Osobne overené: Recenzia pobytu v 4* Gyirmót Sport Hoteli pri Györi s wellness a polpenziou

Vydajte sa spolu s Kateřinou, členkou nášho Travelking tímu, do Maďarska. Konkrétne do Gyirmót Sport & Wellness Hotela **** blízko Györu. Aká bola cesta, ubytovanie, wellness a strava? A aké výletné ciele si nenechať ujsť? To všetko sa dozviete!
Osobne overené: Recenzia pobytu v 4* Gyirmót Sport Hoteli  pri Györi s wellness a polpenziou

Informácie o pobyte v bodoch:

  • Termín pobytu: 13. 10. 2023 - 15. 10. 2023
  • Ubytovaní sme boli v: Gyirmót Sport & Wellness Hoteli ****
  • Lokalitou ubytovania je: Györ
  • Cestovala som: So sestrou
  • Stravovanie: Polpenzia
  • Doprava: Verejnou dopravou

Kam a ako sme išli?

Na pobyt do Gyirmót Sport & Wellness Hotela **** som vyrazila spoločne so sestrou. Do Györu jazdí z Brna priama autobusová linka spoločnosti FlixBus, a tak sme neváhali a využili sme verejnú dopravu. Cesta autobusom z Brna do Györu trvala približne 3 hodiny. Na györskej autobusovej stanici sme prestúpili na mestský autobus, ktorým sme išli dve zastávky. Zvyšných cca 0,5 km sme k hotelu došli pešo.

V prípade, že do Gyirmót Sport & Wellness Hotela **** pôjdete autom, vás správnym smerom navedie niekoľko ukazovateľov v jeho okolí.

Ako to bolo s parkovaním?

Priestranné parkovisko sa nachádza hneď pred budovou hotela. Parkovanie je pre zákazníkov Travelkingu zadarmo a nie je nutné ho vopred hlásiť. Keby bola núdza o miesta, dá sa využiť aj státie pri futbalovom štadióne, ktorý leží hneď vedľa.

Kde sme sa ubytovali?

Gyirmót Sport & Wellness Hotel **** je obklopený zeleňou a v jeho bezprostrednej blízkosti sa nachádza futbalový štadión a rybník, okolo ktorého vedie cyklotrasa. Pokojné okolie hotela je ideálne na poriadny odpočinok.

Priestranná izba bola vybavená veľkými skriňami s trezorom a vešiakmi, skrinkou na topánky, zrkadlom, písacím stolíkom a televíziou. Ďalej tu bola mini chladnička, klimatizácia, rýchlovarná kanvica, čaje, rozpustná káva a voda. Vedľa postele stáli nočné stolíky s lampičkami a konferenčný stolík s kresielkami. So sestrou sme ocenili kvalitné závesy, ktoré miestnosť dokonale zatemnili. Kúpeľňa bola tiež skvele zariadená - okrem toalety a sprchového kúta nechýbali fén, veľké zrkadlo aj zväčšovacie kozmetické zrkadlo, dostatok uterákov a kozmetika. Pokiaľ budete mať izbu smerom k rybníku, počítajte s tým, že s otvoreným oknom budete počuť z diaľky cestu (nie je to ale nič extra rušivé).

Hotel má veľmi pekný interiér vyladený do posledného detailu. Na chodbách nájdete posedenie a priamo pred reštauráciou sa nachádzajú toalety. Spoločné priestory aj naša izba boli čisté a moderné.

Ako sme sa najedli v ubytovaní?

V rámci pobytu sme mali stravovanie formou polpenzie. Bohužiaľ, na 4-hviezdičkový hotel boli raňajky naozaj biedne. Zelenina ani pečivo neboli čerstvé. Podával sa celozrnný toastový chlieb, rožky, pár druhov salámy a dva typy syra (eidam a plátková mozzarella). Výborné vajíčka to našťastie zachránili. Na pitie sme si mohli dať rôzne čapované džúsy, čaje alebo kávu z kávovaru.

Večer sa podávali servírované večere s tromi chodmi – polievka, hlavný chod a dezert. K jedlu bola voda zdarma, ostatné nápoje za príplatok. Drinky je možné si objednať u obsluhy a zaplatiť ich po jedle alebo ich nechať napísať na izbu a uhradiť pri check-oute.

Ako sme sa najedli v okolí?

Podniky, ktoré sme navštívili, sme si vybrali podľa recenzií na Google. Zavítali sme do talianskej reštaurácie La Dolce Vita, kde sme si pochutnali na lahodnej salámovej pizze. Ďalší deň sme vyrazili do krčmy John Bull Pub, kde som si dala lososa s grilovanou zeleninou, sestra kuracinu so slaninou a pestom. V oboch podnikoch nám chutilo, a môžeme ich tak odporučiť aj vám.

Aké bolo wellness centrum v hoteli?

Wellness nás nadchlo, najmä obrovský vyhrievaný bazén, ktorý bol napoly vonku a napoly vo vnútri. V ňom sme boli so sestrou zakaždým samé a užívali sme si tak nerušené chvíle relaxácie. Súčasťou wellness zóny je tiež fínska a infra sauna, a tiež vírivka. Vo vedľajšej miestnosti sa nachádza aj malý ochladzovací bazénik. Župany sme dostali pri check-ine, prezuvky, bohužiaľ, nie, ale našťastie sme mali vlastné.

Kam sa vydať na výlet?

  • Termálne kúpele Rába Quelle v meste Győr: Okrem termálnej vody lákajú kúpele na zážitkové relaxačné bazény, saunový svet a najrôznejšie liečebné procedúry.

  • Historické centrum mesta: Či už sa do centra Györu vydáte v lete, alebo v zime, vždy si jeho návštevu užijete. Mestečko má dlhú históriu, vďaka čomu sa môže pochváliť množstvom pekných starobylých stavieb.

  • Györská synagóga: Synagóga sa pýši krásnou architektúrou, a navyše má aj skvelú akustiku, takže sa tu konajú rôzne koncerty a kultúrne podujatia.

  • Futbalový štadión pri hoteli: Za športom to nemajú fanúšikovia futbalu ďaleko, stačí vyjsť z hotela a hneď sa ocitnú na štadióne.

  • Rybník pri hoteli: K prechádzkam alebo jazde na bicykli láka nielen okolitá príroda, ale aj rybník, okolo ktorého vedie pekná cyklotrasa.


Záverečné hodnotenie pobytu v Gyirmót Sport & Wellness Hoteli ****

„Počas pobytu som si najviac užila chvíle vo veľkom vyhrievanom bazéne, z ktorého je výhľad na krásnu okolitú prírodu. Bazén sme mali so sestrou vždy samy pre seba. Hotel aj izby sú moderné, čisté a starostlivo zariadené. Oceňujem tiež polohu hotela, na tomto pokojnom mieste totiž vypnete a oddýchnete si od dnešnej uponáhľanej doby. Počas pobytu v Gyirmót Sport & Wellness Hoteli **** určite navštívte historické centrum mesta alebo známe termálne kúpele, stojí to za to!”


👍 Pobyt v Gyirmót Sport & Wellness Hoteli **** bol osobne overený Kateřinou, členkou tímu Travelking, a jeho návštevu môže s pokojným srdcom odporučiť aj vám. Ďalšie osobne overené hotely si môžete pozrieť tu.

Autor článku:

Aktualizované: 27. 4. 2024

Články, ktoré by vás mohli zaujímať

Najpredávanejšie pobyty

Inšpirujte sa tými najpredávanejšími pobytmi za posledný týždeň

Zabudli ste heslo?

Získajte nové!

Môžete sa prihlásiť aj pomocou sociálnej siete:

Registráciou prostredníctvom Facebooku či Google súhlasím s Obchodnými podmienkami a potvrdzujem, že som sa zoznámil/a so Zásadami ochrany osobných údajov.

Chcem sa registrovať

Alebo sa zaregistrujte pomocou sociálnych sietí:

Registráciou prostredníctvom Facebooku či Google súhlasím s Obchodnými podmienkami a potvrdzujem, že som sa zoznámil/a so Zásadami ochrany osobných údajov.

Zabudli ste heslo?

Nevadí! Stačí zadať váš e-mail a my vám pošleme odkaz, kde si vytvoríte nové.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet