 7 km vzdialenú lanovku na Hrebienok a Astronomický náučný chodník (1,1 km), zabavte sa v Tricklandii (6,3 km ), spoznajte Kežmarský hrad (13,8 km) a oddýchnite si v AquaCity Poprad (14 km). S deťmi si vyrazte do Dinoparku (7,7 km), pre zvedavých je tu Múzeum Tatranského národného parku (3,9 km) a milovníci adrenalínu môžu pokoriť bobovú dráhu Tatrabob (5 km ).

V zime oceníte blízkosť Ski areálu Tatranská Lomnica (3,5 km) s najdlhšou zjazdovkou na Slovensku a bežeckými traťami s celkovou dĺžkou 25 km. Otestovať môžete aj zjazdovky lyžiarskych areálov v Dolnom Smokovci (11,6 km), Novom Smokovci (7,1 km), Lučivnej (27,5 km) a Ždiari (19,6 km). V lete si zase užijete kúpanie a vodné športy vo vodnej nádrži Levoča (41 km) a po celý rok vám budú otvorené brány Thermal Parku Vrbov (14,7 km).

Kde budete spať?

Budete ubytovaní v jednej z 9 dvojlôžkových izieb s možnosťou prísteliek. Izby sú komfortne zariadené, v každej nájdete satelitnú televíziu a samostatnú kúpeľňu so sprchou a WC. Niektoré majú aj balkón s kúzelným výhľadom.

Na čom si pochutnáte?

Villa Domino nemá dennú reštauráciu, ponúka ale raňajky či polpenziu v útulnej jedálni. Pokiaľ chcete otestovať svoje kulinárske schopnosti, využite kuchynský kút v spoločenskej miestnosti alebo možnosť grilovania v letnom období.

Kde budete relaxovať?

Počas pobytu si doprajte aj odpočinok v hydromasážnej vani alebo pri masáži. Na relax vám poslúži aj spoločenská miestnosť, kde si posedíte pri hrejivom krbe a užijete nádherný výhľad na oblasť Tatier.

Villa Domino

Villa Domino

Stará Lesná 424 , Tatranská Lomnica
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Adriana Šimkuľáková - DOMINO IČ: 47517212


0905 899 672

info@villadomino.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
3,5 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
4,5 km
Zjazdovka
3 km
Bežkovanie
3,5 km

Tipy na výlet

Vysoké Tatry

Vysoké Tatry Tip na výlet

Najvýznamnejšie hory na Slovensku každoročne navštívia tisíce turistov. Láka ich výstup na našu najvyššiu horu Gerlachovský štít (2 654,4 m n. m.). Vydať sa sem môžete aj vtedy, ak si na adrenalínový výstup zrovna netrúfate - Tatranský národný park môžete prejsť po stovkách kilometrov turistických chodníkov a cyklotrás.

Čo vo Vysokých Tatrách nesmiete vynechať?

  • najznámejšie hory Kriváň a Lomnický štít (dostupný aj lanovkou)
  • Štrbské pleso či Veľké a Malé Hincovo pleso
  • jazdu pozemnou lanovkou zo Starého Smokovca na Hrebienok
  • Tricklandiu
  • Bobovú dráhu v Tatranskej Lomnici
  • Neďaleké aquaparky Tatralandia a Aquacity Poprad

V zime vám Vysoké Tatry pripravia nezabudnuteľný výhľad na zasneženú krajinu aj bohaté športové vyžitie. Zalyžujte si napríklad v lyžiarskom stredisku v Tatranskej Lomnici, v Ski areáli v Starom Smokovci alebo v Lopušnej doline. Navštíviť môžete tiež expozíciu zimných športov v Ski Múzeu.

Viac informácií
Štrbské pleso
Štrbské pleso
Lomnický štít
Lomnický štít
Pozemná lanovka Starý Smokovec - Hrebienok
Pozemná lanovka Starý Smokovec - Hrebienok