Užite si historický Krakov s nádychom luxusu v Qubus Hoteli Kraków ****, odkiaľ to budete mať blízko ku všetkým hlavným pamiatkam. Tešte sa aj na bohaté raňajky, chutné večere a neobmedzený vstup do bazéna, vírivky, sauny a posilňovne.

Overené Travelkingom

“Pobyt bol úplne skvelý! Hotel bol krásny, izba moderná a čistá, personál milý a ústretový. Veľmi nás nadchli bohaté raňajky a vynikajúce večere. Wellness centrum je menšie, ale aj tak parádne s pekným výhľadom na mesto. Hotel sa nachádza pri rieke Visle v pokojnejšej časti Krakova, takže počas noci je tu úplný pokoj. Do centra je to naozaj kúsok a cez most sa doň dostanete pohodlne aj pešo. Hotel Qubus bude určite naším útočiskom v Krakove aj v budúcnosti. Len si nabudúce vezmeme pobyt s polpenziou.” Prečítajte si celú recenziu

Aneta Ráztokayová - Obchodný tím
Osobne overené v: Júli 2022

O ubytovaní

Qubus Kraków Hotel **** sa nachádza v centre mesta Krakov len pár krokov od rieky Visly. Ponúka komfortné ubytovanie s nádherným výhľadom na Staré mesto, ktoré je pamiatkou UNESCO. K najvýznamnejším krakovským pamätihodnostiam je to z hotela doslova pár krokov. Vydajte sa na hrad Wawel (2 km), Hlavné námestie (2 km) s radničnej vežou a kamennou tržnicou Sukiennice či do starobylej židovskej štvrti Kazimierz (500 m). V okolí nájdete mnoho vynikajúcich reštaurácií, kaviarní a čokoládovní. Veľmi obľúbeným turistickým cieľom je tiež zoologická záhrada (9 km). V decembri sa Hlavné námestie premení v adventné mestečko, kde sa konajú jedny z najkrajších vianočných trhov celej Európy. Krakov je ideálny východiskový bod na výlet k ďalším dvom pamiatkam UNESCO. Počas svojho pobytu nezabudnite navštíviť kráľovské soľné bane Wieliczka a Bochnia (16 km). Pre milovníkov histórie a poznania odporúčame koncentračný tábor Osvienčim (70 km).

Kde budete spať?

Tešte sa na ubytovanie v jednej zo 195 moderných, plne klimatizovaných izieb s výhľadom na ulicu alebo na rieku Visla. Interiér izieb je ladený do pestrých farieb, v každej budete mať k dispozícii WiFi pripojenie a vlastnú kúpeľňu.

Dvojlôžková izba (17 m²) je vybavená dvojlôžkovou posteľou (180x200 cm), televízorom s plochou obrazovkou, písacím stolom, sadou na prípravu kávy a čaju, trezorom a minibarom. V kúpeľni nájdete sprchovací kút alebo vaňu a fén na vlasy.

Rodinná izba 3+0 je príjemným variantom, ak cestujete s dieťaťom do 16,9 rokov a chcete si dopriať dostatok komfortu. V skutočnosti ide o 1 dvojlôžkovú a 1 jednolôžkovú izbu, v každej izbe tak budete mať vlastnú kúpeľňu, televíziu a všetko dôležité vybavenie. Izby nie sú nijako prepojené, budú ale umiestnené vedľa seba alebo v tesnej blízkosti.

Rodinná izba 4+0 je prakticky rovnaký variant ako Rodinná izba 3+0, iba v tomto prípade ide o 2 dvojlôžkové izby umiestnené blízko seba, ktoré tak pohodlne ubytujú aj rodinu s 2 deťmi do 16,9 rokov. Vybavenie oboch izieb zostáva štandardné, teda kúpeľňa, televízia, set na prípravu kávy a čaju a iné.

Na čom si pochutnáte?

Každé ráno začnete naozaj bohatými raňajkami vo forme bufetu. Tešiť sa môžete na široký výber teplých i studených pokrmov pripravených z tých najkvalitnejších čerstvých surovín pochádzajúcich prevažne od miestnych farmárov. Veľkej obľube sa tešia napríklad raňajkové waffle. Pestrá ponuka ďalej obsahuje sezónne ovocie a zeleninu, zdravé potraviny a domáce syry, údeniny, pečivo i zákusky. V hotelovej reštaurácii s výhľadom na rieku Vislu je ďalej možné objednávať delikatesy z jedálneho lístka vycibrených špecialít. Perfektným miestom na posedenie pri koktejli či výberovej káve je Torino Paninoteka & Bar a tiež útulný Piano Bar After Work.

Kde budete relaxovať?

Túžite po dokonalej relaxácii v luxusnom prostredí? Potom zavítajte do wellness, kde si oddýchnete v bazéne, vírivke, saune či pare. Wellness navyše ponúka úžasný výhľad na Staré mesto. Ak si chcete skôr zacvičiť, k dispozícii je posilňovňa.

Qubus Hotel Kraków ****

Qubus Hotel Kraków ****

ul. Nadwiślańska 6 , Kraków
Poľsko

(+48 12) 374 5 100

krakow@qubushotel.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
za 10 €/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 18 €/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Fitness
Minibar
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,2 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
7,1 km

Tipy na výlet

Krakov

KrakovTip na výlet

K Prahe, Parížu a ďalším európskym turistickým metropolám môžeme smelo priradiť aj Krakov. Hoci sa nejedná o hlavné mesto Poľska, ide určite o kultúrne najvýznamnejšie mesto v Poľsku. Poloha na rieke Visle, množstvo zaujímavých pamiatok, ale aj romantická atmosféra so štýlovými kaviarňami a reštauráciami robí z Krakova zaujímavý cieľ niekoľkodňového výletu.

Viac informácií
Wawel
Wawel
Aquapark Krakov
Aquapark Krakov
ZOO Krakov
ZOO Krakov