Vydajte sa na miesto, kde nájdete ako výhody mesta, tak ľahko dostupnú prírodu. Hotel Vienna House Easy by Wyndham Pilsen **** sa príhodne nachádza v samotnom centre Plzne, odkiaľ budete mať všetko na dosah ruky. Či už si chcete vychutnať pivo priamo z miestneho pivovaru, ktorý leží len pár krokov od ubytovania, navštíviť pamiatky, alebo ísť aj s celou rodinou na výlet, rozhodne tu o možnosti nebudete mať núdzu.

O ubytovaní

Hotel Vienna House Easy by Wyndham Pilsen **** sa nachádza v centre Plzne. V tesnej blízkosti ubytovacieho zariadenia sa nachádza niekoľko pamiatok a atrakcií, ktoré vás zabavia na celý pobyt.

Záujemcovia o históriu sa môžu vydať napríklad do Národného historického múzea Plzeň (610 m) alebo Západočeského múzea v Plzni (650 m), kde na nich čakajú výstavy a stále expozície. Milovníkov tajomna bude lákať Plzenské historické podzemie (1 km) s takmer 20 km chodieb, pivníc a studní. K ďalším zaujímavostiam v okolí patrí Katedrála svätého Bartolomeja (800 m), Kostol svätého Mikuláša (800 m) a Západočeská galéria v Plzni (680 m). V blízkosti hotela sa nachádza aj DEPO2015 (820 m), kultúrne centrum, kde sa konajú koncerty, výstavy a gastronomické festivaly, ako aj tematické trhy a festivaly.

Milovníkov piva zaujme Plzeňský prazdroj (300 m) s pivovarským múzeom a predajňou piva (800 m) s takmer 190 druhmi piva z viac ako 30 pivovarov v krajine.

Rodiny s deťmi sa zabavia v zoologickej a botanickej záhrade (2,5 km), v 3D planetáriu a interaktívnom múzeu vedy Techmania Science Center (2,5 km) alebo v Múzeu bábok (1 km) so Spejblom a Hurvínkom.

Plzenský kraj však ponúka aj množstvo príležitostí na výlet. V blízkosti zoologickej záhrady sa nachádza prírodná pamiatka minerálny Kopeckého prameň (3 km), ktorý sa od 19. storočia využíva na kúpeľné účely, zatopený pieskovcový lom jezierko Košutka (4 km) alebo Bolevecké rybníky (5 km), okolo ktorých vedie Náučný chodník Sigmond. Výhľad na okolitú krajinu si môžete vychutnať na Sylvánskej vyhliadke (4 km). Pokoj a ticho nájdete v krásnej meditačnej záhrade s pamätníkom obetiam totalitných režimov a kaplnkou (4 km). Juhovýchodne od Plzne sa môžete vydať na zrúcaninu hradu Radyně (11 km), lesný zámok Kozel (16 km) alebo rotundu svätého Petra a Pavla (10 km).

Kde budete spať?

Spať budete v krásnych, moderných dvojlôžkových izbách.

Izba Superiorklimatizáciu, minibar, trezor, do ktorého si môžete uložiť všetky svoje cennosti, telefón a TV s plochou obrazovkou. Izby sú tiež zvukovo izolované, takže sa nemusíte obávať žiadneho hluku, ktorý by vás zobudil z pokojného spánku. Každá izba má tiež súkromnú kúpeľňu, kde na vás bude čakať sušiak, uteráky a osušky.

V izbe Executive nájdete rovnaké vybavenie ako v izbe Superior, ale pre vaše pohodlie budete mať k dispozícii župan a papuče.

Na čom si pochutnáte?

Balíček zahŕňa aj raňajky, ktoré sa podávajú v štýle bufetu alebo kontinentálne s výberom pečiva a teplých nápojov. Raňajky sa podávajú v reštaurácii, ktorá ponúka rôzne chutné jedlá európskej, stredoeurópskej a českej kuchyne.

Kde budete relaxovať?

Nechajte sa rozmaznávať v hotelovom wellness centre so saunou a parou, kde sa môžete zohriať, zrelaxovať a zregenerovať.

Cestujete s deťmi?

Pre deti je k dispozícii herňa a spoločenské hry pre celú rodinu.

Niečo naviac

Súčasťou ubytovania je spoločenská miestnosť pre voľný čas s televízorom. V hoteli sa nachádza aj fitness centrum.

Hotel Vienna House Easy by Wyndham Pilsen ****

Hotel Vienna House Easy by Wyndham Pilsen ****

U Prazdroje 2720/6 , Plzeň
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Vienna House Easy Pilsen s.r.o. IČ: 27191354


+420 296 559 484

reservation.easy-pilsen@hrg-hotels.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
za 600 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie zadarmo iba na vonkajšom parkovisku. Parkovanie v garáži je za poplatok 350 Kč/noc.

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Fitness
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,7 km
Zastávka
0,9 km

Tipy na výlet

Plzeň

Plzeň Tip na výlet

Keď sa povie Plzeň, väčšine z nás napadne svetoznáme pivo, ktoré z tohto mesta pochádza. Dozveďte sa priamo v pivovare Plzeňský Prazdroj, ako sa obľúbený zlatistý mok vyrába a ochutnajte ho ešte skôr, než sa uzavrie do sudov. Po správnom osviežení si prezrite aj historické centrum a obhliadku začnite na námestí Republiky. Uvidíte na ňom gotickú katedrálu sv. Bartoloměja s najvyššou kostolnou vežou v Českej republike. Pri odchode neobíďte anjelika na zadnej strane katedrály - podľa miestnych prináša šťastie a pokiaľ sa ho aj dotknete, splní vám želanie. Svoje kroky ďalej smerujte okolo renesančnej radnice, modernej fontány, Morového stĺpa k ďalším pamiatkam - v Plzni ich je skutočne neúrekom.

Viac informácií
Hrad Gutštejn
Hrad Gutštejn
CHKO Křivoklátsko
CHKO Křivoklátsko
Vodný hrad Švihov
Vodný hrad Švihov