Užite si parádny pobyt len kúsok od Prahy v obklopení krásnou prírodou aj množstvom pamiatok. Statek U Prahy leží v obci Škvorec a okrem moderných izieb ponúka nádherné privátne wellness s bazénom, vírivkou a saunou. Tešte sa aj na chutnú polpenziu a welcome drink.

O ubytovaní

Statek U Prahy nájdete v obci Škvorec, ktorá leží len 20 km od Prahy. Areál vznikol rekonštrukciou pôvodného statku, ktorý tu stál od roku 1891, a tak vzniklo útulné moderné ubytovanie s historickými prvkami a domácou atmosférou. Než sa vydáte na výlet do Prahy, ktorá láka množstvom atrakcií, preskúmajte aj mestečko Škvorec. Nájdete tu Starý zámok, ktorý bol pôvodne hradom, Nový zámok z roku 1792, novogotický kostol a pár krásnych sôch. Pekný je tiež Prírodný park Klánovice-Čihadla (8 km). A kam sa ešte vydať? Na kúpalisko Úvaly (5 km), k Průhonickému zámku a parku (16 km), do zábavného parku Mirakulum (30 km)

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe Standard, ktorá je vybavená televíziou, WiFi pripojením, setom na prípravu kávy a čaju, vlastnou kúpeľňou so sprchou a malým vonkajším posedením. Tieto izby majú vchod zo spoločnej pavlače a ponúkajú výhľad do záhrady. K dispozícii sú tiež apartmány, ktoré majú naviac chladničku, kuchynku a jedálenský kút.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou statku je štýlová Reštaurácia Pavlač, kde si pochutnáte na vynikajúcich raňajkách aj večerách. Všetky pokrmy si tu pripravujú sami, a to vrátane marmelád a ďalších dobrôt. Pri varení miestni kuchári využívajú lokálne produkty od farmárov.

Kde budete relaxovať?

Wellness centrum vás iste nadchne, pretože ponúka ozajstné súkromie. Na relaxáciu poslúži bazén s protiprúdom i vírivka, ktorá okrem masážnych programov ponúka kyslíkovú terapiu. Ďalej tu nájdete fínsku saunu, do tej môžete pridať obľúbenú vôňu alebo spustiť program farebnej terapie. V relaxačnej zóne potom môžete leňošiť s niečím dobrým z mini baru.

Cestujete s deťmi?

Na záhrade nájdete detské ihrisko, v reštaurácii zase detský kútik.

Niečo naviac

Zabavte sa pri ping pongu či badmintone.

Statek U Prahy

Statek U Prahy

Masarykovo náměstí 41 , Škvorec
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Home Consult CZ s.r.o. IČ: 24218251


+420 608 513 534

recepce@statekuprahy.cz

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
31 km
Zastávka
100 m
Aquapark
16,4 km
Zjazdovka
18 km