Užite si dovolenku plnú zábavy a odpočinku priamo v historickom centre Liberca! Ubytujte sa v Hoteli Stará Pekárna *** a doprajte si výborné raňajky formou bufetu a relaxáciu v privátnom wellness centre. Budete len pár krokov od Libereckého zámku a ďalších atrakcií vrátane legendárneho centra Babylon.

O ubytovaní

Hotel Stará Pekárna *** sa nachádza v historickom centre Liberca, v zrekonštruovanej budove bývalej pekárne, ktorej história siaha až do 18. storočia. Ku všetkým najznámejším pamiatkam aj ďalším atrakciám to budete mať len kúsok, lokalita je tak ideálna pre romantické pobyty v páre aj zábavnú dovolenke s deťmi.

Len pár krokov od hotela budete mať Liberecký zámok (350 m) s pôvabnou zámockou záhradou a Vilu Johanna Liebiega mladšieho (190 m). O kus ďalej nájdete DinoPark (500 m) a vyraziť môžete aj do Technického múzea (1,2 km), Oblastnej galérie (1,3 km) alebo Severočeského múzea v Liberci (1,3 km).

Dospelých aj deti bezpečne zabaví obrovské centrum Babylon (1,3 km) s aquaparkom, lunaparkom, vedecko-zábavným centrom iQLANDIA a množstvom ďalších atrakcií. K obľúbeným miestam patrí v Liberci tiež Botanická (2 km) či Zoologická záhrada (2,4 km), tá je dokonca najstaršia v Českej republike.

V lete na vás čaká kúpalisko Vápenka (2,6 km), v zime si užijete cca 9 km zjazdoviek Ski areálu Ještěd (7 km), lyžovanie v ski areáloch Bedřichov (11 km ) a Severák (14,9 km) alebo bežkovanie na slávnej Jizerskej magistrále s takmer 200 km udržiavaných bežeckých stôp.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v útulnej izbe s dobovým vybavením. Každá izba disponuje televíziou, trezorom, WiFi pripojením, chladničkou a sadou na prípravu kávy a čaju. Nechýba ani vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom.

  • Izba (11) Superior meria 24 m² a je vybavená manželskou posteľou a samostatným jednolôžkom, stolíkom s posedením a šatníkovou skriňou.
  • Izba (12) Superior má plochu 20 m² a nájdete v nej manželskú posteľ, stolík s posedením a úložný nábytok.
  • Izba (14) Comfort s plochou 20 m² je vybavená manželskou posteľou, úložným nábytkom a stolíkom s posedením.
  • Izba (15) Comfort má 20 m². K vybaveniu patrí manželské dvojlôžko, stolík so stoličkami a skrine.
  • Izba (16) Superior s plochou 25 m² zahŕňa manželskú posteľ, samostatné jednolôžko, posedenie a úložné skrine.

Na čom si pochutnáte?

V budove hotela nie je klasická reštaurácia, servírujú sa tu ale bohaté raňajky formou bufetu, kde môžete ochutnať domáce nátierky, údeniny, syry, vaječné špeciality, zeleninu, ovocie, jogurty, cereálie, dezerty, múčniky, kávu, čaj, džúsy, Prosecco aj čerstvé pečivo.

Na obed či večeru otestujte partnerskú reštauráciu Barvírna Craft Beer & Burgers (650 m), kde si pochutnáte na skvelých burgroch, čapovanom pive a iných dobrotách.

Kde budete relaxovať?

Chcete si užiť poriadnu dávku relaxácie? Zarezervujte si hotelové privátne wellness centrum. Oddýchnete si tu vo vírivke, fínskej saune a infrasaune.

Niečo naviac

Využiť môžete tiež úschovňu bicyklov.

Hotel Stará Pekárna ***

Hotel Stará Pekárna ***

nám. Českých bratří 26/13 , Liberec
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Stará Pekárna s.r.o. IČ: 06157840


+420 773 317 097

rezervace@stara-pekarna.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 100 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Detské ihrisko
Lyžiareň
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,6 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
2,5 km
Zjazdovka
6,8 km
Bežkovanie
5 km

Tipy na výlet

Liberec

Liberec Tip na výlet

Liberec je mesto na severe Čiech siahajúce svojou históriou do 13. storočia. Mnoho ľudí si ho spojí iba s vysielačom Ještěd, mesto má ale svoje vlastné zaujímavosti. Za akýsi symbol obce môžeme považovať novorenesančnú radnicu, nájdeme tu ale aj krásne pamiatky baroka a klasicizmu.

Čo by ste nemali v Liberci minúť:

  • Centrum Babylon
  • ZOO Liberec
  • Botanickú záhradu
  • Nezabudnite ani na moderné vedecké centrum iQLANDII s planetária, DinoPark alebo Technické múzeum.

Za relaxáciou zamierte do aquaparku s wellness centrom, ktoré je zariadené v štýle antických kúpeľov. Aquapark je súčasťou centra Babylon.

Viac informácií
Centrum Babylon v Liberci
Centrum Babylon v Liberci
Zoo Liberec
Zoo Liberec
Botanická záhrada Liberec
Botanická záhrada Liberec