Či už vyrážate s rodinou alebo s partiou priateľov, dovolenka v Tatrách je vždy zárukou úspechu! Apartmány vo Vile Magnólia vám poskytnú krásne, moderné zázemie a tešiť sa môžete aj na bohaté bufetové raňajky. Pestrý bude samozrejme aj program - zdoláte vrcholky Vysokých Tatier, vydáte sa ku krásnym vodopádom alebo si užijete adrenalínovú jazdu na bobovej dráhe? Nuda skrátka rozhodne nehrozí.

O ubytovaní

Vila Magnólia sa nachádza v Tatranskej Lomnici vo Vysokých Tatrách, na úpätí Lomnického štítu. Je to veľmi obľúbené lyžiarske stredisko, ale množstvo zábavy tu na vás čaká v každom ročnom období. Či už máte radi horskú turistiku, príjemné prechádzky, zábavné aktivity alebo si len tak oddýchnete od každodenných starostí v lone tatranskej prírody, pobyt vo Vile Magnólia sa vám bude určite páčiť.

V zime je výber programu jednoduchý - najbližší lyžiarsky svah obľúbenej lyžiarskej oblasti Tatranská Lomnica bude od ubytovania vzdialený len 500 metrov. Stredisko ponúka približne 12 km upravených zjazdoviek všetkých náročností, vrátane najdlhšej zjazdovky na Slovensku. Niektoré časti strediska sú navyše zasnežené až do mája, zima je tu naozaj dlhá. Nezabúda sa ani na bežkárov, na ktorých v okolí čaká viac ako 10 km tratí.

Teplejšie mesiace sú ako stvorené na ľahšie i náročnejšie túry. Môžete sa vydať na Skalnaté pleso (10,3 km), ku ktorému sa dostanete aj lanovkou, a krásna je aj prechádzka k vodopádom Studeného potoka (5,5 km). Lanovkou sa dostanete aj na Lomnický štít (9,8 km), odkiaľ sa vám naskytne úchvatný výhľad na krajinu. Praví gurmáni si môžu vychutnať aj šálku kávy v kaviarni Dedo. Lahodný nápoj vraj chutí vo výške 2634 m n. m. naozaj jedinečne.

Za návštevu stojí aj Múzeum Tatranského národného parku (850 m) alebo Botanická záhrada tatranskej prírody (1,2 km). A ak si chcete užiť aktívnu zábavu, vyberte sa do športového komplexu Relax Park Jazierko (800 m) s lanovým parkom a ďalšími atrakciami alebo sa prevezte na Tatrabobobskej horskej dráhe (750 m). Deň môžete zakončiť skvelým relaxom, napríklad v Aqua Relax Titris (1,3 km) s niekoľkými bazénmi, saunami, vírivkami a wellness procedúrami.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednom z priestranných, moderných apartmánov s bohatým vybavením. Každý apartmán má vlastnú kúpeľňu a plne vybavený kuchynský kút (chladnička, varná doska, mikrovlnná rúra, rýchlovarná kanvica, kávovar Nespresso). K dispozícii budete mať aj WiFi pripojenie**.

Apartmán 3+2 má rozlohu 50 m² a pozostáva zo samostatnej spálne a obývacej izby s kuchynským kútom. V spálni nájdete manželskú posteľ a samostatné lôžko, v obývacej izbe je TV a rozkladacia pohovka, ktorá je vhodná ako prístelka pre 2 osoby. Kúpeľňa je vybavená sprchovacím kútom a sušičom vlasov.

Apartmán 4+2 ponúka 65 m² obytnej plochy s manželskou spálňou, kuchynským kútom a obývacou izbou s TV, rozkladacou pohovkou a 2 samostatnými lôžkami. Kúpeľňa je tentoraz vybavená vaňou, samozrejmosťou je sušič vlasov.

Na čom si pochutnáte?

Deň môžete začať bohatými raňajkami formou bufetu podávanými v partnerskom Hoteli Kukučka *** vzdialenom približne 85 metrov. Máte chuť na čerstvý chlieb, vajíčka, cereálie alebo ovocie? Vyberte si, je tu dostatok všetkého.

Aplend Vila Magnólia

Aplend Vila Magnólia

Tatranská Lomnica 103, 059 60 , Tatranská Lomnica Slovensko , Tatranská Lomnica
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
APLEND, s.r.o. IČ: 45512558


+421 902 322 000

tatry@aplend.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Detský kútik
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,8 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
16 km
Zjazdovka
0,2 km

Tipy na výlet

Vysoké Tatry

Vysoké Tatry Tip na výlet

Najvýznamnejšie hory na Slovensku každoročne navštívia tisíce turistov. Láka ich výstup na našu najvyššiu horu Gerlachovský štít (2 654,4 m n. m.). Vydať sa sem môžete aj vtedy, ak si na adrenalínový výstup zrovna netrúfate - Tatranský národný park môžete prejsť po stovkách kilometrov turistických chodníkov a cyklotrás.

Čo vo Vysokých Tatrách nesmiete vynechať?

  • najznámejšie hory Kriváň a Lomnický štít (dostupný aj lanovkou)
  • Štrbské pleso či Veľké a Malé Hincovo pleso
  • jazdu pozemnou lanovkou zo Starého Smokovca na Hrebienok
  • Tricklandiu
  • Bobovú dráhu v Tatranskej Lomnici
  • Neďaleké aquaparky Tatralandia a Aquacity Poprad

V zime vám Vysoké Tatry pripravia nezabudnuteľný výhľad na zasneženú krajinu aj bohaté športové vyžitie. Zalyžujte si napríklad v lyžiarskom stredisku v Tatranskej Lomnici, v Ski areáli v Starom Smokovci alebo v Lopušnej doline. Navštíviť môžete tiež expozíciu zimných športov v Ski Múzeu.

Viac informácií
Tatranská Lomnica
Tatranská Lomnica
Múzeum Tatranského národného parku
Múzeum Tatranského národného parku
Vodopády Studeného potoka
Vodopády Studeného potoka