Prežite luxusnú dovolenku v novom Termal Hoteli Mester ***, ktorý je priamo spojený s termálnymi kúpeľmi. V cene máte vstup do vnútorných aj vonkajších bazénov a sauny, navyše si pochutnáte na polpenzii formou bufetu.

Overené Travelkingom

“Uchvátila nás priestranná izba, ktorá bola vybavená všetkým, čo sme potrebovali. Skvele sme si oddýchli v kúpeľoch, kde sme väčšinu času strávili v liečivej vode vo vonkajších bazénoch obklopených zeleňou. Strava v hoteli nám veľmi chutila, personál bol milý. Pobyt v Termal Hoteli Mesteri odporúčam všetkým generáciám. Vydať sa sem môžete za liečbou pohybového ústrojenstva, alebo sa len tak v chladnejšom počasí zohriať v príjemne horúcej vode.” Prečítajte si celú recenziu

Aneta Kotrlová - Zákaznícka podpora
Osobne overené v: Septembri 2022

O ubytovaní

Termal Hotel Mesteri *** sa nachádza v obci Mesteri, neďaleko kúpeľného mesta Sárvár (17 km). Hotel je priamo spojený s termálnymi kúpeľmi Mesteri, takže si môžete vychutnať mimoriadne relaxačnú dovolenku. Aktívnejší hostia sa však môžu vybrať aj na bicykel alebo na zaujímavý výlet.

Zaujímajú vás prírodné úkazy? Potom navštívte Celldömölk (8 km), ktorý leží na úpätí vyhasnutej sopky Ság-Hegy. Na okraji mesta sa nachádza Kemenes Vulkánpark (4,6 km), päťposchodová budova s pestrou expozíciou venovanou sopkám a sopečnej činnosti. Jej súčasťou sú aj počítačové simulácie, kino a interaktívne prvky. Okrem toho sa v okolí nachádza množstvo pútnických a turistických trás vrátane geologického a ornitologického náučného chodníka.

Na programe je aj výlet do Sárváru, kde na vás okrem známych termálnych kúpeľov čaká množstvo pamiatok a ďalších atrakcií. Navštívte Nadasdyho hrad alebo známu botanickú záhradu s arborétom. Prejdite sa loďou po jazere, nechajte sa očariť fontánou so svetelnými a zvukovými efektmi na Kossuthovom námestí alebo načerpajte nové sily v Adventure parku Sárvári Kalandpark (14,8 km) s lezeckou stenou, lanovými dráhami, lukostreľbou a ďalšími atrakciami.

Kde budete spať?

Izba Standard má pôsobivú rozlohu 28 m² a je vybavená manželskou posteľou alebo oddelenými posteľami. Umožňuje tiež až 2 prístelky, takže je vhodná pre rodiny. V izbe nájdete WiFi pripojenie, chladničku, trezor, rádio, písací stôl, satelitnú TV, sušič vlasov, budík a súkromnú kúpeľňu.

Izba Superior je ešte priestrannejšia a má rozlohu 38 m². Vďaka 2 klasickým lôžkam a 2 prístelkám sa v nej môžu ubytovať až 4 osoby. Samozrejmosťou je aj súkromná kúpeľňa, WiFi pripojenie, chladnička, TV, písací stôl a ďalšie dôležité vybavenie.

Na čom si pochutnáte?

Počas pobytu si môžete vychutnať bohaté raňajky formou bufetu a večeru v hotelovej reštaurácii. Pochutnáte si na miestnych jedlách a medzinárodných špecialitách a nemusíte sa obávať malého výberu jedál.

Kde budete relaxovať?

Kúpele Mesteri sú napájané termálnym prameňom s teplotou 72 °C. Táto minerálna voda pomáha pri liečbe reumatizmu, obehových ochorení, svalových kŕčov a mnohých ďalších zdravotných problémov. Súčasťou kúpeľov je detské brodítko, vnútorný bazén a 3 vonkajšie bazény s vodou s teplotou približne 35 °C.

Termal Hotel Mesteri ***

Termal Hotel Mesteri ***

Fürdőtelep 1 , Mesteri
Maďarsko

+36 30 847 1172

thermalhotelmesteri@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Reštaurácia
Vnútorný bazén
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
17 km
Vzdialenosť od kúpeľov
10 m
Zastávka
0,3 km
Aquapark
15 km

Tipy na výlet

Kúpele Sárvár

Kúpele SárvárTip na výlet

Maďarské kúpeľné mesto Sárvár je ďalšie krásne mestečko s kúpeľmi, ktoré sú naozaj na úrovni. Schádzajú sa sem ľudia z celej Európy, a to najmä za dvomi druhmi tunajšej liečivej vody. V okolí Sárváru totiž vyvierajú dva pramene liečivej vody: prvý z hĺbky 1 200 metrov s teplotou 43 °C a druhý z hĺbky 2 000 metrov s teplotou 83 °C s vysokým obsahom soli. V kúpeľoch Sárvár si užijú všetky vekové skupiny. Budova s rozlohou 5 000 m² so stredomorskou atmosférou ponúka mnoho vyžitia ako pre seniorov, ktorí využijú najmä liečebné časti kúpeľov, tak aj pre páry či rodiny s deťmi, ktoré zas ocenia relax i zábavu v zážitkovej časti.

Bazény v liečebnej časti kúpeľov:

  • vonkajší zážitkový bazén (32 –⁠ 33 °C)
  • vnútorný zážitkový bazén (32 –⁠ 34 °C)
  • vnútorný zážitkový bazén s liečivou vodou (34 – 36 °C)
  • vnútorný liečebný bazén (36 –⁠ 38 °C)
  • vonkajší liečebný bazén (36 °C)

Bazény a ďalšie priestory v zážitkovej časti:

  • bazén s umelými vlnami (detský zážitkový bazén so šmykľavkami a hračkami pre najmenších)
  • veľká vírivka
  • detský bazén so šmykľavkami, vodným delom a striekacou bránou
  • široká rodinná šmýkačka pre spoločné zážitky
  • zelená rúrková šmýkačka
  • 3 obrie šmykľavky vnútri aj mimo budovy
  • detský kútik s vychovávateľkou, kde je k dispozícii stráženie detí zdarma
  • svet batoliat: kuchynka, prebaľovací miestnosť, tepidárium, detský kútik, odpočiváreň
  • 25 m dlhý plavecký bazén
  • rozsiahle odpočinkové priestory
  • obrovská terasa na opaľovanie

Zájsť si môžete i do saunového sveta, kde na vás čaká fínska sauna, parný kúpeľ, aromasauna a ďalšie atrakcie zaisťujúce odpočinkový zážitok.

Miestna termálna voda je veľmi vhodná na liečbu ochorení pohybového ústrojenstva, rehabilitáciu po ochoreniach a športových zraneniach, v prípade neurologických ťažkostí a ku kúpeľom na uvoľnenie svalstva.

Viac informácií
Arboretum Sárvár
Arboretum Sárvár
Hrad Nádasdy
Hrad Nádasdy
Mesto Sárvár
Mesto Sárvár