Letný výpredaj je tu! S kódom 7NAVSETKO teraz získate akýkoľvek pobyt so zľavou 7 %. Neváhajte dlho, akcia platí len do dnešnej polnoci!

Oblíbené 0

Zatiaľ nemáte žiadne obľúbené ponuky.

  • K ponukám sa môžete kedykoľvek vrátiť
  • Obľúbené ponuky na jednom mieste
  • Upozornenie na zmeny v ponukách

Osobne overené: Recenzia pobytu s turistikou a wellness v Krkonošiach v Harmony Club Hoteli ****

Vydajte sa spolu so Cindy, členkou nášho Travelking tímu, do Krkonôš. Konkrétne do Harmony Club Hotela ****. Aká bola cesta, ubytovanie, wellness a strava? A aké výletné ciele by ste si nemali nechať ujsť? To všetko sa dozviete.
Osobne overené: Recenzia pobytu s turistikou a wellness v Krkonošiach v Harmony Club Hoteli ****

Informácie o pobyte v bodoch:

  • Termín pobytu: 20. 6. 2022 - 22. 6. 2022
  • Ubytovaní sme boli v: Harmony Club Hoteli ****
  • Lokalitou ubytovania sú: Krkonoše
  • Cestovala som s: Partnerom
  • Stravovanie: Polpenzia
  • Doprava: Autom

Kam a ako sme išli?

Na letnú víkendovú dovolenku sme sa vydali do Krkonôš, presnejšie do Špindlerovho Mlýna. Cesta bola celkom dlhá. Vyrážali sme z Brna a išli sme zhruba 4 hodiny. Po ceste do hotela sme sa zastavili na obed v Hradci Králové a potom sme pokračovali ďalej. Celú dobu sme išli mimo diaľnice, takže diaľničná známka nebola potrebná. Pokiaľ pôjdete po diaľnici, cesta v rámci Česka bude o niečo rýchlejšia, ale naozaj len o pár minút.

Ako to bolo s parkovaním?

Hotel má garážové aj vonkajšie parkovanie, ktoré je v rámci balíčka zadarmo. Vždy sme tu našli voľné miesto, takže rezervácia vopred nie je nutná. Z garáže sa k hotelovej recepcii pohodlne dostanete výťahom.

Kde sme sa ubytovali?

Hotel sme našli úplne bez problémov. Vďaka tomu, že sa Harmony Club Hotel **** nachádza naozaj vysoko v horách, je odtiaľ krásny výhľad na krajinu najvyšších českých hôr. Pred hotelom je veľmi pekné detské ihrisko a behom troch minút sa dá dôjsť k bobovej dráhe, na ktorej sa pobavia malí i veľkí. Celkovo je Špindlerův Mlýn veľmi pekné horské mestečko obklopené nádhernou prírodou.

Izba bola veľmi pekná a priestranná, z okna bol navyše krásny výhľad na pohorie Krkonôš. K dispozícii bola posteľ, televízor, minibar, stolík so stoličkou, skrine a priestory na odkladanie batožiny. Veľmi ma potešilo, že posteľ bola naozaj kvalitná a pohodlná. Kúpeľňa bola moderná, čistá a tak akurát veľká. Bol tu sprchovací kút, toaleta, umývadlo s veľkým zrkadlom a sušič na vlasy. Nechýbali ani uteráky, župany a papuče do wellness centra.

Ako sme sa najedli v ubytovaní?

V rámci pobytu sme mali stravu formou bufetovej polpenzie. Ponuka jedál ako na raňajky, tak na večeru, bola skutočne široká. Na výber bolo všetko, na čo si len spomeniete. Raňajky sa podávali od 7:00 do 10:00 hodín. Nechýbali tu vajíčka na niekoľko spôsobov, grilovaná zelenina, niekoľko druhov párkov, salám i syrov, čerstvá zelenina a ovocie (banány, pomaranče, jablká, hrušky, hrozno, kivi, grep). K tomu tiež rôzne slané aj sladké pečivo, müsli a mnoho ďalších dobrôt.

Večera mala opäť formu bufetu a prebiehala vždy v čase od 18:00 do 20:30 hodín. Tiež na večeru bolo možné vyberať si z mnohých studených aj teplých pokrmov. Na švédskych stoloch sa objavili napríklad slávky, pizza, rôzne druhy mäsa, všemožné prílohy, dezerty či slané chuťovky a, samozrejme, opäť ovocie a zelenina.

Strava mne aj priateľovi veľmi chutila. Hotelová reštaurácia bola veľká a v letných mesiacoch môžete využiť aj posedenie na vonkajšej terase s výhľadom na hory.

Ako sme sa najedli v okolí?

Počas jedného z výletov sme vyskúšali horskú reštauráciu Medvědín 1235 m. Ako už jej názov napovedá, nachádza sa priamo pri lanovke na vrchole hory Medvědín. Obed sme si dali na terase a pri jedle sme sa kochali panorámami so Sněžkou v pozadí. Jedlo bolo síce priemerné, ale vďaka výhľadu to bol príjemný zážitok. Môžete si tu dať aj pauzu s posedením pri káve, čaji a zákusku. Dezertov tu mali na výber niekoľko druhov.

Aké bolo wellness centrum v hoteli?

Vstup do wellness centra s bazénom a dvomi vírivkami bol neobmedzený v rámci otváracej doby (7:00 – 11:30 a 14:00 – 21:30 hodín). Môžete si teda skočiť zaplávať pokojne ešte pred raňajkami. My sme využili wellness vždy po večeri a krásne sme si oddýchli. V bazéne je možné si aj zaplávať a my sme mali šťastie, že sme ho väčšinu času mali sami pre seba. Z víriviek bolo presklenou stenou vidieť do lesa a nám sa prvý deň pošťastilo uvidieť srnky. V ďalšej časti wellness centra je bazénik pre deti a saunový svet, do ktorého je v rámci balíčka vstup na 2 hodiny denne. Za príplatok hotel ponúka aj množstvo druhov masáží, tie sme však vyskúšať nestihli.

Kam sa vydať na výlet?

  • Lanovka na Medvědín – V cene pobytu sme mali na každú noc pobytu spiatočný lístok na lanovku. Na vrchole Medvědína sa nachádza reštaurácia a detské ihrisko. Aktívni výletníci môžu toto miesto využiť ako východiskový bod a vydať sa na túru po niektorej z nadväzujúcich turistických trás.
  • Bobová dráha Špindlerův Mlýn – Deti i dospelí sa môžu zabaviť na bobovej dráhe, ktorá sa nachádza hneď vedľa hotela. Pre mňa bola jazda na bobovej dráhe premiéra a naozaj som si to užila.
  • Aquapark Špindlerův Mlýn – Pokiaľ niekomu náhodou nebude wellness centrum v hoteli stačiť, môže sa vydať do neďalekého aquaparku.
  • Vodná nádrž Labská – Na samom okraji Špindlerovho Mlýna sa nachádza vodná nádrž vhodná na príjemnú popoludňajšiu prechádzku. Odvážlivci tu môžu vyskúšať ZipLine.
  • ZOO Dvůr Králové – Táto zoo je vzdialená zhruba hodinu jazdy autom zo Špindlerovho Mlýna. My sme zoo navštívili pri spiatočnej ceste. Pokiaľ teda budete mať cestu okolo, určite sa tu zastavte. Ide totiž o jedinú zoologickú záhradu v Európe, ktorej súčasťou je safari s možnosťou prechádzok. Počas jazdy safaribusom tu môžete vidieť napríklad levy, nosorožce, zebry, žirafy a antilopy.

Záverečné hodnotenie pobytu v Harmony Club Hoteli ****

„Harmony Club Hotel **** nás úplne očaril. Všetko bolo na jednotku. Personál bol veľmi milý a vždy nám s čímkoľvek ochotne poradil. Izba bola dostatočne veľká s veľmi pohodlnou posteľou, krásnou čistou kúpeľňou a k dispozícii tu bol aj župan a papuče do wellness. Dobu strávenú vo wellness sme si užili. Boli sme tam takmer sami, takže sme mali bazén aj vírivku iba pre seba. Pokiaľ by som mala jednu vec naozaj vyzdvihnúť, tak je to strava. Úplne prekonala moje očakávania. Na výber bolo z toľkých druhov jedál, že sme nevedeli, čo vyskúšať skôr. Pokrmy sme si vychutnali aj na hotelovej terase s výhľadom na Krkonoše. V okolí je množstvo možností výletov – určite odporúčam vyjsť lanovkou na Medvědín, bobovú dráhu alebo len tak preskúmavať krásy Krkonošského národného parku.”


👍 Pobyt v Harmony Club Hoteli **** bol osobne overený Cindy, členkou tímu Travelking, a jeho návštevu môže s pokojným srdcom odporučiť aj vám. Ďalšie osobne overené hotely si môžete pozrieť tu.

Autor článku:

Aktualizované: 1. 9. 2024

Články, ktoré by vás mohli zaujímať

Najpredávanejšie pobyty

Inšpirujte sa tými najpredávanejšími pobytmi za posledný týždeň