Zavítajte do Resortu Vila Credo a užite si všetky krásy Vysokých Tatier. Budete len kúsok od najznámejších vrcholov, ľadovcových jazier a ďalších atrakcií, ktoré priamo volajú na výlety. Deň začnete bohatými raňajkami formou bufetu a k odpočinku vám poslúži privátna wellness zóna. Príjemným bonusom je fľaša vína v izbe.

O ubytovaní

Resort Vila Credo sa nachádza v obci Dolný Smokovec, obklopený nádhernou krajinou Tatranského národného parku a skvelými atrakciami. Len 800 m od ubytovania nájdete Dinopark a Starý Smokovec so svetom kúziel Tricklandia, známou pozemnou lanovkou a ďalšími lákadlami je vzdialený približne 3 km. Do väčšieho mesta Poprad to potom budete mať nejakých 11 km. Po prehliadke mesta môžete zavítať za relaxáciou do AquaCity Poprad.

Zároveň sa vám tu rozprestiera svet dych vyrážajúcej tatranskej prírody, prejdite si napríklad Krížovú cestu až na Peknú vyhliadku či Slavkovskú dolinu, vyjdite (alebo sa vyvezte lanovkou) ku Skalnatému plesu (9,7 km) a pokiaľ vám nevadí cestovať trochu ďalej , určite nevynechajte Štrbské Pleso (19,4 km). Zdolať môžete aj majestátne tatranské vrcholy, ako je Lomnický štít (9,8 km), Ľadový štít (12,2 km) alebo Gerlachovský štít (10,9 km) – najvyšší vrchol Slovenska.

Pokiaľ patríte medzi milovníkov zimných športov, tak vás zaiste poteší, že malé lyžiarske stredisko Pod lesom je vzdialené len 190 m od ubytovania, o kus ďalej nájdete Jakubkovu lúku (4,3 km) a skvelé podmienky pre športovcov všetkých úrovní ponúka lyžiarsky areál v Tatranskej Lomnici (6,6 km). Pre bežkárov je navyše k dispozícii Areál bežeckého lyžovania Tatraheim (7,4 km).

Kde budete spať?

Ubytujete sa v pohodlnom, moderne zariadenom apartmáne, ktorý zahŕňa spálňu s manželskou posteľou, obývaciu izbu s rozkladacou pohovkou, plne vybavený kuchynský kút a kúpeľňu so sprchovacím kútom alebo vaňou. K dispozícii budete mať aj televíziu a WiFi pripojenie, niektoré apartmány majú aj balkón.

Na čom si pochutnáte?

V rezorte sa servírujú bohaté raňajky formou bufetu, kde si môže každý vybrať podľa chuti.

Kde budete relaxovať?

Ničím nerušený relax si užijete v privátnej wellness zóne s hydromasážnou vírivkou, fínskou saunou, infrasaunou a komfortnými ležadlami.

Resort Vila Credo

Resort Vila Credo

Dolný Smokovec 205 , Vysoké Tatry
Slovenská republika

Prevádzkuje spoločnosť:
LJJ s. r. o. IČ: 55295240


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 20 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Detské ihrisko
Lyžiareň
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,4 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
11 km
Zjazdovka
0,2 km

Tipy na výlet

Vysoké Tatry

Vysoké Tatry Tip na výlet

Najvýznamnejšie hory na Slovensku každoročne navštívia tisíce turistov. Láka ich výstup na našu najvyššiu horu Gerlachovský štít (2 654,4 m n. m.). Vydať sa sem môžete aj vtedy, ak si na adrenalínový výstup zrovna netrúfate - Tatranský národný park môžete prejsť po stovkách kilometrov turistických chodníkov a cyklotrás.

Čo vo Vysokých Tatrách nesmiete vynechať?

  • najznámejšie hory Kriváň a Lomnický štít (dostupný aj lanovkou)
  • Štrbské pleso či Veľké a Malé Hincovo pleso
  • jazdu pozemnou lanovkou zo Starého Smokovca na Hrebienok
  • Tricklandiu
  • Bobovú dráhu v Tatranskej Lomnici
  • Neďaleké aquaparky Tatralandia a Aquacity Poprad

V zime vám Vysoké Tatry pripravia nezabudnuteľný výhľad na zasneženú krajinu aj bohaté športové vyžitie. Zalyžujte si napríklad v lyžiarskom stredisku v Tatranskej Lomnici, v Ski areáli v Starom Smokovci alebo v Lopušnej doline. Navštíviť môžete tiež expozíciu zimných športov v Ski Múzeu.

Viac informácií
Skalnaté pleso
Skalnaté pleso
TrickLandia
TrickLandia
AquaCity Poprad
AquaCity Poprad