Vyrazte na výlet do Plzne, ochutnajte vynikajúce pivo v pivovare Plzeňský prazdroj a nechajte sa očariť historickou atmosférou tohto kráľovského mesta. Celý dojem ešte umocnia dobové interiéry Hotela Palace ***superior, skvelá lokalita len pár minút chôdze od centra mesta a skvelé raňajky formou bohatého bufetu.

O ubytovaní

Hotel Palace ***superior sa nachádza v kráľovskom meste Plzeň, v štvrti Roudna, len 5 minút chôdze od historického centra. Ku všetkým kultúrnym a historickým pamiatkam sa ľahko dostanete pešo alebo verejnou dopravou.

Plzeň je okrem iného známa ako mesto piva a milovníci tohto zlatistého moku si tu naozaj prídu na svoje. Nájdete tu Plzeňský prazdroj (1,2 km) s múzeom a pivovarom, ktorý musíte spojiť s riadnou ochutnávkou. Mesto vás očarí aj svojou bohatou históriou a množstvom zachovalých pamiatok - navštívte Katedrálu svätého Bartolomeja (850 m), preskúmajte tajomné Plzenské podzemie a načerpajte nové poznatky v novorenesančnej budove Západočeského múzea (1,1 km).

Vydajte sa tiež do zoologickej záhrady (1,9 km), ktorá je spojená s botanickou záhradou a dinoparkom, ktorý patrí k najnavštevovanejším a dokonca k druhým najstarším v krajine. Neďaleko odtiaľto nájdete aj zaujímavú prírodnú pamiatku - Kopeckého minerálny prameň (2,2 km). Mimo centra mesta si môžete vychutnať aj krásne prírodné túry, napríklad k jazeru Košutka (2,9 km) alebo na rozhľadňu Sylván (3,4 km). V blízkosti sa nachádzajú aj Bolevecké rybníky (3,9 km) s Náučným chodníkom Sigmond.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v pohodlnej, elegantne zariadenej izbe Superior s rozlohou 16 m². Izba je vybavená manželskou posteľou alebo 2 oddelenými jednolôžkami so zdravotnými matracmi, kávovým a čajovým setom, TV a písacím stolom a stoličkou. Súčasťou izby je kúpeľňa so sprchovacím kútom alebo vaňou, sušičom vlasov a toaletnými potrebami. K dispozícii budete mať aj bezdrôtové pripojenie na internet.

Na čom si pochutnáte?

Hotel nemá vlastnú reštauráciu, raňajky formou bufetu sa podávajú v Hoteli Roudná *** vzdialenom približne 50 metrov. Počas dňa môžete vyskúšať obľúbené reštaurácie v meste, napríklad v steakovej reštaurácii Saloon Roudná (38 m) majú hostia Hotela Palace ***superior dokonca zľavu.

Cestujete s deťmi?

Pre rodiny s deťmi je možné na požiadanie zabezpečiť detskú postieľku.

Hotel Palace ***superior

Hotel Palace ***superior

Na Roudné 278/23 , Plzeň
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
J.P.R. consulting s.r.o. IČ: 26367424


+420 725 574 152

info@hotelpp.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 200 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Prednášková sála
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,8 km
Vzdialenosť od lomu
4,5 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
3,5 km

Tipy na výlet

Plzeň

Plzeň Tip na výlet

Keď sa povie Plzeň, väčšine z nás napadne svetoznáme pivo, ktoré z tohto mesta pochádza. Dozveďte sa priamo v pivovare Plzeňský Prazdroj, ako sa obľúbený zlatistý mok vyrába a ochutnajte ho ešte skôr, než sa uzavrie do sudov. Po správnom osviežení si prezrite aj historické centrum a obhliadku začnite na námestí Republiky. Uvidíte na ňom gotickú katedrálu sv. Bartoloměja s najvyššou kostolnou vežou v Českej republike. Pri odchode neobíďte anjelika na zadnej strane katedrály - podľa miestnych prináša šťastie a pokiaľ sa ho aj dotknete, splní vám želanie. Svoje kroky ďalej smerujte okolo renesančnej radnice, modernej fontány, Morového stĺpa k ďalším pamiatkam - v Plzni ich je skutočne neúrekom.

Viac informácií
Pivovar Plzeňský Prazdroj v Plzni
Pivovar Plzeňský Prazdroj v Plzni
Hrad Gutštejn
Hrad Gutštejn
Zámok Manětín
Zámok Manětín