Premýšľate, kam vyraziť na pohodovú dovolenku? Chcete relaxovať a zároveň si užiť pobyt v prírode? Potom je pre vás Hotel Ring *** ako stvorený. Vychutnajte si skvelú polpenziu, oddýchnite si v horúcej saune a preskúmajte krásy Českého stredohoria na zaujímavých výletoch.

O ubytovaní

Zavítajte do Hotela Ring *** v obci Svinčice v zelenom údolí medzi Teplicami (20,5 km) a Mostom (11,2 km). Nebojte sa, malá dedinka rozhodne nerobí česť svojmu menu – prostredie okraja Českého stredohoria je naozaj malebné. Vyzýva k výletom, prechádzkam aj cyklistike.

Vyrazte napríklad na hrad Hněvín (12,6 km) – táto dominanta Mostecka dnes slúži ako výletné miesto s reštauráciou a hotelom. Nájdete tu aj rozhľadňu a hvezdáreň. Milovníkov histórie určite nadchne aj zámok Libochovice (30,5 km), v ktorom sa narodil Jan Evangelista Purkyně. Budova zo 17. storočia je obklopená zámockým parkom ideálnym na prechádzku.

Veľa zábavy na toboganoch, pri kúpaní v bazénoch či v divokej rieke si užijete v Aquadrome Most (10,3 km). Nechýba ani detský bazén pre najmenších. Vykúpať sa môžete aj v jazerách Milada (37,8 km) či Barbora (15,6 km) alebo sa zohrejte v horúcich bazénoch Thermalia Teplice (20,2 km). Milovníci vína si nakoniec môžu urobiť exkurziu do Vínnej pivnice v osade Chrámce (8 km). V malebnej krajine Českého stredohoria sa vínna réva pestuje už dlhšie ako 1 000 rokov. Neváhajte a ochutnajte to najlepšie, čo tunajšie vinice ponúkajú.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v komfortnej dvojlôžkovej alebo trojlôžkovej izbe s krásnym výhľadom na okolie. K dispozícii budete mať vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a toaletou, písací stôl, televíziu a malú chladničku.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii si pochutnáte na pokrmoch českej a medzinárodnej kuchyne, v prípade pekného počasia môžete posedieť vo vonkajšom átriu, kde je možnosť grilovania.

Kde budete relaxovať?

Na zaslúžený odpočinok láka fínska sauna priamo v areáli hotela.

Niečo naviac

Ak hľadáte spoločenské aktivity, zahrať si môžete biliard, stolný tenis, alebo šípky. Nechýba ani fitness centrum so širokou ponukou vybavenia pre vašu dokonalú kondíciu.

Hotel Ring ***

Hotel Ring ***

Svinčice 30 , Svinčice
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Josef Brabec IČ: 43269265


+420 603 523 689

hotelring@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 100 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia
Fitness
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,7 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
8,8 km

Tipy na výlet

Mesto Most

Mesto Most Tip na výlet

Most sa nachádza v severozápadnej časti Českej republiky medzi Krušnými horami a Českým stredohorím. Mesto a jeho okolie nenávratne zmenila ťažba uhlia. Pôvodné kráľovské mesto Most (nemecky Brux) bolo zničené pod vidinou zásob uhlia, ktoré ležali pod ním.

Symbolom zničeného mesta je gotický kostol Nanebovzatia Panny Márie, ktorý je architektonickým skvostom neskorej gotiky. Takmer 30 metrov vysoký a 60 metrov dlhý chrám bol v roku 1975 presunutý po koľajniciach o 841 metrov ďalej, aby bol zachránený z mesta, ktoré bolo zrovnané so zemou kvôli ťažbe uhlia. Tento presun je svetovým unikátom. V Guinessovej knihe rekordov je zapísaný ako preprava najťažšieho predmetu po koľajniciach.

Nájdete tu aj ďalšie pamiatky pripomínajú staré mesto. Fontána so sochou leva, morový stĺp svätej Anny a skupina alegorických sôch znázorňujúci štyri Živly pôvodne stáli v strede starého mesta.

Ako na dlani uvidíte celé mesto a okolitú krušnohorskú krajinu z novogotického hradu Hněvín, ktorý sa vypína na Zámockom vrchu nad mestom.

Viac informácií
Hrad Hněvín
Hrad Hněvín
Jazero Barbora
Jazero Barbora
Zámok Libochovice
Zámok Libochovice