Príďte si oddýchnuť do malého kúpeľného mestečka Egerszalók s ubytovaním v útulnom Zöld Sziget. V cene sú raňajky, celodenný vstup do Nostalgia Spa pre dve osoby aj vstup do malého privátneho wellness centra s vírivkou a infra saunou. Tiež vás určite poteší vonkajšie posedenie. A čo je najlepšie? Termálne kúpele aj množstvo ďalších výletných cieľov budete mať na dosah.

O ubytovaní

Penzión Zöld Sziget je útulné ubytovanie v kúpeľnom mestečku Egerszalók. Hoci budete mať možnosť relaxovať v súkromných kúpeľoch alebo saunách, určite si nenechajte ujsť miestne termálne kúpele, ktoré sú vzdialené asi 20 minút chôdze. Na ploche 1 900 m² na vás čaká 17 bazénov s unikátnou minerálnou vodou vyvierajúcou z hĺbky 410 metrov, saunový svet, parné kúpele, aromaterapeutické kabíny a ďalšie atrakcie. Nájdete tu aj unikátny Slaný vrch (1,9 km), ktorý vznikol vyvieraním termálnej vody - niečo podobné možno vidieť len na troch miestach na svete.

Navštíviť môžete aj termálne kúpele a aquapark Demjén (3,9 km) alebo kúpeľné mesto Eger, vzdialené len 9,5 km. Okrem miestnych kúpeľov sa oplatí vidieť aj hrad Eger, ktorý pochádza zo 16. storočia, turecký minaret vysoký 40 m a neoklasicistickú baziliku, druhý najväčší kostol v Maďarsku. Na výlet do prírody sa vyberte do údolia Szilvásvárad (34,3 km) s nádherným Závojovým vodopádom alebo k jazeru Tisa (47,7 km). Je považované za jedno z najkrajších v Maďarsku a pýši sa divokou prírodou a bohatou faunou.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v klimatizovaných štandardných izbách s rozlohou 20 m². Nájdete v nich veľkú pohodlnú manželskú posteľ (160×200 cm), LCD TV a minichladničku. Každá izba má vlastnú kúpeľňu s WC, sprchovacím kútom a sušičom vlasov.

Ak cestujete vo väčšom počte, k dispozícii sú aj štandardné izby, v ktorých si môžete pridať až dve prístelky.

Na čom si pochutnáte?

Každé ráno si v hotelovej reštaurácii môžete vychutnať bohaté raňajky formou bufetu. V neďalekej vínnej pivnici budete mať tiež možnosť ochutnať miestne víno.

Kde budete relaxovať?

Na relaxáciu nemusíte chodiť do neďalekých kúpeľov, ale môžete si ju vychutnať aj v malom súkromnom wellness v apartmáne. Nájdete tu vírivku až pre 5 osôb a infračervenú saunu až pre 3 osoby.

Cestujete s deťmi?

Pre deti je tu skvelé vonkajšie ihrisko s trampolínou a hojdačkami. Počas pobytu si tu môžete prenajať aj detskú postieľku.

Niečo naviac

V lete je k dispozícii vonkajšie posedenie.

Zöld Sziget Egerszalók

Zöld Sziget Egerszalók

Ady Endre út 55 , Egerszalók
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
Szalkai Máté Gergő IČ: 53632517


36 704 201 049

zoldszigetegerszalok@gmail.com

Check In
od 14:00–21:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 4 600 Ft/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Minibar
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,4 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,5 km
Zastávka
10 m
Aquapark
10 km

Tipy na výlet

Kúpele Egerszálok

Kúpele EgerszálokTip na výlet

Termálne kúpele Egerszalók, ležiace len 6 km od kúpeľného mesta Eger, sa môžu pochváliť unikátnym prameňom s vápnikovo-horčíkovo-hydrogenuhličitanovou vodou vyvierajúca z hĺbky 410 metrov o teplote 65-⁠69 °C. Miestnou raritou je soľný kopec s jazierkami, ktorý v minulosti sformoval termálny prameň. Na 1900 m² kúpeľov nájdete 17 bazénov, saunový svet a rôzne atrakcie.

Na čo sa v kúpeľoch Egerszalók môžete tešiť?

  • Sedavý bazén s liečivou vodou
  • Perličkový kúpeľ
  • Bazény s rôznymi atrakciami
  • Šmýkačku
  • Bazény pre deti
  • Turecký perličkový kúpeľ
  • Saunový svet (fínske sauny, ruská sauna, biosauna, infrasauna, parná sauna, aromatická kabína a ochladzovací bazény)
  • Aromatizované kabíny
  • Parný kúpeľ
  • Fitness
  • Salón krásy (kozmetika, kaderníctvo, manikúra, pedikúra)
  • Reštauráciu so samoobsluhou, kaviareň a wellness bar

V kúpeľnom oddelení sa využíva tunajšia liečivá voda, ktorá priaznivo pôsobí pri kĺbových a reumatických bolestiach, chorobách chrbtice, kostných zraneniach, deformáciách pohybového ústrojenstva a niektorých gynekologických chorobách.

Celodenný vstup do kúpeľov pre dospelého stojí 4 500 HUF (cca 12,50 €).

Viac informácií
Kúpele Demjén
Kúpele Demjén
Kúpele Eger
Kúpele Eger
Mesto Eger
Mesto Eger