Malebná Plzeň láka historickými pamiatkami, kvalitným pivom aj zábavnými atrakciami. To všetko si môžete užiť počas pobytu v PRIMAVERA Hotel & Congress centre ****, kde na vás čaká komfortná, klimatizovaná izba a skvelé raňajky formou bufetu. Príjemným bonusom bude vstup do pivovaru Pilsner Urquell, vedeckého centra Techmania Science Center a ďalších skvelých miest so zľavou.

O ubytovaní

PRIMAVERA Hotel & Congress centre**** sa nachádza v pokojnej časti Plzne, pri krásnom údolí rieky Úhlavy a cca 6 km od historického centra. Počas pobytu sa môžete tešiť na výlety po pamiatkach aj zaujímavých atrakciách mesta, ale aj na prechádzky malebnou prírodou.

Plzeň je známa okrem iného ako mesto piva a milovníci tohto zlatistého moku si tu naozaj prídu na svoje. Brány vám totiž otvorí pivovar Plzeňský prazdroj (5,9 km) s múzeom a pivotékou, ktorého prehliadku musíte zákonite spojiť s poriadnou ochutnávkou. Mesto vás určite očarí aj bohatou históriou a množstvom zachovalých pamiatok - navštívte katedrálu svätého Bartolomeja (5,4 km), preskúmajte tajomné plzenské podzemie a načerpajte nové poznatky v novorenesančnej budove Západočeského múzea).

Za zábavou sa vydajte do Techmania Science Centra (6 km), DinoParku (8,9 km) s pohyblivými modelmi prehistorických jašterov, zoologickej a botanickej záhrady (9,1 km) alebo Air Parku (20, 2 km) s rozsiahlou zbierkou lietadiel a tankov z 2. svetovej vojny. Pre odvážlivcov je tu potom ultramoderná motokárová dráha KartArena (5,9 km). Mimo centrum mesta si užijete aj krásne výlety do prírody, vydať sa môžete napríklad k vyhliadke Na horizonte (3,2 km) alebo na Božkovský ostrov (3,4 km).

Kde budete spať?

Ubytujete sa v komfortnej, klimatizovanej izbe. O váš komfort sa postarajú protihlukové okná a steny a všetky izby majú vlastnú kúpeľňu, WiFi pripojenie, televíziu a trezor.

  • Izby Standard meria 25 m² a sú dvojlôžkové, vybavené manželskou posteľou/oddelenými jednolôžkami, alebo trojlôžkové, s manželskou posteľou a samostatným jednolôžkom. Izby majú výhľad do ulice, niektoré môžu mať aj balkón.

  • Izby Superior sú rovnako veľké a identicky vybavené ako variant Standard First Class, líšia sa iba výhľadom – z izieb Superior uvidíte do zeleného údolia rieky Úhlavy. Niektoré izby majú aj balkón.

  • Izby Suite na ploche 50 m² zahŕňajú spálňu s manželskou posteľou/oddelenými jednolôžkami a obývacia izba s pohovkou. Vyšší komfort zaisťujú dve kúpeľne a izba má vlastný balkón s výhľadom do zelene.

  • Rodinný apartmán Junior (50 m²) sa skladajú zo spálne s manželskou posteľou/oddelenými jednolôžkami, obývacej izby s rozkladacou posteľou a dvoch kúpeľní. Nechýba balkón s výhľadom do zelene.

  • Rodinné apartmány majú rovnakú plochu aj vybavenie ako izba apartmán Junior, ponúka ale o jednu prístelku navyše.

  • Apartmány majú plochu 50 m², na ktorej nájdete dve samostatné spálne s manželskými posteľami/oddelenými lôžkami a dve kúpeľne. Izba je bez balkóna.

Na čom si pochutnáte?

Štýlová reštaurácia Primavera vás priláka príjemnou atmosférou a pohostí vás špecialitami regionálnej, českej i medzinárodnej kuchyne. V letných mesiacoch si môžete užiť aj príjemné posedenie na vonkajšej terase. Zavítať môžete aj do príjemnej vinárne&baru s pestrou ponukou vín a ďalších nápojov.

PRIMAVERA Hotel & Congress centre ****

PRIMAVERA Hotel & Congress centre ****

Nepomucká 1058/128 , Plzeň
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
EXIMPO PLZEŇ, spol. s r.o. IČ: 40523811


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 13:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 400 Kč/noc - do 10 kg
Bezbariérovosť
Úplná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Konferenčná miestnosť
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
5,5 km
Zastávka
100 m

Tipy na výlet

Plzeň

Plzeň Tip na výlet

Keď sa povie Plzeň, väčšine z nás napadne svetoznáme pivo, ktoré z tohto mesta pochádza. Dozveďte sa priamo v pivovare Plzeňský Prazdroj, ako sa obľúbený zlatistý mok vyrába a ochutnajte ho ešte skôr, než sa uzavrie do sudov. Po správnom osviežení si prezrite aj historické centrum a obhliadku začnite na námestí Republiky. Uvidíte na ňom gotickú katedrálu sv. Bartoloměja s najvyššou kostolnou vežou v Českej republike. Pri odchode neobíďte anjelika na zadnej strane katedrály - podľa miestnych prináša šťastie a pokiaľ sa ho aj dotknete, splní vám želanie. Svoje kroky ďalej smerujte okolo renesančnej radnice, modernej fontány, Morového stĺpa k ďalším pamiatkam - v Plzni ich je skutočne neúrekom.

Viac informácií
Pivovar Plzeňský Prazdroj v Plzni
Pivovar Plzeňský Prazdroj v Plzni
Zoologická a botanická záhrada Plzeň
Zoologická a botanická záhrada Plzeň
Katedrála sv. Bartolomeja v Plzni
Katedrála sv. Bartolomeja v Plzni