Doprajte si relaxačný pobyt v najznámejších kúpeľoch Českej republiky. Vyrazte do Karlových Varov a ubytujte sa vo Ville Trocnov, kde na vás bude čakať welcome drink, výborné raňajky či polpenzia, a hlavne oddych vo wellness s bazénom, vírivkou a saunami. Ubytovanie je navyše iba kúsok od niekoľkých kolonád a ďalších výletných cieľov.

O ubytovaní

Villa Trocnov je súčasťou karlovarského hotelového komplexu Villa Smetana ****, ktorý sa skladá z 2 historických víl postavených už v roku 1900. Nájdete ho v jednej z najkrajších častí mesta, v najstaršej vilovej štvrti Westend, hneď vedľa Becherovej vily. Vďaka skvelému umiestneniu hotela dôjdete do kúpeľného centra a k najznámejším pamiatkam pohodlne pešo.

Môžete vyraziť napríklad do Múzea voskových figurín, pokračovať k Mlýnskej kolonáde, Tržnej kolonáde a k prameňu Vřídlo. Ochutnávka liečivých prameňov je pri takej prechádzke samozrejmosťou. Prejdite si tiež lesopark s oborou Svatý Linhart a vystúpte na Vyhliadku Jelení skok. Kúsok odtiaľto budete mať areál s rozhľadňou Diana, Minizoo a motýlím domom Papilonia.

Tí najzapálenejší športovci môžu v zime vyraziť do skiareálov na Božom Dare, na Klínovci alebo v Jáchymove. V okolí kúpeľného mesta vedie navyše množstvo upravovaných bežeckých stôp. Svoje čaro má ale aj zasnežené kúpeľné mesto, ktoré sa v adventnom období rozžiari vianočnými trhmi. Veľkým lákadlom je potom Vianočný dom s Múzeom Vianoc a Múzeom medvedíkov, ten je navyše otvorený po celý rok.

Na čom si pochutnáte?

Vo Ville Smetana (vedľajšia budova) sa servírujú bohaté raňajky formou bufetu, kde si z ponuky slaných, sladkých, studených i teplých pokrmov vyberiete presne podľa chuti.

Kde budete relaxovať?

Vo wellness centre Villy Smetana si oddýchnete v krytom bazéne, v horúcej vírivke, fínskej saune, parnej saune alebo infrasaune. Dopriať si môžete tiež niektorú z viac ako 34 rôznych relaxačných a liečebných procedúr. Od klasických masáží cez uhličité kúpele, rašelinové zábaly a kyslíkovú terapiu až po magnetoterapiu, pneumoakupunktúru a mnoho ďalšieho, ponuka je naozaj široká.

Villa Trocnov

Villa Trocnov

Krále Jiřího 1096/5-7 , Karlovy Vary
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
HOTELIS s.r.o. IČ: 09365508


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 360 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 430 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,9 km
Vzdialenosť od kúpeľov
1 km
Zastávka
53 m
Zjazdovka
24,8 km
Bežkovanie
18,5 km

Tipy na výlet

Chrám sv. apoštolov Petra a Pavla

Chrám sv. apoštolov Petra a Pavla Tip na výlet

Chrám sv. Petra a Pavla, tiež označovaný ako Pravoslávny kostol sv. Petra a Pavla, určite neprehliadnete. Je totiž vystavaný v ruskom štýle so zlatými cibuľovitými kupolami, zaujme teda na prvý pohľad. Podľa návrhu architekta G. Wiedermann bol vystavaný v rokoch 1893 - 1898. Jeho vzorom bol byzantsko-staroruský chrám stojaci neďaleko Moskvy. Vnútri prekvapí svojím bohato zdobeným interiérom - množstvom sôch a figurálnou maliarskou výzdobou.

Otváracia doba:

  • Denne od 9:00 do 18:00 hodín
Park Antonína Dvořáka
Park Antonína Dvořáka
Múzeum voskových figurín House of Wax
Múzeum voskových figurín House of Wax
Sadová kolonáda
Sadová kolonáda