Ako s Travelking ušetriť za cestovanie?

Milujete cestovanie, ale občas máte pocit, že je to pre vašu peňaženku príliš nákladné? Travelking ponúka hneď niekoľko atraktívnych možností, ako za cestovanie ušetriť. Prečítajte si, ako pobytom z ponuky Travelkingu potešíte seba aj svoje konto.
Ako s Travelking ušetriť za cestovanie?

To, že si na pobytoch od Travelkingu užijete skvelé cestovateľské zážitky, je známa vec. Vedeli ste ale, že s Travelkingom môžete za cestovanie aj ušetriť? Prečítajte si naše tipy a za ušetrené financie si potom môžete dovolenku spríjemniť niečím extra!

1. Byť členom Travelking Family sa oplatí

Veľmi si vážime, že väčšina zákazníkov sa na Travelking pri výbere dovolenky spolieha opakovane. Vytvorili sme preto vernostný program Travelking Family, vďaka ktorému vám neunikne žiadna zaujímavá ponuka, a predovšetkým ušetríte hneď niekoľkými spôsobmi!

Aké výhody a zľavy prináša registrácia do Travelking Family?

  • Uvítaciu zľavu za registráciu vo výške 5 €.
  • Zľavu k sviatku vo výške 8 €.
  • Zľavu k narodeninám vo výške 10 €.
  • Každý rok 250 kreditov (1 kredit = 0,035 €) v deň výročia prvého nákupu.
  • 100 kreditov za každú recenziu pobytu.

Ako člen Travelking Family budete ako prvý vedieť o tých najvýhodnejších ponukách, akciách a súťažiach. Navyše získate prístup k exkluzívnym pobytom, ktoré inde nenájdete. Okrem toho bude po registrácii každý nákup jednoduchší, pretože už nebudete musieť zadávať žiadne údaje a k tomu všetko uvidíte prehľadne na jednom mieste.

2. Exkluzívne akčné ponuky

Jednoduchý spôsob, ako s Travelkingom pri cestovaní ušetriť, predstavujú naše pobyty za akčné ceny. Či už sa chystáte na aktívnu dovolenku na horách, opaľovanie pri mori alebo túžite po wellness a rozmaznávaní, práve tu vždy nájdete pestrý výber pobytov za extra výhodné ceny. Ponuka v tejto kategórii sa neustále mení, a tak nezabudnite pravidelne sledovať, či sa tam neobjavila vaša dovolenka snov s mimoriadnou zľavou.

Akčnými cenami to u nás ani zďaleka nekončí! Podľa porekadla „kto si počká, ten sa dočká“ čaká na zákazníkov Travelkingu dvakrát do roka zľavová smršť s názvom TravelBomby. Ide o pobyty s bombastickou zľavou vo výške najmenej 30 %. Počet kupónov za bezkonkurenčné ceny býva väčšinou obmedzený, a tak odporúčame s nákupom dlho neotáľať. A navyše - lacnejšie už to naozaj nebude!

Do diára si môžete zapísať, že najbližšie TravelBomby spustíme 1. 5. 2023. Je však dobré vedieť, že sekciu TravelBomby sa oplatí sledovať celoročne, pretože pobyty o minimálne 30 % lacnejšie sa tu môžu objaviť skutočne kedykoľvek!

Máte radi istotu a dovolenku plánujete dlho dopredu? Potom sledujte našu kategóriu First Minute, kde si svoju dovolenku snov zaistíte s predstihom najmenej 3 mesiacov a so zľavou najmenej 10 %. Aj v tomto prípade je počet kupónov za First Minute ceny obmedzený, takže sa oplatí nezaváhať.

Pokiaľ patríte naopak medzi tých, ktorí dovolenku riešia na poslednú chvíľu, alebo máte radi spontánne zážitky, pozrite sa na Last Minute pobyty. Tam nájdete ponuky, ktorým bude čoskoro končiť platnosť a zaobstaráte ich za skvelé ceny. Pokiaľ budete mať šťastie, narazíte v tejto sekcii aj na ponuky hotelov, ktoré sa na poslednú chvíľu snažia zaplniť kapacity, a tak ponúkajú pobyty s výraznou zľavou.

V rámci akčných ponúk budú novinkou roku 2023 Last Minute víkendy. Ako už názov napovedá, pôjde o pobyty na najbližší víkend. Zľava pri týchto pobytoch bude predstavovať aspoň 20 %, čo už je naozaj pekná motivácia vyraziť na neplánované víkendové cestovanie. V kategórii Last Minute víkendov budete môcť nakupovať od jari 2023.

Nenechajte si ujsť zľavové kódy

Okrem klasických zľavových akcií sa môžete po celý rok tešiť aj na rôzne tematické kampane, pri ktorých je možné kúpiť pobyt s fantastickou zľavou. V rámci kampaní, ako je napríklad Black Friday, Vianoce, narodeniny Travelking a množstvo ďalších, môžete zľavu na pobyt získať zadaním časovo obmedzeného zľavového kódu. Aby vám žiadny z exkluzívnych zľavových kódov neunikol, rozhodne sa oplatí byť členom Travelking Family alebo aspoň odoberať newslettery.

Ideálny spôsob, ako minúť benefity

Vedeli ste, že na Travelkingu môžete svoje zamestnanecké benefity minúť za vysnívanú dovolenku? Uplatniť u nás môžete body od spoločností Benefit Plus a Edenred. Ak ste z tých, ktorí na konci každého roka narýchlo vymýšľajú, za čo benefity s končiacou platnosťou minúť, určite oceníte možnosť jednoducho predĺžiť ich platnosť o celých 6 mesiacov. Stačí benefitné body previesť na Travelking kredity, za ktoré potom môžete pobyty kúpiť kedykoľvek po celý nasledujúci polrok.

Okrem klasických zamestnaneckých benefitov môžete na vybrané pobyty v rámci Slovenska uplatniť aj Rekreačný príspevok. Stačí si len vybrať, či sa chcete vydať do kúpeľov, do hôr alebo napríklad na romantický pobyt.

Užite si výhodné cestovanie s Travelkingom

Či už sa chystáte na dlhšiu dovolenku v zahraničí, alebo vyrážate niekam na víkend, u nás nájdete pobyty presne podľa vašich predstáv. Pokiaľ sa pripojíte k Travelking Family, našej rodiny tisícov spokojných zákazníkov, získate veľa výhod a prístup k zľavovým akciám, ktoré inde nenájdete. Po celý rok pre vás pripravujeme dlhodobé aj časovo obmedzené akcie, v rámci ktorých zaobstaráte dovolenku aj s viac ako 30 % zľavou. Pokiaľ za pobyt uplatníte zamestnanecké benefity, môžete mať pobyt nielen lacnejší, ale dokonca aj úplne zadarmo! Spôsobov, ako za cestovanie ušetriť, skrátka Travelking ponúka naozaj veľa! Využite ich všetky!

Autor článku:

Aktualizované: 19. 4. 2024

Články, ktoré by vás mohli zaujímať

Najpredávanejšie pobyty

Inšpirujte sa tými najpredávanejšími pobytmi za posledný týždeň

Zabudli ste heslo?

Získajte nové!

Môžete sa prihlásiť aj pomocou sociálnej siete:

Registráciou prostredníctvom Facebooku či Google súhlasím s Obchodnými podmienkami a potvrdzujem, že som sa zoznámil/a so Zásadami ochrany osobných údajov.

Chcem sa registrovať

Alebo sa zaregistrujte pomocou sociálnych sietí:

Registráciou prostredníctvom Facebooku či Google súhlasím s Obchodnými podmienkami a potvrdzujem, že som sa zoznámil/a so Zásadami ochrany osobných údajov.

Zabudli ste heslo?

Nevadí! Stačí zadať váš e-mail a my vám pošleme odkaz, kde si vytvoríte nové.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet