Vyrazte na dovolenku do Liberca! Hotel Fabrica *** nájdete len kúsok od priehrady, v pokojnom prostredí na kraji mesta. Tešiť sa môžete na skvelé raňajky formou bufetu a príjemné vonkajšie posedenie s grilom. Do centra Liberca s najrôznejšími atrakciami (zámok, aquapark...) to zároveň budete mať iba cca 3 km.

O ubytovaní

Hotel Fabrica *** sa nachádza na kraji Liberca, blízko lesoparku, vodnej nádrže Harcov a libereckej zoo. Tešiť sa tak môžete na príjemnú dovolenku v pokojnom prostredí, ale so skvelou dostupnosťou k stredu mesta a všetkým jeho atrakciám - do centra Liberca je to odtiaľ len necelé 3 km ďaleko. Vydajte sa do jedného z parkov, na zámok, alebo do parádneho aquaparku a zábavného centra Babylon, kde nájdete aj saunový svet, relaxačnú záhradu alebo laser show.

Dominantou Liberca je veža vysielača na Ještěde, kde sa môžete kochať výhľadom na krajinu z kaviarne či reštaurácie. Zo starších pamiatok stojí za návštevu napríklad budova libereckej radnice, ktorá je veľmi podobná radnici vo Viedni. Za zimnými športmi zamierte do lyžiarskych areálov v Bedřichove, na Ještěde alebo na Tanvaldskom Špičáku. V teplejších ročných obdobiach na vás zase čaká 900 metrov dlhá bobová dráha v Janove nad Nisou.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii si pochutnáte na vybraných špecialitách českej i medzinárodnej kuchyne. Kombinácia prvotriednych čerstvých surovín, práca skúsených profesionálov a útulného prostredia modernej reštaurácie sľubuje jedinečný gastronomický zážitok. Reštaurácia vyniká aj autentickou kamennou pecou na pizzu.

Niečo naviac

Na oddych môžete využiť vonkajšie posedenie s grilom. Je to ideálne miesto na strávenie príjemných chvíľ s rodinou či priateľmi, obzvlášť v teplých letných dňoch.

Hotel Fabrica ***

Hotel Fabrica ***

Cidlinská 138/2 , Liberec
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Pavel Dolejš IČ: 63793938


+421 233 006 990

info@travelking.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,9 km
Vzdialenosť od jazera
1,3 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
3,3 km
Zjazdovka
7,8 km
Bežkovanie
7,8 km

Tipy na výlet

Vodná nádrž Harcov

Vodná nádrž Harcov Tip na výlet

Vodná nádrž Harcov, niekedy tiež nazývaná Liberecká priehrada, leží neďaleko centra Liberca. Hrádza je dlhá 157 m a vysoká 20,5 m. Nádrž zadržiava vodu z povodní a pre obyvateľov mesta a turistov slúži na rekreačné účely.

Môžete si tu zaplávať, rybárčiť, požičať rafty, kanoe či kajaky, opaľovať sa, prípadne sa vydať na prechádzku. Nájdete tu tiež volejbalové ihrisko, reštauráciu, občerstvenie a sprchy. V zime hladina nádrže Harcov zamŕza a je tak ideálna na korčuľovanie.

V okolí nádrže môžete stretnúť chránené živočíchy - mloka, ropuchu, ježka či ďatľa.

Zoo Liberec
Zoo Liberec
Botanická záhrada Liberec
Botanická záhrada Liberec
Lázně - Oblastná galeria Liberec
Lázně - Oblastná galeria Liberec