Nechajte sa zlákať Vysokými Tatrami a užite si skvelú aktívnu dovolenku v Tatranskej Lomnici v Hoteli Tatranec. Vychutnáte si naše tradičné dobroty počas polpenzie, welcome drink aj relaxáciu v saune. Na dosah máte aquaparky, termály a tiež Lomnický štít pretkaný turistickými trasami.

O ubytovaní

Hotel Tatranec je skvelé ubytovanie, kde si môžete užiť krásnu aktívnu dovolenku kedykoľvek počas roka. Nachádza sa približne 3 km od samotného centra Tatranskej Lomnice, odkiaľ to budete mať blízko k lanovke na Lomnický štít aj ostatným (nielen) prírodným atrakciám. Vyvezte sa jej hore a urobte si krásnu prechádzku po okolí Skalnatého plesa, napríklad rovno po náučnom chodníku.

O ďalšie prírodné aj historické krásy rozhodne nebude núdza, len približne 11 km od hotela sa nachádzajú napríklad nádherné vodopády Studeného Potoka. Starý Smokovec s pozemnou lanovkou aj svetom trikov Tricklandia je vzdialený len 9 km a do Popradu so slávnym aquaparkom AquaCity Poprad sa autom dostanete za 25 minút.

Milovníci zimných športov určite ocenia, že najbližší ski areál je priamo v Tatranskej Lomnici, vzdialený iba 3,2 km od ubytovania. Čaká tu na vás rovno najdlhšia zjazdovka s najvyšším prevýšením na Slovensku. V Starom Smokovci (9,4 km) si zase okrem lyžovania užijete aj snowtubing, sánkovanie a ďalšie zábavné aktivity. A neďaleké stredisko Štrbské Pleso (25,5 km) láka okrem iného na 26 km udržiavaných tratí pre bežkárov. ​

Kde budete spať?

Hotel ponúka ubytovanie v 12 dvojlôžkových izbách, 8 trojlôžkových izbách a 2 apartmánoch. V každej izbe nájdete lôžka s vysoko kvalitnými matracmi, televíziu a WiFi pripojenie.

  • Dvojlôžková izba meria 16 m² a je vybavená manželskou posteľou alebo oddelenými jednolôžkami. Súčasťou izby je kúpeľňa so sprchovacím kútom.

  • Trojlôžková izba má plochu 18 m² a nájdete v nej dvojlôžkovú posteľ a samostatné jednolôžko. Nechýba kúpeľňa so sprchovacím kútom.

  • Apartmán ponúkne priestor 22 m² a skladá sa zo samostatnej spálne s manželskou posteľou, obývacieho priestoru s rozkladacou pohovkou a veľkej kúpeľne s rohovou vaňou.

Na čom si pochutnáte?

V pohodovej hotelovej reštaurácii vám naservírujú špeciality tradičnej slovenskej i medzinárodnej kuchyne.

Kde budete relaxovať?

Po celodennej turistike si oddýchnite vo wellness v saune - svaly vám prehreje fínska alebo infra sauna.

Hotel Tatranec **

Hotel Tatranec **

Tatranská Lomnica č. 202 , Vysoké Tatry
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Zdenko Kožuch IČ: 14345510


+421 52 446 7092

hoteltatranec@hoteltatranec.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 5 €/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fitness
Požičovňa bicyklov
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,6 km
Zastávka
50 m
Aquapark
3 km
Zjazdovka
3,2 km
Bežkovanie
3,2 km

Tipy na výlet

Vysoké Tatry

Vysoké Tatry Tip na výlet

Najvýznamnejšie hory na Slovensku každoročne navštívia tisíce turistov. Láka ich výstup na našu najvyššiu horu Gerlachovský štít (2 654,4 m n. m.). Vydať sa sem môžete aj vtedy, ak si na adrenalínový výstup zrovna netrúfate - Tatranský národný park môžete prejsť po stovkách kilometrov turistických chodníkov a cyklotrás.

Čo vo Vysokých Tatrách nesmiete vynechať?

  • najznámejšie hory Kriváň a Lomnický štít (dostupný aj lanovkou)
  • Štrbské pleso či Veľké a Malé Hincovo pleso
  • jazdu pozemnou lanovkou zo Starého Smokovca na Hrebienok
  • Tricklandiu
  • Bobovú dráhu v Tatranskej Lomnici
  • Neďaleké aquaparky Tatralandia a Aquacity Poprad

V zime vám Vysoké Tatry pripravia nezabudnuteľný výhľad na zasneženú krajinu aj bohaté športové vyžitie. Zalyžujte si napríklad v lyžiarskom stredisku v Tatranskej Lomnici, v Ski areáli v Starom Smokovci alebo v Lopušnej doline. Navštíviť môžete tiež expozíciu zimných športov v Ski Múzeu.

Viac informácií
Štrbské pleso
Štrbské pleso
Lomnický štít
Lomnický štít
Pozemná lanovka Starý Smokovec - Hrebienok
Pozemná lanovka Starý Smokovec - Hrebienok