Nalaďte sa na dokonalý relax vo Wellness Hoteli Laroba ****, len pár metrov od brehu Balatonu. Čaká na vás množstvo zábavy, kúpanie v jazere, vodné športy a výlety, napríklad do kúzelného Balatonfüredu, na zámok Széchenyi. Navyše si užijete skvelý odpočinok v nádhernom wellness centre a výbornú polpenziu z regionálnych produktov.

O ubytovaní

Wellness Hotel Laroba **** sa nachádza v maďarskom mestečku Alsóörs, len pár metrov od brehu Balatonu (260 m). Ponúka tak perfektnú polohu pre relaxačný pobyt, poznávacie výlety aj letnú dovolenku pri jazere.

Jazero Balaton je zdrojom zábavy hlavne v lete, kedy si tu užijete skvelé kúpanie a vodné športy. Aj v chladnejších mesiacoch má ale pohľad na pokojnú vodnú plochu svoje čaro a vyzýva na plavbu loďou či aspoň prechádzky okolo brehu. Krásne výhľady na vás čakajú aj na neďalekých rozhľadniach Somlyó (1,8 km) a Csere-hegyi (5,6 km). Vonkajší amfiteáter Kultkikötő (1,9 km) býva dejiskom najrôznejších športových podujatí a športovci budú mať na dosah aj cyklistický trail Alsóörs (2,7 km).

A kam zájsť na výlet? Pozrite sa do malebného Balatonfüredu (8,3 km), kde nájdete nielen zámok Széchenyi, krásne historické vily a iné pamiatky, ale aj aquapark Annagora, pláž Kisfaludy, kúpalisko Esterházy a motokáry Balaton-Gokart. V neďalekom Balatonfűzfő (12,2 km) zase čaká Dobrodružný park Serpa a Balatonská bobová dráha a vo Vespréme (15,9 km) nájdete Zoologickú záhradu Kálmána Kittenbergera, ktorá je treťou najväčšou v Maďarsku, a veľa pôsobivých historických pamiatok.

Kde budete spať?

Môžete sa tešiť na modernú, útulne vybavenú izbu s interiérom ladeným do neutrálnych farieb, kde sa vám bude nádherne odpočívať. Každá izba má vlastnú kúpeľňu s fénom, klimatizáciu, televíziu, WiFi pripojenie a mini chladničku.

  • Dvojlôžková izba Standard má plochu 20 m² a je vybavená 2 posteľami (môžu byť spojené) a pracovným stolom. Niektoré izby sa nachádzajú v podkroví, iné môžu mať aj francúzsky balkón. Do izby je možné umiestniť detskú postieľku, nie je tu ale miesto na prístelku.

  • Dvojlôžková izba Superior ponúkne priestor 25 m² a dvojlôžkovú posteľ (prípadne 2 samostatné lôžka) a malú rozkladaciu pohovku, ktorú možno využiť ako prístelku. Nechýba pracovný stôl a poteší balkón či terasa, kde si užijete krásny výhľad na okolie.

  • Rodinná izba Standard je veľká 25 m² a nájdete v nej 2 spojiteľné postele a 2 rozkladacie pohovky, na ktorých je možné ustlať prístelku. K vybaveniu patrí aj posedenie s kreslami a niektoré izby majú v kúpeľni vaňu.

  • Rodinný apartmán meria 40 m², a poskytne vám tak dostatok priestoru a súkromia aj pri cestovaní s viacerými ľuďmi. Niektoré z týchto izieb sú dokonca mezonetové. Na spanie poslúžia 2 dvojlôžkové postele a rozkladacia pohovka, nechýba stôl alebo stolík s posedením.

  • Dvojlôžková izba Champagne Relax je ideálnym variantom pre zamilované páry a náročných hostí. Na ploche 30 m² tu nájdete manželskú posteľ/2 jednolôžka a pracovný stôl, dominantou izby je ale veľká vírivá vaňa, ktorá sa premení na vaše súkromné SPA.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii Halásztanya s viac ako 100 ročnou tradíciou si pochutnáte na klasickej maďarskej kuchyni pripravenej z typických regionálnych produktov s využitím moderných gastronomických metód a trendov. Budete mať príležitosť ochutnať aj lokálne vína a ďalšie obľúbené nápoje v kaviarni a bare Laroba Café.

Kde budete relaxovať?

Krásne wellness centrum bude skutočnou oázou pokoja a pohody. Čaká tu na vás:

  • Zážitkový bazén s 8 typmi masážnych prvkov
  • Vírivka s 3 typmi masáží
  • Fínska sauna, infrasauna so svetelnou terapiou, aromaterapeutický parný kúpeľ
  • Ochladzovací bazénik, ľadová fontána
  • Slaná vírivka a soľná jaskyňa so soľou z rumunskej oblasti Praid
  • Odpočiváreň s pohodlnými ležadlami, slnečná relaxačná terasa
  • Masáže a kúpele
  • Solárium
Wellness Hotel Laroba ****

Wellness Hotel Laroba ****

Füredi u. 42. , Alsóörs
Maďarsko

Prevádzkuje spoločnosť:
"K. Catering" Kft. IČ: 19-09-503112


+36 87 575 210

recepcio@hotellaroba.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 4 500 Ft/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Požičovňa bicyklov
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Vzdialenosť od jazera
0,3 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
0,3 km

Tipy na výlet

Balaton

Balaton Tip na výlet

Balaton je najväčšie jazero v strednej Európe a práve kvôli jeho veľkosti sa mu v maďarčine hovorí tiež Magyar tenger - Maďarské more. Dnes sa táto kedysi najobľúbenejšia letná destinácia stáva medzi Slovákmi opäť veľmi populárna. A niet divu, na svoje si tu prídu rodiny s deťmi, rybári, jachtári, surfisti, cyklisti i seniori. Mladí tu nájdu veľa možností zábavy až do ranných rodín, staršia generácia môže relaxovať v preslávených kúpeľoch. V okolí jazera sa ich nachádza hneď niekoľko.

Čo všetko môžete robiť pri Balatone?

  • vodné športy: napríklad surfing, vodné lyže, vodné bicykle
  • rybárčenie
  • pešia turistika
  • cykloturistika
  • kúpeľné procedúry

Z turistických cieľov možno menovať krásny barokový zámok Helikon, múzeum kočiarov či múzeum hračiek, v ktorom si deti budú pripadať ako v raji. Ak počas výletov vyhladnete, rozhodne nemusíte zúfať, pretože miestna ponuka pokrmov je naozaj široká. Dať si môžete napríklad aj u nás obľúbené langoše, rôzne upravované ryby alebo pikantnú rybiu polievku halászlé. Ďalej môžete vyskúšať túrógombóc - tvarohové knedle so smotanou a cukrom alebo studené ovocné polievky.

Viac informácií
Balaton Bike Ring
Balaton Bike Ring
Dobrodružný park Zamárdi
Dobrodružný park Zamárdi
Mesto Balatonfüred
Mesto Balatonfüred