Vyrazte do Prahy, ubytujte sa v Hoteli Kinsky Fountain **** a načerpajte dobovú atmosféru jedného z najkrajších miest Európy v štýlových izbách s kúzelným výhľadom. Tešiť sa môžete na bohaté raňajky formou bufetu, ktoré vás skvele pripravia na poriadne spoznávanie mesta. K hlavným dominantám Prahy, ako je Petřín, Pražský hrad, Tancujúci dom a ďalšie, to navyše budete mať len kúsok.

O ubytovaní

Hotel Kinsky Fountain **** sa nachádza v centre Prahy, na pomedzí Malej Strany a Smíchova, len kúsok od Petřínskych sadov, Streleckého ostrova alebo Kampy. Či už vás lákajú pamiatky, nočný život či zábavné atrakcie, z hotela to budete mať všade kúsok. Vyrazte napríklad na Petřín (1,5 km), pokojne lanovkou. Užijete si tu odpočinok v malebných Petřínskych sadoch aj dych vyrážajúci výhľad z miestnej rozhľadne. Zdatnejší turisti si určite radi urobia aj výstup na Pražský hrad (1,8 km) a prejdú si prekrásne zákutia najstarších častí Prahy.

Zaujímajú vás skôr moderné umelecké a architektonické diela? Kúsok od hotela nájdete svetovo preslávený Tancujúci dom (1,3 km), o niečo ďalej stojí Lennonova stena (1,2 km) a na druhom brehu rieky Vltavy uvidíte Hlavu Franza Kafku (1,7 km) od kontroverzného výtvarníka Davida Černého. V tejto oblasti tiež budete doslova obklopení množstvom múzeí, bola by tak škoda aspoň niektoré z nich nenavštíviť. Čo tak napríklad Národné múzeum (2,6 km), Múzeum Antonína Dvořáka (2,4 km), Mucha múzeum (2,3 km) a Múzeum LEGA (1,5 km), Iluzívneho umenia ( 1,9 km) alebo Polície Českej republiky (2,9 km)?

Milovníci zvierat môžu vyraziť do pražskej zoo (7,1 km), Sveta medúz (4,8 km) alebo Morského sveta (4,7 km). Za zábavou a relaxom sa vydajte do najväčšieho vodného sveta v strednej Európe - Aquapalace Praha (18,7 km), nutnú dávku adrenalínu zase si užijete vo veternom tuneli Hurricane Factory (12,2 km). V zime si potom nenechajte ujsť nádherné vianočné trhy, ktoré patria k najkrajším v republike. Každý rok rozžiaria hneď niekoľko námestí v centre mesta a dodajú Prahe jedinečnú rozprávkovú atmosféru.

Kde budete spať?

Ubytujete sa v jednej z 58 krásnych izieb v dobovom štýle. Každá izba má vlastnú kúpeľňu s fénom, smart televíziu, WiFi pripojenie, minibar a kávovar Nespresso. Vyberať môžete z izieb Economy Plus a Standard. Oba varianty merajú 19 m² a sú vybavené dvojlôžkovou posteľou, písacím stolom a malým stolíkom na posedenie. Jediný rozdiel medzi nimi spočíva v kúpeľni – tá je v izbe Economy Plus vybavená vaňou, izba Standard má sprchovací kút.

Na čom si pochutnáte?

V hoteli sa servírujú bohaté raňajky formou bufetu s výberom slaných, sladkých, studených i teplých pokrmov. Vďaka skvelej polohe v centre mesta navyše budete mať ideálnu príležitosť vyskúšať obľúbené reštaurácie a kaviarne v okolí.

Hotel Kinsky Fountain ****

Hotel Kinsky Fountain ****

Holečkova 7 , Praha
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
THE GRANARY HOTEL s.r.o. IČ: 07018410


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 120 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 450 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,7 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
18,7 km

Tipy na výlet

Praha

Praha Tip na výlet

Hlavné mesto Českej republiky ležiace na rieke Vltave sa vyznačuje dlhou a bohatou históriou a je domovom mnohých dôležitých kultúrnych pamiatok. Aj preto je jeho historické centrum od roku 1992 zapísané na Zozname svetového kultúrneho dedičstva UNESCO a všeobecne je považované za jedno z najkrajších miest v Európe. Niet divu, že pražské pamiatky prilákajú ročne milióny turistov z celého sveta.

Ani vy by ste si preto nemali nechať ujsť:

  • Pražský hrad
  • Karlov most
  • Staromestské námestie s Pražským orlojom

Medzi ďalšie významné pamiatky, ktoré by ste nemali minúť, patrí tiež napríklad Josefov, Petřín alebo Vyšehrad. Keď vás história omrzí, môžete vyraziť za kultúrou do Národného divadla, a s deťmi za poznaním do Pražskej ZOO a Botanickej záhrady v Tróji, či vodnými aktivitami v Aquapalace Praha. A ak Prahu návštívite v zime, nenechajte si ujsť vychýrené vianočné trhy s čarovnou atmosférou.

A malý tip navyše: ak toho chcete v Prahe vidieť čo najviac, vyhraďte si na prehliadku mesta aspoň jeden víkend. Je to náročné, ale stojí to za to!

Viac informácií
Petřín a Petřínska rozhľadňa
Petřín a Petřínska rozhľadňa
Tancujúci dom
Tancujúci dom
Zoo Praha a Botanická zahrada
Zoo Praha a Botanická zahrada